No mám dojem, že se trochu chytili za nos. a ten slavný LOST KONTROL hoóóó´dně spravili. Pravda zůstal tam, což mi nevadí, ale tu citlivost omezili na únosnou míru. A myslím že i další se mnou budou souhlasit. Řekl bych, že se to dost blíži i realitě. Teda co se týče přechodu do tohoto stavu. Ono dříve jak jsi položil ero na křídlo a potáhl tak bylo vymalováno. Teď máš aspoň nějakou tu vteřinu, když za to vezmeš moc - ostatně jako v reálu - to podržet a pak se rozhodnout zda povolíš nebo "půjdeš" do kytek, či radši zvolíš jiný manévr aby jsi se z toho dostal. Ostatně nedávno dávali v TV dokument o Kanadské škole vojenských pilotů, kde byla jedna ze zkoušet též výdrž G-ček po určitou dobu na centrifuze: nepamatuji přesná čísla kolik G na jakou dobu, proto nechci plácat do prostoru, ale nekteří odpadli a museli skončit. Tady bohužel z počátku jak jsi potáhl, tak konec. Žádná časová tolerance. Hodnotím úpravu z mého skromného pohledu velkým +.
Chápu zástance tvrdého poletování, kteří tvrdí, že LOST je vlastně v pořádku ale u některých závodů aut ve hrách by jsi přijel též jen po první zatáčku a byl by jsi "našrot" rotřepaný o pankejt. Tady - aspoň v arkádě jsem se přimlouval za mírnější normy v zájmu většího spádu hry. Součastná citlivost na přetížení mi už tak nevadí, ale opravdu z počátku to byla hrůza.
Co se týče grafiky upravili viditelnost letadla. Už tam není černá tečka a nad ní obrovská jmenovka, tak že jsi mohl pomalu střílet na slepo.
A co se týče létajícího mačaftu - dnes jsem byl 2 x sestřelen vlastencem.........co dodat, když letíš k nějakému cíli který je mimo dostřel a najednou bum - bum a deš a ejhle vlastenec tě sundal. Neřeknu v zápalu boje, že se tam žene za někým x vlastenců, ale takto červený nikde a vlastenec, aby měl sestřel tě sundá. Asi některým dělají problém "Příkazy" kde se můžeš objevit na "tapetě".
Toš tak bych to viděl z dnešního zmoklého pohledu.
Letu zdar ffffšeckým
Eště mne štvou "ty MEDAJLE" že máš sundat nebo zničit X cílů. Jak mám sundat 10 nepřátel když od počátku mám rekord tuším 8. Víc neudělám ani kdybych se zul. Mělo to být též časově omezené jak lvi nebo bubliny.