Bioshock

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onecar »

OBRe, jak jsi prosím tě nahodil AA a AF? Ještě nikdy jsem ho nevynucoval, tal nevím :oops:
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Onecar píše:OBRe, jak jsi prosím tě nahodil AA a AF? Ještě nikdy jsem ho nevynucoval, tal nevím :oops:
Ono asi nefunguje zcela, ale ve hre i v ovladacich jsem nastavil max (16) ...
mirkee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mirkee »

AA funguje v tejto hre len pod DX9 a to ked premenujes exe subor na oblivion.exe a das priponu -dx9, inac to ide stale na 1xAA
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

mirkee píše:AA funguje v tejto hre len pod DX9 a to ked premenujes exe subor na oblivion.exe a das priponu -dx9, inac to ide stale na 1xAA
to je sice pekny ale tohle plati jen pro Ati.....
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Ano, u nVidie mame totiz primo v ovladacich profily, kde to jde nastavit pro kazdou aplikaci zvlast ... coz jsem udelal ...

Tak pocet moznych reaktivaci ze zvysil ze dvou na 5! A pak ze bezni uzivatele nedonuti giganty k cinum!

http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=6979
Jackin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jackin »

2OBR: hezke, ale spis kompromis nez vitezstvi...
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Obrázek

:-D
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Jackin píše:2OBR: hezke, ale spis kompromis nez vitezstvi...
No když si to tam přečteš celé, jak OBR dal odkay, tak vlastně už není důvod řešit nějaké aktivace.

How many times can I reinstall this game on the same computer?
2K increased the maximum installs on the same computer from 3 to 5, before you need to seek customer support. The revoke application we will release will make this irrelevant - as long as you revoke before you install again, you will have no issues.
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

spajdr píše:IMG
Mazec to jsi ty? :D

...
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

ja bych ty aktivace zas tak nehrotil. takovej Test Drive pri digital downloadu mel 3 aktivace a jelikoz dost casto meni systemovaj image sem ho instaloval asi jiz 10x a pokazde se v pohode aktivuje a online funguje
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Další problém dema i plné hry je to že titulky nesedí s tím jak kdo kecá, časem to začne ujíždět a titulky se objevují později než mají, nebo naopak? teď už nevím :-D
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já jsem si všmil, že se titulky objeví o dost dřív než by měly.
Goldnoob team proud member!
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

to s titulkama je i v plne hre a nejdou vypnout!
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

a situlkama pry problemy jsou ale v plne hre rozhodne vyplnout jdou. v menu je mam vyple a zadny titulek jsem za celou hru zatim teda nevidel
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Mesuge
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mesuge »

Nechci rusit vase kruhy aneb srovnani vykonu v "max. rozliseni" na predchozi strane. Ale tohle je zas o kategorii vys - surround gaming aneb triplehead (3x monitory) pres SoftTH videjko, btw. ten soft je zatim zadarmo:

http://www.youtube.com/watch?v=9CG0U-ETo40

Sestava: L4:3 19" - Stred wide 24" - P4:3 19"

--

Druhe videjko je zas uplne novy smer v zabavnim prumyslu zvany Tallscreen gaming, aneb uchylne parime na vysku - jak zachodu meni FOV to je ten patch z widescreen fora (narez nastava od cca 3minuty):

http://www.youtube.com/watch?v=-Gk3A11YJBg
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

cuz,mam problem stou hrou,stahl jsem si nove drivery i stim hotfixem,pustim hru a hnedka v tom uvodnim kolo jak okolo me sleha ohen tak vidim jen cernotu nic vic,poradi nekdo ? dik
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
kadet
Nováček
Nováček

Příspěvek od kadet »

mr_sheen píše:cuz,mam problem stou hrou,stahl jsem si nove drivery i stim hotfixem,pustim hru a hnedka v tom uvodnim kolo jak okolo me sleha ohen tak vidim jen cernotu nic vic,poradi nekdo ? dik
Je to tím,že máš grafiku ATi x800 , která má pouze shadery 2.0 a minimální konfigurace pro hru je garfika podporující shader 3.0 :( (mimochodem já mám x800 GTO)

Hru sem spustil na shaderech 2.0 pouze s patchem od jednoho fanouška http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=5680 Ale není to zatím žádnej zázrak(udělal ho za 20 minut) a tak polovina textur se vůbec nezobrazuje a loadingy trvají několik minut.Ale pokud se na něm bude pracovat,tak možná půjde hrát i BIOSHOCK na grafice s shadery 2.0 :-D
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Podle dema to vypada hodne slušne, atmosferu to bude mít určite parádní .. ty zvuky, hudba a vše okolo z toho sveta delá neco parádního.

Grafika je zajímavá, neni to neco, z čeho by si človek sednul na prdel, ale vypadá to fajn.

Trochu se bojim překombinovanosti tech zbraní a plazmidů, zvlast to video na konci ukazuje, ze to bude asi dost kombinace vsemoznych pastí atd, to mi moc nesedí, no uvidíme.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

No zajímavé ale tak trochu netuším v čem je přínos.
Ale i tak bych to chtěl zkusit ale nevím jestli si to se svým CRT monitorem můžu dovolit. Když ten svůj monitor převrátím na bok jestli tam něco v něm nemuže jebnout nebo tak něco :) co myslíte?
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
Mesuge
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mesuge »

1/ Seriozni a prakticky pouzitelene je jen to prvni video surround - widescreen na trech monitorech..

2/ To druhe video je komikun - srandicka - vzniklo jako forek, ktery si dela sprtouchlata z te chyby ve widescreenu a FOVu a te prvni reakce vydavatele hry 2K ktery prvnich par dni mlzil proc to takto udelali.. Ted uz poskladali dokonce 3monitory na vysku nad sebe tj. na vysku normalni triplehead z prvniho videa.. Jsou to magori :lol:

I kdyz ma to take neco do sebe je to dobra klaustrofobie..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“