tak to je velka bidaKeanu píše:Mno za necelejch 13hodin hotovo.. plnil sem i dost vedlejších Questů...
Fallout 3
Moderátor: Baneshee
- goelr
- Začátečník

Re: Fallout 3
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ehm, já hraju 32 hodin a hlavního questu jsem se prakticky nedotkl.Ani jsem neviděl enklávu ani Bratrstvo.
Jméno Fallout si to zcela zaslouží, ta hra je úžasná...
Tady taková momentka při prozkoumávání pustiny...
http://img370.imageshack.us/img370/5795/favlo8.png
Jméno Fallout si to zcela zaslouží, ta hra je úžasná...
Tady taková momentka při prozkoumávání pustiny...
http://img370.imageshack.us/img370/5795/favlo8.png
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- goelr
- Začátečník

hral jsem to dnes a vcera asi 6 hodin cistyho casu, hl. Q jsem udelal taky jen v megatonu a delam vedlejsi (ale netusim kolik ma hl. Q casti, proto jsem se ptal)...hra bavi taky hodne, ale kvalit F1/F2 nedosahuje ani omylem...proste se to melo jmenovat jinak. Ale rikam, ze hra je to vyborna...btw ale 100% a podobny hodnoceni jsou trosku ujety 
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- wallot
- Středně pokročilý

-
necelych 17hodin. to je u me na RPG extremne kratka doba.
delal jsem vedlejsi questy co jsem potkal pri ceste toho hlavniho a docela dost casu jsem ztratil hledanim galaxy radia.
hra byla super, ale nedostatek zajimavych vedlejsich questu mi docela vadil ale aspon se muzu vratit k far cry2
delal jsem vedlejsi questy co jsem potkal pri ceste toho hlavniho a docela dost casu jsem ztratil hledanim galaxy radia.
hra byla super, ale nedostatek zajimavych vedlejsich questu mi docela vadil ale aspon se muzu vratit k far cry2
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mam asi 4 level a zatim se motam okolo megatonu a mam najit nejakou "Rodinu" ...ale trpim extremnim nedostatkem naboju...nevim kde je mam furt brat 
- wallot
- Středně pokročilý

-
na zacatku moc naboju neni, ale da se to prezit, je potreba strilet hodne z blizka najisto pres VATS a ne bezhlave ala FPS
krysy svaby a ghuly jsem mlatil rucne ohnivym mecem vypujcenym od sefa rodiny
krysy svaby a ghuly jsem mlatil rucne ohnivym mecem vypujcenym od sefa rodiny
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Maxtor
- Začátečník

-
No tak dle prvniho infa je nutne zamerovaci mod opravdu vyuzivat, pac je to jinak smrtelny.. na druhou stranu par postrehu, ktery jen potvrzuji to, co jsem zde psal uz pred casem o svych ocekavanich..
- Lidi si obecne ne ze zrovna stezuji, ale nepochvaluji grafiku..
- Takovy supermutant byl ve Falloutu ze zacatku veci naprosto neprekonatelnou.. potkat ho v pustine, slyseli jste jen rotacni kulomet a nazdar.. zde..? no problemo.. AI nezvlada patrove budovy.. tedy pokud stojite pred budovou, kde je v patre attacker, staci se trapne schovavat a vyckavat a pomalu nicit.. nikdy nesleze a neudela nic proto, aby vyhral.. strelba do palce na noze apod je bezproblemovou.. :/
- Stejne tak tahovy mod, ktery diky doplneni AP ztraci smysl vyuzivat vicekrat za sebou.. jinymi slovy.. attack - tahy - prepnuto do realtime - utek a dodelani v realtime.. nema smysl zapinat tahy vicekrat za sebou..
Co se potom tyce rakci ze jinych for apod.. at zije nepresna reakce mysi (viz. oblivion engine) apod.. nevim no.. pouze se me potvrdilo to, ze ocekavani byla zbytecna.. po vanocich po tehle hre nestekne ani pes.. i kdyz tedy samozrejme neni vylozene spatna..
- Lidi si obecne ne ze zrovna stezuji, ale nepochvaluji grafiku..
- Takovy supermutant byl ve Falloutu ze zacatku veci naprosto neprekonatelnou.. potkat ho v pustine, slyseli jste jen rotacni kulomet a nazdar.. zde..? no problemo.. AI nezvlada patrove budovy.. tedy pokud stojite pred budovou, kde je v patre attacker, staci se trapne schovavat a vyckavat a pomalu nicit.. nikdy nesleze a neudela nic proto, aby vyhral.. strelba do palce na noze apod je bezproblemovou.. :/
- Stejne tak tahovy mod, ktery diky doplneni AP ztraci smysl vyuzivat vicekrat za sebou.. jinymi slovy.. attack - tahy - prepnuto do realtime - utek a dodelani v realtime.. nema smysl zapinat tahy vicekrat za sebou..
Co se potom tyce rakci ze jinych for apod.. at zije nepresna reakce mysi (viz. oblivion engine) apod.. nevim no.. pouze se me potvrdilo to, ze ocekavani byla zbytecna.. po vanocich po tehle hre nestekne ani pes.. i kdyz tedy samozrejme neni vylozene spatna..
- Deegr
- Začátečník

