PROJECT: Fist Alpha by Stoobi | my first homemade case |
Moderátor: L4mka
- Nitroxil
- Začátečník
jj je to fakt nádhera ale mám výhradu k té bužírce v bočnici nějak mi to tam nesedí.připadá mi to tam až moc čistý
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem to myslím na minulé straně...kvůli problémům se zapojením LCD (nemám k němu trafo, sháním starší od NB) jsem ho vynechal, protože aby tam bylo vypnutý, to by bylo blbý...ale samozřejmě v konečným provedení, tedy verze 1.01 už bude...s ním snad pojedu do Wroclawi.
No já jsem se původně bál, aby ta bužírka nepůsobila moc tlustým dojmem, ale ve výsledku jsem upřímně nadšenej, protože mě se tam moc líbí a podle mě tam sedne...čistě to na mě působí z fotek, protože v reálu je ten povrch takovej drsnější, ale na fotce to působí prostě jednolitě...Fatal1ty píše:jj je to fakt nádhera ale mám výhradu k té bužírce v bočnici nějak mi to tam nesedí.připadá mi to tam až moc čistý
- Woyta
- Středně pokročilý
http://stoobimodding.com/vietcongmod/162.jpg
Mys nestacila ucect nebo jsi se dival na Resident Evil?
Vypada to zajimave. Hromada sterku je zakladni prislusenstvi?
Cele to pusobi nove ale s kombinaci pozkozeni to dela dojem nerealna. Zadnej prach ci spina a ani zadnej skrabanec. Chtelo by to zaspinit.
http://www.ipmsnymburk.com/forum/viewte ... _tema=1879
Mys nestacila ucect nebo jsi se dival na Resident Evil?
Vypada to zajimave. Hromada sterku je zakladni prislusenstvi?
Cele to pusobi nove ale s kombinaci pozkozeni to dela dojem nerealna. Zadnej prach ci spina a ani zadnej skrabanec. Chtelo by to zaspinit.
Diskuze o prachu:Husté Bahno
Postup
Materiál:
Pigmenty Stardust - tmavá zem , písečný prach , světlý prach ,dřevěné piliny,lepidlo Herkules,sádra ,starší štětec
Pigmenty jsem si namíchal za sucha do různých odstínů .Do další nádobky jsem si dal sádru,lepidlo Herkules a dřevěné piliny .Vše pak promíchal s pigmenty do předem připravených odstínů.Po zaschnutí už nelakujte .Nanáším bahno starším štětcem a pokud je moc husté zředím ho trochou vody.Ale vše s citem všeho moc škodí…
http://www.ipmsnymburk.com/forum/viewte ... _tema=1879
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- jessie.james
- Začátečník
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- santa999
- Začátečník
- jessie.james
- Začátečník
- filletzz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
no tak nevim, působí to na mně docela dost rozporuplně, provedení je opět perfektní to se ti nedá upřít, ale celkovej dojem je takovej divnej, ta pravá bočnice a interiér je takovej moc čistej a taky předek jak tam sou ty dvířka z toho děrovanýho plechu, díra a pak roury na fany, to na mně působí dost otřesně, uvidíme časem až to je doladíš , zatim to je takový zvláštní, ale zas musim pochválit osvětlení, to se ti povedlo
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- Woyta
- Středně pokročilý
Pri nejhorsim by nemel byt problem neco postavit. Nejake trafo z Gesu, par diod, par kondenzatoru, par stabilizatoru a je to.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
- johny-bulanek
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- martin850
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
no ja len cumim na tie finalne fotky!
nenasiel som tu nikde ako si spravil tie prestrelene diery do plexi? mozes mi prosim povedat?
nenasiel som tu nikde ako si spravil tie prestrelene diery do plexi? mozes mi prosim povedat?
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- filletzz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
myslim že to stoobi popisoval v Rust modu, normalně vyvrtaná díra a ty prasklinky okolo udělané pomocí nástavců do přímý bruskymartin850 píše:no ja len cumim na tie finalne fotky!
