Hraje tu někdo Lineage 2 ?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Zamčeno
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

za elfku:) neodolal sem, a nick Elfkam povolani fighter, ja ted jen chodim kolem ty elfsky vesnicky, zatim tam je kolem dost potvor "tak akorat" takze f poho, jinak diky
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presidente »

mno, ale u ty vesnice sou uz moc slaby prisery.. Zajdi do toho gludinu tam daleko lip naexpuje
edite// Tak s nadsenim musim oznamit, ze nas clan vstoupil do ceske alinace klanu(IMORTALS), kde sou 3 nejlepsi ceske clany... dete si vsici pripit :-D
btw zejtra pred osmou vsa tam chci vsecky(skoro sorry Thellwine) zvecnime se :)
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

zajimalo by me co je lepsi- mec a stit nebo dve mece. Co pouzivate vy? Mam ted nasetreno pul milionu a chci si koupit Saber a nevim jesli si pak mam koupit dalsi
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

mno koukal sem na vsecky elf fightery a je to jsane mec a stit, nebo klido i sekera a kaldivo, ale vzdycky stit. Btw nee nekupuj sabre skoda penez dam ti penize a koupis si sword of revolution kontaktuj presidente ve hre...
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

tak som sa dnes vypracoval s mojou magic Dark Elfkou na 12lvl...

ako sa da pridat k vasmu klanu? Poradte zaciatocnikovi, co to dnes hral prvy krat... Som na vasom serveri.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Sakra nechápu to, prostě se mi tam nejde přihlásit. Někdy to jde, teĎ ne. JAKTOO ?
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

spirit64 píše:Sakra nechápu to, prostě se mi tam nejde přihlásit. Někdy to jde, teĎ ne. JAKTOO ?
ted to padlo...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8

presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

wuuduu: a jmeno postavy? Si porad v DE vesnici? Kdyztak zajdi k Gatekeeperovi na teleport du gluidnu a dam si sraz s tebou i s spiritem64..
spirit64: klidek to chce nervy :)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

jmeno postavy - jmeno me...

TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

presidente píše:mno koukal sem na vsecky elf fightery a je to jsane mec a stit, nebo klido i sekera a kaldivo, ale vzdycky stit. Btw nee nekupuj sabre skoda penez dam ti penize a koupis si sword of revolution kontaktuj presidente ve hre...
Bacha, SOR je déčko, stejně tak Sabre. Dokud nebude na 20tý, musí vydržet s tím, co má...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

presidente píše:
btw zejtra pred osmou vsa tam chci vsecky(skoro sorry Thellwine) zvecnime se :)
:( :huh: ... no co se dá dělat, když tak pak uděláme nějaou fotomontáž a dodáte mě na společnej snímek. Už aby začlo zkouškový a já byl přes tejden doma, takhle můžu hrát jenom přes víkend a neni to ono. Začal jsem hodně brzo a stejně už všichni maj vyšší lvl než já.
Goldnoob team proud member!
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

wuuduu: ok
tom: jj s tim se pocita pochybuju ze by jinak vzal 500k, nebo ne? :)
thell: mno uvidime par lidi maj zas tanecni tady se clovek nedomluvi :(
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

TomV píše:
Bacha, SOR je déčko, stejně tak Sabre. Dokud nebude na 20tý, musí vydržet s tím, co má...
co znamena ze je Dcko? Zatim mam gladius :oops: ale celkem to jde, LVL 18. Ma cenu si nechavat coal, bones a tyhle veci nebo je prodat? K cemu jsou? Diky moc
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

hosi, je ten subor s C3 texturami z tej stranky dobry?
Mne sa stiahol, ale nejde cely rozbalit, hlasi chybu...

Takze az do 11 levelu som behal bez brnenia... potom mi nejaka dobra dusa pomohla s jeho kupu... az potom som si fsimol, ze ho vlastne nevidim, len cierne stvorceky... ale uz je to ok, ked viem.

TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Gr8 Vivec píše:co znamena ze je Dcko? Zatim mam gladius :oops: ale celkem to jde, LVL 18. Ma cenu si nechavat coal, bones a tyhle veci nebo je prodat? K cemu jsou? Diky moc
Veškeré předměty jsou rozdělené na několik kategorií.

Od nejnižší po nejvyšší :

None grade
D grade
C grade
B grade
A grade
S grade

Abys to mohl používat, musíš umět zacházet s předměty té dané kategorie (je to pasivní skill). Déčka můžeš používat od dvacátý úrovně...

K těm materiálům - to schovávej a až budeš v klanu, tak to naházíš do klanového skladiště. Náš klanový trpajzlík z nich pak může vyrábět věci...
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Az budete nekdo hrat tak mi napiste na ICQ, uz mne nebavi behat sam.

Jinak zkousel jsem lidskeho valecnika a ted elfi kouzelnici (oba zatim do 15lvl) a musim rict, ze mi to prijde dost nevybalancovane. S kouzelnici je to zatim citelne snazsi.

Na druhou stranu kolem toho elfiho mesta pobiha mnohem vice PK. Uz mne asi 6x sejmuli.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Wuuduu píše:hosi, je ten subor s C3 texturami z tej stranky dobry?
Mne sa stiahol, ale nejde cely rozbalit, hlasi chybu...
Jo, je dobrý. Já ho mám staženej a provozuju bez problémů. Správná velikost souboru by měla být 448 686 678 bytů.

2 miho : je to nevybalancované... Jako čarodějka na 51. úrovni mydlím v pohodě to, na co si válečník na 56. netroufne... :) Na druhou stranu, jak se trochu s čarodějem vypracuješ, tak si na tebe jen tak nějaký PK netroufne... ikdyž, lučištníky je pořád třeba brát velmi vážně, i pro čaroděje jsou smrtelně nebezpeční, když se podcení...
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? zasa tam beham sam jak dilino a zhanam si prachy :(
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Tak me to tu uz nejak prestalo bavit, diky moc velkym dropum, tu penize nemaji prakticky zadnou hodnotu. Dneska sem zas cely den paril na vice hardcore nastavene infinity, kde si vazim kazde vydelane adeny a ziskaneho levelu. Ale aby muj charakter neprisel nazmar, tak se asi vydam na drahu PKcka - nechcete se mnou nekdo zalozit PK-klan ? :oops:
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:x PK suxxx
Zamčeno

Zpět na „Hry a zábava“