To neni o padani hulanovi nebo ne. nekomu to pada (ten at si ho nainstaluje) a nekomu to nepada (ten nema duvod, ale klidne muze). ja jsem ho jen testnul na ciste instalaci a toto prohlaseni na strankach Bethesdy mne opravdu odradilo ... (ja to chapu tak, ze bych mozna musel po vydani final patche obnovit zalohu puvodniho savu, protoze neni zarucena plna kompatibilita beta patche s finalem)h4__ píše:nerikam,ze ten patch je nejakej supr,me to furt pada,ale nektere do oci bijici bugy jsou opraveny
jinak taky nerikam,ze to hulanovi pada,ale vymluvit se na to,ze mu to npada,kdyz ten patch neni kompatibilni s jeho hrou,dmnc....
Kód: Vybrat vše
If you do choose to install it, we strongly recommend you backup your save games and understand it may be necessary to re-install the game when the final patch is released. When installing the Beta Patch, please allow the installation to complete naturally.Co ovsem momentalne resim je, ze mi po zjisteni puvodu Gray Prince (Grand Champion v Arene) nejde splnit jeho quest. prijdu za nim (v inventari mam tu knihu, ktera o tom vypravi) a on mne pouze posila pryc. paradoxne, kdyz to prejdu a jen ho v arene nasledne porazim, tak mi zustane knizka v inventari viset a nejde ani zahodit.
napadlo mne, jestli se da nejakym zpusobem resetovat script questu, treba by se to chytlo, nejaky prikaz do konzole ci jine reseni ?
diky