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- m.Pták
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ja sem dneska sel po ulici a vsiml sem si nejake vyfukovaci diry ve zdi a na ni byla takova ta mrizka co byva na motorech tanku a tak....takovy ty plechovy lišty....a bylo to kruhovy a rozmer asi 80mm....to by se mozna nekde dalo puzit,jesli bys to nekde sehnal
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc, co se týká těch rour, tak to je opět věc názoru. Nějak si neumím přestavit, co bys tam chtěl místo toho...hlavně teda v detailu, když je vidět imitace lístečkovaného plechu, tak to je lepší.
A plexi? Je to 4mm a dělal jsem to stejně jako u routeru, tedy vyvrtat asi 8 díru a pak si hrát jemně s ostrou hranou kladívka a přímou bruskou..nic se nesmí přehnat, aby se to komplet nerozpadlo, ale zase jen tak vygravírovat čáry taky není zrovna reálný...plexi musí být reálně prasklý, ale musí držet...
//2m.Pták: jo, to znám...uvažoval jsem o tom, ale nakonec jsem to nikde nepoužil...ale třeba se ještě nějaký místo najde...
A plexi? Je to 4mm a dělal jsem to stejně jako u routeru, tedy vyvrtat asi 8 díru a pak si hrát jemně s ostrou hranou kladívka a přímou bruskou..nic se nesmí přehnat, aby se to komplet nerozpadlo, ale zase jen tak vygravírovat čáry taky není zrovna reálný...plexi musí být reálně prasklý, ale musí držet...
//2m.Pták: jo, to znám...uvažoval jsem o tom, ale nakonec jsem to nikde nepoužil...ale třeba se ještě nějaký místo najde...
- PachezZ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Je to nice ale hlavne plexi mi prijde moc čistý - a vůbec vnitřek. imho bejva v tehle vojenskejch vecech spis bordel - typu hodne kabelu a tak , je to vevnitr takovy prazdny...
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
TDi - Ten Dým Ignoruj
- Jackar
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak toto je Bomba. Komentar je podla mna nepotrebny, obrazky tvojej prace hovoria za vsetko. Vsetka cest, u mna (a dufam aj u ostatnych) si cesky Pilloux . A navyse ja som Army pozitive takze sa mi to paci este viac .
Len jedna poznamka na okaj: Urcite by som to poslal do Bit-Tech.net, stavim sa o flasku ze ti uverejnia cely project log na hlavnej stranke !!! Toto je totalna kvalita, super napady a neskutocne detailne spracovane. Ak to budes mat hotove tak to daj do BitTechu a slavu aj za hranicami ceskoSlovenska mas zaistenu .
Len jedna poznamka na okaj: Urcite by som to poslal do Bit-Tech.net, stavim sa o flasku ze ti uverejnia cely project log na hlavnej stranke !!! Toto je totalna kvalita, super napady a neskutocne detailne spracovane. Ak to budes mat hotove tak to daj do BitTechu a slavu aj za hranicami ceskoSlovenska mas zaistenu .
Sila Jablcka ! Ukazme Microsoftu prostrednik !
Moja sunka:
AMD 2500+ Barton - Soltek 75FRN2-RL - ATi Radeon 9600pro FireBlade - Samsung 512Mb 466Mhz Nedokonceny CaseMod(click)
Moja masina:
Apple MacBook Pro, Intel Core Duo 2Ghz, 2Gb Ram 667mhz, ATi X1600 256mb, 15.4' TFT, Obal z leteckeho hlinika
Moja sunka:
AMD 2500+ Barton - Soltek 75FRN2-RL - ATi Radeon 9600pro FireBlade - Samsung 512Mb 466Mhz Nedokonceny CaseMod(click)
Moja masina:
Apple MacBook Pro, Intel Core Duo 2Ghz, 2Gb Ram 667mhz, ATi X1600 256mb, 15.4' TFT, Obal z leteckeho hlinika
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Nitroxil
- Začátečník
mám jeden dotaz a to od jakého výrobce je ten neon???
protože vypadá dost věrně ta červená
protože vypadá dost věrně ta červená
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H