Takhle si nechat srát na hlavu za něco, co si zaplatím.. Alespoň tu každý má možnost prodat gear za prachy a prodat kopii diabla někomu dalšímu, a tím se vrátí minimálně investovaná částka. Tenhle proces jsem už zahájil, už aby se ty věci prodaly a mohl se toho zbavit.
Diablo 3
Moderátor: Baneshee
- Strellok
- Začátečník

-
Re: Diablo 3
To nic nemění na pravdivosti výroku "zbyde jen par blaznu".
Takhle si nechat srát na hlavu za něco, co si zaplatím.. Alespoň tu každý má možnost prodat gear za prachy a prodat kopii diabla někomu dalšímu, a tím se vrátí minimálně investovaná částka. Tenhle proces jsem už zahájil, už aby se ty věci prodaly a mohl se toho zbavit.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
to by mě zajimalo, kolik lidí tady ta informace zajimá 
- killerek
- Začátečník

-
"jen par blaznu" zustane po nejake dobe u kazde hry.
- Fe3C
- Začátečník

-
Nechapem co vsetcia šomrete. Predsa privyrobit si hranim je super napad. No a co ze z toho maju peniaze aj Blizzardi. Dobre im tak. Mne sa ten napad velmi paci a dari sa mi v tom.
Ak tu niekto narieka ze casto skapina tak je chyba iba v nom a nie v Blizzarde. V D2 sa neskapinalo? Treba si len dobre vediet veci nakupovat. Ak je niekto lavy tak ziadny patch to nenapravy to je pravda. Ja hram barbara, pouzivam cleave a obojrucny zbran +600 zdravia za zasah a ine fajn veci a ide to.
Ved kto to nevie hrat nech nehra, nikto ho nenuti. Ked sa ti hra nepaci tak ju predaj to je cele. Mne sa paci ze sa o nu Blizzard stara a snazi sa ju vyvazovat a robit niekedy aj tassou. kto nema rad vyzvy nech hra solitaire.
Tot moj nazor, fasika Diabla1, Diabla 2. Na oboch som nahral spustu casu, nie som novacik a nemam ani pubertalny vek.
Ak tu niekto narieka ze casto skapina tak je chyba iba v nom a nie v Blizzarde. V D2 sa neskapinalo? Treba si len dobre vediet veci nakupovat. Ak je niekto lavy tak ziadny patch to nenapravy to je pravda. Ja hram barbara, pouzivam cleave a obojrucny zbran +600 zdravia za zasah a ine fajn veci a ide to.
Ved kto to nevie hrat nech nehra, nikto ho nenuti. Ked sa ti hra nepaci tak ju predaj to je cele. Mne sa paci ze sa o nu Blizzard stara a snazi sa ju vyvazovat a robit niekedy aj tassou. kto nema rad vyzvy nech hra solitaire.
Tot moj nazor, fasika Diabla1, Diabla 2. Na oboch som nahral spustu casu, nie som novacik a nemam ani pubertalny vek.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
- Slezman
- Středně pokročilý

tak jsem si u mýho barba zkusil změnu na jednoruč, DPS bohužel o 1500 níž, ale armor o 1300 výš, ale poznat bylo jen to DPS, zvýšenou odlnost jsem nějak markantně nezaznamenal, pro mě zatim obouručka asi lepší volba, ale chce to dýl zkoušet .... když ale s tou dvojkou se citim líp, asi to nějakej důvod má 
//oprava , zkousel jsem samozrejme jednoruc
//oprava , zkousel jsem samozrejme jednoruc
Naposledy upravil(a) Slezman dne čtv 21. čer 2012, 18:45, celkem upraveno 1 x.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Vlastik80
- Začátečník

-
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Temer 1300fire resist act2 po nerfu
http://www.youtube.com/watch?v=b0nJEWVU ... e=youtu.be
Chcipnul sem na nich 4x
Chtel bych videt lidi co maj treba pulku resistu to musi byt instant smrt.
Chcipnul sem na nich 4x
- TankGeorge
- Začátečník