-
Potrebuju poradit s jednim Q.Jsem jeste jen na zacatku v megatune a delam vedlejsi Q u te hokynarky na ty joziny z bazin.Chce,abych nekam umistil pozorovatele,ale v tom pamatniku jsem nic nenasel a nevim,kam toho pozorovatele mam umistit.Muzete nekdo poradit?
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to ten quest kterej myslim že to je, tak to musíš umístit do jednoho z těch "spawning podů", nevim jak je to v češtině..Prostě ty kokony ze kterejch se roděj ty mirelurci.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- marek16
- Začátečník

takže.. zajímalo by mě pár věcí. To že minutu potom co vylezu z prvního města mě zabije supermutant bazukou bych nějak přežil. To, že na blbýho radškorpiona vyplýtvám dvacet nábojů než skape snad taky.
Ale jak tam mám sakra získávat zkušenosti (plus 8 XP za zabití supermutanta na začátku hry?? to je směšný.), peníze (je to jako oblivion - všude se povaluje spousta zbytečnýho smetí s hodnotou 1 koruna, tohle fakt sbírat nehodlám), nebo třeba i blbý náboje do zbraní???
Jako asi 5 hodin sem se mořil s tím nadělat si nějakou zásobu nábojů.. ale i teď stačí dvě přestřelky a jsem na nule :-//
Někdo tu postoval screen jak má asi 400 nábojů do laserové pušky.. JAk to?? já jich mám dvacet a mikrofúzní články jsou předražený ..
Ale jak tam mám sakra získávat zkušenosti (plus 8 XP za zabití supermutanta na začátku hry?? to je směšný.), peníze (je to jako oblivion - všude se povaluje spousta zbytečnýho smetí s hodnotou 1 koruna, tohle fakt sbírat nehodlám), nebo třeba i blbý náboje do zbraní???
Jako asi 5 hodin sem se mořil s tím nadělat si nějakou zásobu nábojů.. ale i teď stačí dvě přestřelky a jsem na nule :-//
Někdo tu postoval screen jak má asi 400 nábojů do laserové pušky.. JAk to?? já jich mám dvacet a mikrofúzní články jsou předražený ..
Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K
Quis custodiet ipsos custodes?
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Ty asi na RPG hry nie si, ze?marek16 píše:...
Prave veci, co ti tak velmi vadia su jednou z vlastnosti, co odlisuju napr. Doom a Fallout.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- marek16
- Začátečník

