The Witcher 2: Assassins of Kings - technické záležitosti
Moderátor: Baneshee
- Para
- Začátečník

-
Re: The Witcher 2: Assassins of Kings - technické záležitosti
Tak me AMD donutilo k pouzivani Uber na zapnute,protoze nejsou schopni odstranit ty svetelny koule nijak jinak nez zapnutim to ho Uberu,ale nestezuju jsi
nastavil jsem CCC na default potom ve hre akorat vypl ssao a motion blur jinak vse na max a hle v crosuX to nespadne pod 30 fps coz je celkem hratelny nekde mam i 60fps normalne tak 45fps s V-sync On,ale ta kvalita s uberem je fakt neco.moc pekne
jo,ale musite mit nahrany ten Cap4.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nahoď nějaké screeny
Jestli tedy jde poznat On/Off a není to jen psychologický efekt..
- Para
- Začátečník

-
tak on tam trochu rozdil je,ale hlavni duvod je ze s uber samplingem to na ati kartach uz nedela ty svetelny koule!
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Aha, to jsem nepocítil, nemám ATi..
- Para
- Začátečník

-
- L.J.
- Nováček

-
Zdravim vsechny. Prosim o radu kde ve 2.kapitole najdu vchod do jeskyne kralovrahu?jeskyne ood hradem jsem prolezl a nikde nic a mapa me porad navadi nekam na plaz k vraku lodi(pokud to ukazuje dobre.predem dik za radu,klidne postnete scren.Na googlu uz jsem hkedal a nic pouzitelnyho nenasel. Predem diky
AMD Phenom 2 955BE, Asus M3N-HT Deluxe, 4GB DDR2 800Geil, Noctua NH-D14, GB GTX460+MSI GTS250 Twin, Win7-Ult.64, Asus Xonar DG
- Weslo
- Středně pokročilý

L.J. : špatný thread -> zákysy se řeší v druhém threadu.
podpora 4:3 bude v patchi 1.3 -> http://twitter.com/#!/witchergame/statu ... 6358161408
už v 1.2 nebo v AMD opravili to že nejde fullscreen při vyšší horizontálním rozlišení než 1980px hurá.
podpora 4:3 bude v patchi 1.3 -> http://twitter.com/#!/witchergame/statu ... 6358161408
už v 1.2 nebo v AMD opravili to že nejde fullscreen při vyšší horizontálním rozlišení než 1980px hurá.
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
- Jaro1990
- Nováček

-
Čaute, vidím že sú tu nejaký odborníci tak sa opýtam...plánujem si v dohľadnej dobe kúpiť Witcher 2 ale neviem či to na mojom stroji rozbehám. PC mám nasledovné: CPU: AMD Athlon II X2 240 2.8 GHz, RAM: 2GB DDR2, GPU: Nvidia Geforce 9800GT 512 MB a bežím na Win XP SP3. Plánujem to hrať v rozlíšení 1280x1024 na low alebo medium detailoch s povypínanými pokročilými nastaveniami ako sú uber, depth of field atď. A chcel by som sa teda spýtať či niekto nehrá na podobnom stroji a aké s tým má skúsenosti...stačilo keby mi to dávalo okolo 30 fps. Díky za radu. 
- Weslo
- Středně pokročilý

Kolega má něco podobného a dušuje se že mu to na medium chodí OK. Takže bych řekl že snad ano.
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
- Bum
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Počkej s pořizováním hry na to až vyjde patch 1.3 který zavádí podporu 4:3 rozlišení. V současnoti je to na monitoru v rozlišení 1280x1024 prakticky nehratelný. (Pruhy nahoře a dole, viditelný obraz hodně zmenšený ==> titěrný text)Jaro1990 píše:...Plánujem to hrať v rozlíšení 1280x1024 na low alebo medium detailoch s povypínanými pokročilými nastaveniami ako sú uber, depth of field atď....
Intel i5-3570k, Deska Gigabyte GA-965P-DS4, 16GB DDRIII 1600Mhz, AMD HD 6950 (Asus).
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Na to existuje flawlessws, ovšem ten mi způsoboval pády a hra byla s jeho použitím méně stabilní. Docela mě štve že ve hře není možnost jinak změnit FOV, jelikož v def je poměrně malý úhel.
Vždy prodávám i jinde.
- mungo
- Začátečník