-
Tak sorry, kecal jsem. Četl jsem kdysi článek, že OH přidává jen staty a attack speed, ale není to úplně celá pravda.TankGeorge píše:Damage je furt z mainhandu, akorát ti to přičte staty a zrychlí attack speed podle nějakého vzorce. Klidně můžeš v OH nosit 300 DPS s dobrýma statama (LoH, STR, VIT, crit dmg) a budeš mít stejnou, ne-li lepší dmg, než 1000 DPS OH bez statů.Butch píše:...
Podle poměrně aktuálního článku při dual wieldu swinguješ střídavě obouma zbraněma s tím, že MH i OH mají +15% attack speed bonus z dual wieldu. Útoky neprobíhají pararelně, ale "za sebou", takže mezi dvěma hitama MH musí být hit OH, což má za následek, že čas mezi dvěma hitama MH je 86.9% OH swing time + 86.9% MH swing time.
>> Tím při dual wieldu vždy zpomalíš četnost hlavního útoku a na DPS OH tedy záleží. Pokud ale máš velmi rychlý OH (dagger), tak může mít i výrazně menší DPS, než MH a přesto ti celkové DPS stoupne. Naopak, pomalý OH s menším DPS ti zpomalí MH natolik, že ti celkové DPS může klesnout pod úroveň celkového DPS bez jakéhokoliv OH.
ED: fixed math o.O
Naposledy upravil(a) TankGeorge dne čtv 21. čer 2012, 20:56, celkem upraveno 2 x.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- Shift
- Začátečník

-
Prodám Diablo 3 v originální krabici (i s quest passy a příručkou) , spolu s mým účtem na kterým je barbar-60 úroven ( II Act na Infernu), DH a Wizard na normal.. v ceně je i gear (v truhlách a equipped v hodnotě několika stovek Kč), na účtě jsou také 2m goldů...
pokud máte zájem , nebo chcete vědět podrobnosti, pište do soukromých zpráv..
Cena kompletu 1800Kč
sleva možná
Cena kompletu 1800Kč
sleva možná
- Butch
- Středně pokročilý

Mg na prodej mame sekci bazar...navic prodej battlenet uctu neni legalni a zde na foru to nema co delat....Neber to jako buzeraci, spis infoShift píše:Prodám Diablo 3 v originální krabici (i s quest passy a příručkou) , spolu s mým účtem na kterým je barbar-60 úroven ( II Act na Infernu), DH a Wizard na normal.. v ceně je i gear (v truhlách a equipped v hodnotě několika stovek Kč), na účtě jsou také 2m goldů...
Cena kompletu 1800Kč
sleva možná
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- RampaMeKvak
- Žlutá karta Bazar

-
No tak ještě abys nechcípal, když skáčeš dobrovolně do freezu...HEAD píše:Temer 1300fire resist act2 po nerfu
Chcipnul sem na nich 4x![]()
- Shift
- Začátečník

-
Butch píše: Mg na prodej mame sekci bazar...navic prodej battlenet uctu neni legalni a zde na foru to nema co delat....Neber to jako buzeraci, spis info
jenomže tam to nesleduje tolik fanoušků D3 jako tady
- durod
- Středně pokročilý

Je to nelegalni, stajne jako prodej origin nebo steam uctu. ALe zde na foru se to "toleruje". Dej jsi to do sekce bazar,prodavaji se tam i hry
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Mastodont
- Černá karta

-
Kdyby se to tolerovalo, tak mi nesmažou topic s prodejem goldů. 
- keistown
- Žlutá karta

-
TankGeorge: 15% speed navic takze 86,9% casu dmg main handu, pak boucha offhand za 86,9% svojeho casu ( 1/1,15 )
- TankGeorge
- Začátečník

-
Fixed, díky. Použil jsem matoucí formulace přes attack speed a ne swing time, proto těch 115% - ne že by tu na tom tolik záleželo...TankGeorge píše:čas mezi dvěma hitama MH je 86.9% OH swing time + 86.9% MH swing time
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
- Strellok
- Začátečník

-
Kdyby někdo chtěl krabicovku, 60wiz, 60dh + equip v hodnotě cca 2000kč přenechám za 1800kč, dá se domluvit.
- Rajče
- Mírně pokročilý

Ještě, aby sis tu přivydělával šmelinou a zneužíval k tomu fórumMastodont píše:Kdyby se to tolerovalo, tak mi nesmažou topic s prodejem goldů.
- tst
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
a co si cekal kdyz se nechas zmrazit v ohni?.)HEAD píše:Temer 1300fire resist act2 po nerfu
Chcipnul sem na nich 4x![]()
just me
- Mastodont
- Černá karta

-
HEAD to koukám umí hrát. 
Jak tam naběhl a stál.

Jak tam naběhl a stál.