Nj, ale mi na agp 8x ty pameti sly jenom na 409 (819), potom aspon delaly artefakty, al na 4x sly tak jak sem napsal...jen ten vykon klelsnul.
Jadro ma rezervu...rozjel sem ho na 620 bez artefaktu, jen ty pameti me serou jak ***. Mit po ruce s nizsima ns, tak je hneed prepajim .
//od ted uz pisu bez hacku a carek (intelpunkce) a beru na vedomi cool.useruv podpis//
CPU:Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-upMB:Asus P5KR skt.775, RAM:4068MB A-Data DDRII 800MHz,VGA:Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4,HDD:Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj:Fortron Green 350Whttp://presscott.wz.cz To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
presscott píše:Ještě sem zkusil nainstalovat ovladače přimo od Sapphire (6,1) a nastavit AGP 4x. Potom sem přes ATI tool nataktoval jádro na 580MHz a paměti mi šly dokonce na 418MHz (836), ale když sem hodil 3D05, tak misto 3700b při non OC sem dostal jen 3640b. po OC!!! Takže ty drivelry od sapphire sou suxx
Na PCI-E verzi mám ten samej problém, ale nakonec mě pomohlo, když jsem ty OC takty v ATI Tools uložil, restart kompu, a pak ten profile načíst. Potom už to v 3Dmarku udělalo o pár set bodů víc.
Mohli byste tento problem nekompatibility nějak upřesnit???
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
no tak tohle ani neni az tak hlavni problem ... , cool tim chtel naznacit me problemy s rozbehnutim X1600pro v AGP slotu , kompatibilta je opravdu silena a karta sla ihned z meho PC out... co dela?pada behem her , vypne se komp a speaker pipa chybu, proste jak kdyz tu GK vytahnes za behu.. zkouseno na dvouch deskach , tj DFI NF3, K8T , zkouseny jiny zdroje , pameti atd, proste ta karta je na tom hrozne spatne a ted ji nekupuj!!
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .) Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Kolik tak myslite, ze by se dalo vytahnout z vmodnutych pameti na PRO v agp? Kdybych to delal podle new clanku na PCT (i kdyz tam maj XT, al ty regulatory vypadaji stejne)...pridal jim tech "bezpecnych" 0,2V, je mozne, ze by sly i na 1GHz? Nebo aspon 900MHz? Protoze s tim vykonem po OC to neni nijak valne....
CPU:Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-upMB:Asus P5KR skt.775, RAM:4068MB A-Data DDRII 800MHz,VGA:Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4,HDD:Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj:Fortron Green 350Whttp://presscott.wz.cz To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
presscott píše:Kolik tak myslite, ze by se dalo vytahnout z vmodnutych pameti na PRO v agp? Kdybych to delal podle new clanku na PCT (i kdyz tam maj XT, al ty regulatory vypadaji stejne)...pridal jim tech "bezpecnych" 0,2V, je mozne, ze by sly i na 1GHz? Nebo aspon 900MHz? Protoze s tim vykonem po OC to neni nijak valne....
900 vic fakt ne.. to umela akorat prvni verze s jinyma pametma, tady u tech novych to nedas ani za boha..
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .) Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
může mi někdo říct, jak zobrazit stejnej obraz na monitoru a na TV. jde mi o to, že bednu mám ve vedlejší místnosti a když chci sledovat třeba film v tv, tak musím přebíhat, nebo se nechat navigovat. tak jestli je možný mít to samý na monitoru a na bedně
Holda29 píše:myslite si, ze se mi vyplati vymenit 6600gt za x1600pro? ta ati by byla za nejakych 2800, chci prejit na pcie, jen me porad drzela ta grafika...
jestli chces prejit tak jo, ale jinak ten rozdil ve vykonu , no asi takhle kdybys mel jednu rozhrani a napsal by si ze chces vymenti 6600gt PCIE za x1600pro PCIE, tak bych ti napsal, ze si blazen
to je jasny, to by se mi ani nevyplatilo se zdrzovat ovladacema
Ale proste se mi v krame dostala deska za dobrou cenu, tak uvazuju ze prejdu a chci neco levnyho a podobne vykonnyho. Ta 1600pro je asi +- 6600gt s avivo ne? nebo je gt o neco vykonnejsi?
je to +- na stejny urovni dle aplikace, nekde je x1600pro vykonejsi treba nez 6800 nekdy zase mene vykonejsi nez 6600gt, jinak ja mam radsi ATI , tahle GK ma AVIVO atd, podobnej vykon , nic by me nepresvedcilo vzit 6600tku