GTA: San Andreas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

TomV píše:Hydra sux ! Je to pomalý a líný jak vrtulník... :-) Dvouplošník rulez.... :)
pomale? ty, natocil sis ty vubec trysky spravnym smerem? :lol:
0118 999 881 999 119 7253
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

cool.user píše:pomale? ty, natocil sis ty vubec trysky spravnym smerem? :lol:
Ne, nenatočil. :-) Vyzkoušel jsem snad všechny klávesy, ale nepřišel jsem na to, jak to udělat, tak jsem si myslel, že to nejde... :-) Jak se to teda dělá ? :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

TomV píše:
cool.user píše:pomale? ty, natocil sis ty vubec trysky spravnym smerem? :lol:
Ne, nenatočil. :-) Vyzkoušel jsem snad všechny klávesy, ale nepřišel jsem na to, jak to udělat, tak jsem si myslel, že to nejde... :-) Jak se to teda dělá ? :)
pokud se bavime o vychozich klavesach tak je to 8 a 2
edit: samozrejme ze na num klavesnici
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

HELP! co mam dělat v tom lůeteckym výcviku ??? :( nejde mi ani první ukol ....zvlítnu a co ? mam něco s 2 ale nic to neděla ťukam držim mlátim do ní a nic :( pokud umim anglicky tak ma něco zařadit a letět nad zemí ale ta 2ka fakt nic nedělá :( s letadlem lítam nízko vysoko lopy kličkuju volný pady a nic nemůžu se dostat dál :(
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Digitaldoom píše:HELP! co mam dělat v tom lůeteckym výcviku ??? :( nejde mi ani první ukol ....zvlítnu a co ? mam něco s 2 ale nic to neděla ťukam držim mlátim do ní a nic :( pokud umim anglicky tak ma něco zařadit a letět nad zemí ale ta 2ka fakt nic nedělá :( s letadlem lítam nízko vysoko lopy kličkuju volný pady a nic nemůžu se dostat dál :(
vzlitnou a zatahnout podvozek, apk tusim prolete jednou coronou (pdovozek se zatahuje +skem na num klavesnici )
NooXy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NooXy »

Logue píše:Caute

Hrate to niekto na doske MSI KT4V (Via KT 400 ) a zvukovke Sound Blaster Live 5.1

Mam problem - hra mi naplne detaily ide iba 20-30 FPS a tak to tipujem na kompatibilitu

Frame Limiter mam vypnuty
Já mám tuhle desku, žádný problémy s trháním jsem neměl, teda když nepočítám to, že mi to na MAX. detaily a na 1280 rozlišení při velkejch bitkách hází okolo 20ti. Jo a se zvukem taky žádnej problém nemám, někde jsem četl, že někomu spadne celej počítač, jakmile začne pršet. No nevim, sniž si rozlišení bobánku.
Naposledy upravil(a) NooXy dne ned 19. čer 2005, 16:34, celkem upraveno 1 x.
AMD Phenom II X6 1090T Sixcore 3,21GHz (AM2+) ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe, 6GB RAM DDR2 800, ASUS Radeon R9 270X, Corsair VX 450w, Case Thermaltake Eclipse DV, http://uloz.to/526693/thermaltake-pc.zip
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

cool.user píše:
Digitaldoom píše:HELP! co mam dělat v tom lůeteckym výcviku ??? :( nejde mi ani první ukol ....zvlítnu a co ? mam něco s 2 ale nic to neděla ťukam držim mlátim do ní a nic :( pokud umim anglicky tak ma něco zařadit a letět nad zemí ale ta 2ka fakt nic nedělá :( s letadlem lítam nízko vysoko lopy kličkuju volný pady a nic nemůžu se dostat dál :(
vzlitnou a zatahnout podvozek, apk tusim prolete jednou coronou (pdovozek se zatahuje +skem na num klavesnici )
aha :) tak proč tam píšou 2ku to fakt nechápu :sad:
cr89azy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cr89azy »

Digitaldoom píše:
cool.user píše: vzlitnou a zatahnout podvozek, apk tusim prolete jednou coronou (pdovozek se zatahuje +skem na num klavesnici )
Treba zalezi na tom, jak to mas nastavene ...
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

cool.user píše:pokud se bavime o vychozich klavesach tak je to 8 a 2
edit: samozrejme ze na num klavesnici
Hustý... :-) LAMALAMALAMALAMA !!! :oops: :lol: Dík. :wink:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

TomV píše:Hustý... :-) LAMALAMALAMALAMA !!! :oops: :lol: Dík. :wink:
ze je to husty vozitko? neni nad to s nim pristav v centru mesta >:)
cr89azy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cr89azy »

Da se nekde najit jet pack?
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

cr89azy píše:Da se nekde najit jet pack?
tusim ze ho budes mit na svem letisti ve 3tim me ste po splneni mise s jatpackem ,ale je to silene pomale , lepsi je hydra :twisted:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Jo, stačí napsat "ROCKETMAN" :-))
cr89azy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cr89azy »

TomV píše:
Jo, stačí napsat "ROCKETMAN" :-))
Myslim bez cheatu ... :roll:
Red Dwarf
indigo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indigo »

Digitaldoom píše:
cool.user píše: vzlitnou a zatahnout podvozek, apk tusim prolete jednou coronou (pdovozek se zatahuje +skem na num klavesnici )
2 (slovy dvojku) pisou protoze pocitaji, ze mas nastavenou ang. klavesnici :stupid:
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

tak ted delam ukoly pro Woozie, odmeny ma suproví, ty jeho peníze mi hned zvedaj náladu, ale ted sem si k nemu sel pro ukol, ptal se me jak umim plavat, ale pak mi to napsalo, ze mam vic plavat abych moh tu misi plnit :sad: ale já nevím co mam udělat,víc síly? nebo lepší dýchání pod vodou? co mam udelat?
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Nemuzu v prvnim meste udelat misi jak jedu za vlakem, kde sou 4 manici ktery musim s pomoci kamose sestrelit. Nevite nekdo jak to udelat? Uz jsem to hral asi 10, ale vzdy mi minimalne 1 borec zustane na vlaku a odjede :(
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

milosh píše:Nemuzu v prvnim meste udelat misi jak jedu za vlakem, kde sou 4 manici ktery musim s pomoci kamose sestrelit. Nevite nekdo jak to udelat? Uz jsem to hral asi 10, ale vzdy mi minimalne 1 borec zustane na vlaku a odjede :(
musis lip ridit :);) a 10minut ? amatére :) jsou mise které jsem zkoušel i 2hodiny než sem se pak informoval :) a tahle je zrovna ta z nejlehčích :(
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

indigo píše: 2 (slovy dvojku) pisou protoze pocitaji, ze mas nastavenou ang. klavesnici :stupid:
zajimave ze me to hlasilo pouziti pluska hned :roll:
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Digitaldoom píše:
milosh píše:Nemuzu v prvnim meste udelat misi jak jedu za vlakem, kde sou 4 manici ktery musim s pomoci kamose sestrelit. Nevite nekdo jak to udelat? Uz jsem to hral asi 10, ale vzdy mi minimalne 1 borec zustane na vlaku a odjede :(
musis lip ridit :);) a 10minut ? amatére :) jsou mise které jsem zkoušel i 2hodiny než sem se pak informoval :) a tahle je zrovna ta z nejlehčích :(
10x neznamena 10 minut :lol:

Ted jde o to jestli mam jet vedle vlaku po kolejich nebo po tech nastupistich atd. abych byl jakoby vys a lip se kamosovi co sedi za mnou strilelo na ty jelimany na vlaku :-D
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“