-
Potreboval by som radu ohladom 1.2 patchu. Stiahol som ho, sputil, oznamil mi po chvili, ze hra je teda updatovana (na 1.1 updatovana rucne CZ verziou patchu). Spustim hru a nevidim ziadne zmeny - ulozene pozicie maju taku istu velkost ako predtym. Da sa niekde precitat, aka verzia hry je spustena? Alebo sa pripadne velkost ulozeni prejavi az neskor v hre, ked ich velkost narastie?
Skusim este, ci ide mazanie pozicii.
P.S. to, ze mi to prestavilo nastavenie grafiky a zresetovalo nastavenie ovladania je pekny podraz. Zvlast ked som musel opatovne rucne zeditovat v textaku klavesy pre Inventar, Mapu etc.
Nevie niekto dovod, preco sa to musi robit mimo hry pri jej spustani a nie v hre tak, ako v jednotke a vlastne vsetkych slusnych hrach? A k tomu klavesy skryte voci prenastaveniu.
Skusim este, ci ide mazanie pozicii.
P.S. to, ze mi to prestavilo nastavenie grafiky a zresetovalo nastavenie ovladania je pekny podraz. Zvlast ked som musel opatovne rucne zeditovat v textaku klavesy pre Inventar, Mapu etc.
Nevie niekto dovod, preco sa to musi robit mimo hry pri jej spustani a nie v hre tak, ako v jednotke a vlastne vsetkych slusnych hrach? A k tomu klavesy skryte voci prenastaveniu.
- Weslo
- Středně pokročilý

Od patche 1.2 je možno namapovat klávesy v nastavení, předtím to nešlo vůbec
Také se mi zdá, že bylo přidáno a přejmenováno některé nastavení, to asi proto to resetuje staré nastavení.
Verzi zjistíš ze souboru witcher2.exe ve složce bin (pravým tlačítkem->vlastnosti->podrobnosti)
Pro majitele Geforcek je tady luxusní tweak guide v angličtině
http://www.geforce.com/#/Optimize/Guide ... weak-guide
Pro multimonitor gaming lze také použít flawlessws (http://www.flawlesswidescreen.org/) funguje to skvěle (a mě to nepadá) omezení je pouze řada bílých teček na pravém monitoru.
Vypadá to nějak takhle
http://img7.imageshack.us/img7/5043/witcher1.jpg
Verzi zjistíš ze souboru witcher2.exe ve složce bin (pravým tlačítkem->vlastnosti->podrobnosti)
Pro majitele Geforcek je tady luxusní tweak guide v angličtině
http://www.geforce.com/#/Optimize/Guide ... weak-guide
Pro multimonitor gaming lze také použít flawlessws (http://www.flawlesswidescreen.org/) funguje to skvěle (a mě to nepadá) omezení je pouze řada bílých teček na pravém monitoru.
Vypadá to nějak takhle
http://img7.imageshack.us/img7/5043/witcher1.jpg
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevite proc mi ve hre nefungujou titulky a nemuzu s nikym mluvit?Kdyz vylezu nazacatku ze stanu, tak jak tam sou ti 3 jak se bavej o amuletu, tak tam vubec nemam titulky a ani s nima nejde mluvit.
Nebo ten velitel jak mluvi k vojakum to je taky bez titulku...
A titulky mam samozrejme zapnuty...
Sbirat predmety ale muzu.
Zkousel sem taky prehodit titulky do ENG,ale je to stejny.
Nebo ten velitel jak mluvi k vojakum to je taky bez titulku...
A titulky mam samozrejme zapnuty...
Sbirat predmety ale muzu.
Zkousel sem taky prehodit titulky do ENG,ale je to stejny.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Máš to rozbitý. Zkus reinstall.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nepomohlo...
Za to urcite muzou ty zasrany ATI ovladace 11.6.
Za to urcite muzou ty zasrany ATI ovladace 11.6.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak po nainstalovani ovladacu 11.5 uz titulky jedou a de mluvit s npc, ale hra zas blika v crossfire
Ja se z ATI poseru.To co predvadej za posledni mesice je az neuveritelny.Dalsi moje karty bude 100% od NV.
Ja se z ATI poseru.To co predvadej za posledni mesice je az neuveritelny.Dalsi moje karty bude 100% od NV.
- Weslo
- Středně pokročilý

Zaklínač je TWIMTBP, a je zabugovanej jak kráva. Zasranej je spíš CDP že není schopnej naprogramovat hru tak aby splňoval aspoň nějáké standardy a tedy fungovala. I pro Nv museli udělat beta driver aby to vůbec fungovalo.
- Para
- Začátečník

-
to HEAD , kdy by jsi poradne cetl a hledal tak uz davno vis ze Witcher2 jede jen bud s ccc 11.5 + CAP5,nebo 11.6 + CAP5 pro crossfire CAP = Catalyst aplication profile , najdes ho na internetu , jse divim ze mas cross a nemas CAP?
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Neboj se cap mam pouzivam nejnovejsi 11.6.
Jinak s 11.5 hra blika a nakonec po par reinstalech sem to rozchodil s 11.6 + 11.6 cap..
Jinak cap neni absolutne dulezitej.To neovlivni blikani a podobny sracky.To ovlivnuje jen vykon.
Jinak s 11.5 hra blika a nakonec po par reinstalech sem to rozchodil s 11.6 + 11.6 cap..
Jinak cap neni absolutne dulezitej.To neovlivni blikani a podobny sracky.To ovlivnuje jen vykon.