Wuuduu: Právěže jsem a s tím co jsi napsal vůbec nesouhlasím.
Původní Fallouty jsem hrál jako děcko, bylo mi plus mínus deset, možná o pár let víc, zvládal jsem je v pohodě a bavily mě strašně dlouho.
Jde totiž o tohle - neříkám že to má být primitivní blbost s muničním skladem na každým kroku, ale trocha vyváženosti by nezaškodila..
Ve F1 a 2 jsi vylezl z vaultu, a měl jsi zabít pár krys. Pistolí. Radškorpion vydržel tak 3 zásahy.. A asi během půl hodiny jsi našel další náboje. Prostě situace ohledně tohohle tam byla tak akorát - když jsi dostřílel fúzní články, vždycky sis mohl od mrtvol vzít brokovnici nebo samopal.
Kdežto tady? 20-30 nábojů na jednoho protivníka (pokud před ním půl hodiny neutíkám a nepoužívám VATS, to se pak smrskne tak na 12) a když ho konečně zabiju tak u sebe nemá buď nic, nebo 5 nábojů. takhle to velmi rychle dochází.
Prostě já uznávám že nějaká obtížnost tam bejt musí, ale co je moc, to je moc. Nemíním běhat po světě s bejzbolovou pálkou když proti mně stojí roboti s plazmovou puškou.
EDIT: další věc je nevyváženost těch nepřátel. KDysi to byly ze začátku krysy, pak nájezdníci, a až na konci hry mutanti a alieni. Kdežto tady mám mutanty s heavy guns hned u vlezu do vaultu.
Původní Fallouty jsem hrál jako děcko, bylo mi plus mínus deset, možná o pár let víc, zvládal jsem je v pohodě a bavily mě strašně dlouho.
Jde totiž o tohle - neříkám že to má být primitivní blbost s muničním skladem na každým kroku, ale trocha vyváženosti by nezaškodila..
Ve F1 a 2 jsi vylezl z vaultu, a měl jsi zabít pár krys. Pistolí. Radškorpion vydržel tak 3 zásahy.. A asi během půl hodiny jsi našel další náboje. Prostě situace ohledně tohohle tam byla tak akorát - když jsi dostřílel fúzní články, vždycky sis mohl od mrtvol vzít brokovnici nebo samopal.
Kdežto tady? 20-30 nábojů na jednoho protivníka (pokud před ním půl hodiny neutíkám a nepoužívám VATS, to se pak smrskne tak na 12) a když ho konečně zabiju tak u sebe nemá buď nic, nebo 5 nábojů. takhle to velmi rychle dochází.
Prostě já uznávám že nějaká obtížnost tam bejt musí, ale co je moc, to je moc. Nemíním běhat po světě s bejzbolovou pálkou když proti mně stojí roboti s plazmovou puškou.
EDIT: další věc je nevyváženost těch nepřátel. KDysi to byly ze začátku krysy, pak nájezdníci, a až na konci hry mutanti a alieni. Kdežto tady mám mutanty s heavy guns hned u vlezu do vaultu.
Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
Špatná hra to není. Ale rozhodně to není jako fallout 1 či 2. To ale bylo jasné, že to bude něco naprosto odlišného jen pouze ze stejným názvem.. Hrál jsem to zatim tak 2 hodiny a co mě na této ukecané střílečce štve je pip boy a jeho nepřehlednost. Otřesná mapa, absence klasického inventáře...
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no s timhle bych i souhlasil potkal sem 2!! supermutanty a na svem levelu 3 je umlatil, sice na to padla pulka medpacku ale zabil sem je jeden mel k me velke libosti minigun, jaky bylo ale moje zklamani kdyz sem zjistil ze minigun je v podstate to samy co pistole co sem pouzival doposud...
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Tak já jsem to přes víkend teď taky hrál a teda nechápu, kde to nabralo hodnocení 9+.... já bych tomu dal max 8 a to bych ještě byl hodně štědrý... Ale jako tak hrozné to zase není, jenom je to prostě oblivion se zbraněmi... Malá mapa a ještě se na hodně míst nedá ani dostat, protože tam jsou jenom trosky, žádné pořádné města ve stylu f2, tuna zbytečných rozhovorů... Nechápu, proč můžu kecat s 80% lidmi ve městě, když mi polovina řekne úplně to samý.
Opravdu se to mělo jmenovat jinak... Je to prostě pokračování oblivionu v jiným prostředí... Něco jako cod4, které je z moderní doby. Jak poznamenal kámoš, škoda, že není více takových rpg, určitě by byly lepší. Fantasy rpg jsou tuny a je tam jakási konkurence...
Ale jinak není to tak hrozná hra, ale prostě pro mě jako fanouška falloutů je to slabota.
Aspoň jsou ty potvory náhodně generované
Jinak já mam třeba teď nábojů plnou prdel a musím to prodávat, hlavně pro energetické zbraně... A to to nehraju zrovna dlouho
Chce to jen hledat a mít štěstí. Já bych ti doporučil jít někam severně od megatonu a tam bys měl někde narazit na takovou továrnu se třemi komíny... Tak to tam jít vyvražit a na konci dostaneš takovou mechanickou rukavici, která nepotřebuje náboje, ale dělá nestutečný dmg a mám pocit, že ve vats to je ještě silnější... Používám to doteď .... Přiběhnu k příšeře a ve vats ji rozsekám. A ještě když máš vysokou šanci na crit, tak to je úplný masakr 
Opravdu se to mělo jmenovat jinak... Je to prostě pokračování oblivionu v jiným prostředí... Něco jako cod4, které je z moderní doby. Jak poznamenal kámoš, škoda, že není více takových rpg, určitě by byly lepší. Fantasy rpg jsou tuny a je tam jakási konkurence...
Ale jinak není to tak hrozná hra, ale prostě pro mě jako fanouška falloutů je to slabota.
Tak hrozné to není a to, že jsi potkal supermutanta před vaultem je zajímavýmarek16 píše:...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- wallot
- Středně pokročilý

-
ja jsem observer (pozorovatel) vubec do tech kokonu nemohl vlozit, tak jsem tu zenskou ukecal ze to co dela je zbytecny a quest vlastne splnil 
ke konci hry uz naboju bylo hodne jelikoz jsem zabijel na par ran do hlavy, ale ze zacatku to byl docela boj, ale dalo se. penize jsem moc nepotreboval, harampadi na stimpacky jsem vzdy naky nasel a veci jsem si opravoval sam.
proste jsem strilel s tim do ceho byly naboje - hodne dlouho jen lovecka puska a kdyz bylo hodne naboju do ak47 byl to svatek
supermutant s bazukou s kamosem je kousek od BIG CITY a byl to docela masakr takhle na zacatku
ke konci hry uz naboju bylo hodne jelikoz jsem zabijel na par ran do hlavy, ale ze zacatku to byl docela boj, ale dalo se. penize jsem moc nepotreboval, harampadi na stimpacky jsem vzdy naky nasel a veci jsem si opravoval sam.
proste jsem strilel s tim do ceho byly naboje - hodne dlouho jen lovecka puska a kdyz bylo hodne naboju do ak47 byl to svatek
supermutant s bazukou s kamosem je kousek od BIG CITY a byl to docela masakr takhle na zacatku
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak na začátku to chce hlavně používat VATS, mířit na hlavu a vyhledávat hlavně lidský protivníky..z těch je nábojů dost. Pak taky pomůže perk scrounger. Já už mám do všech zbraní nábojů tolik, že nevím co s nima...jen do Fatmana mám nějakejch 20 atomovek : ). A funguje hezky, takovej deathclaw jde hned.
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Jo vlastně, na toho si taky pamatujuwallot píše:supermutant s bazukou s kamosem je kousek od BIG CITY a byl to docela masakr takhle na zacatku
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
- marek16
- Začátečník

hypnotic: Jak přesně se učíš opravovat si věci?
jsem línej číst manuál:)
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

To se neučíš, záleží to na tvém skillu opravy a dělá se to tak, že musíš mít 2 stejné zbraně a pak na jednu dáš v pipboyi "R" a potom vybereš zbraň, pomocí které ji chceš opravit. Jednoduše máš zbraně A, B. Vybereš A, zmáčneš "R" a vybereš B a zbraň A se ti opraví.