-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od MYTH »

Tak jsem si byl dnes na pobocce banky popovidat s nejakou starou pani a ta mi to nedoporucila.Pry s tim sama nema zkusenosti ,ale nechce me od toho odrazovat ,ze me pry mohou na internetu okrast :).Stejne bych musel vyplnovat moc papiru...Tak jsem si rekl ,ze se na PS vykaslu a zalozim si dalsi ucet jen na online platby asi u mbank.cz kde vetsina sluzeb ,ktere vyuziju jsou zdarma.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

MYTH píše:Tak jsem si byl dnes na pobocce banky popovidat s nejakou starou pani a ta mi to nedoporucila.Pry s tim sama nema zkusenosti ,ale nechce me od toho odrazovat ,ze me pry mohou na internetu okrast :).Stejne bych musel vyplnovat moc papiru...Tak jsem si rekl ,ze se na PS vykaslu a zalozim si dalsi ucet jen na online platby asi u mbank.cz kde vetsina sluzeb ,ktere vyuziju jsou zdarma.
odbornik na svem miste jak se rika, ja vyplnil jeden papir, kde jsem se jen podepsal, btw okrast te muzou, ale to je take duvod proc se tam dava denni limit platby. Jestli to mas jen na wow, tak tam klidne dej limit 500Kc/den a muzou si krast jak chtej
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

MYTH: Navíc, není problém se domluvit třeba se mnou, vložit mi peníze na účet a já ti měsíc klíďo zaplatím, případně seženu předplacenou kartu na 2 měsíce za nějakých 550-600Kč.
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Díky za nabídku ještě o tom popřemýšlím.

O tom limitu na den vím ,ale to by byla nevyhoda pokud bych chtel platit vetsi castku ,protoze ten limit jde zmenit jen na pobocce.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

MYTH > tak jestlin uvazujes, ze budes v budoucnu platit i vetsi castky tak ti nic jinyho nez to povolit stejne nezbyde...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

tak vcera se rozhodli asi 4 guildy z DT, ze se bude migrovat vcetne nas PHGP asi na BB jeste se nevi jako DT je v totalnich sra*kach uz sem tam neda raidovat a nikdo s tim nic nedela ani asi nebude proste je tam silena populace tak dokonce BD budou migrovat tak uz tam stejne nezustane zadna schopna guilda 8-) do 23tiho se rozhodne urcite vic guild, protoze DT uz je LOW
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Užijte si to, instanční servery mají problémy všude a pokud někdo odejde, tak jen dobře
vss Vodnik DrC+ (kp)
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Máš pravdu, bylo by dobře, kdyby ty lepší guildy z DT (znám akorát BDčka, ale určitě tam jsou další) leavly na jiný realm a DT by zůstal akorát pro děcka a lamy.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Aneb, po Shadowmoonu CZ/SK zdevastovali i DT :) Tak jakej server bude dalsi ??? :D
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Revealman píše:Máš pravdu, bylo by dobře, kdyby ty lepší guildy z DT (znám akorát BDčka, ale určitě tam jsou další) leavly na jiný realm a DT by zůstal akorát pro děcka a lamy.
Pokud vím, tak BD hlavně celkem silně vadí, že mají najednou konkurenci v NSA a už nejsou takové hvězdy. A lepší guildy tam znám prakticky všechny osobně, o migraci příliš neuvažují. Je mi líto, že hraješ s děckama a lamama, ale někdo to dělat musí 8)
vss Vodnik DrC+ (kp)
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

No, podle toho komentu znám z DT jen jednu dobrou guildu a tou jsou BD (od Prandura). Na DT jsem v životě nehrál, nehraji a hrát nebudu. Podle mého názoru je to ostuda cz wow komunity. Jistě, jsou tam i dobré guildy, ale ty s sebou stáhne pověst všech lam a dětí z DT.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Uz jenom hrat se samejma CZ/SK je dost masochismus :D A defakto jen pro lidi ktery jsou liny se naucit nebo pouzivat anglictinu. Po X letech stravenejch na Ultime Online na Kelevaru, mezi samejma cechama jsem konecne rad nekde kde nikoho az na par real kamosu neznam ! Je to obrovska vyhoda, zadny kamaradickovani a michani RL do hry. Neni nic horsiho nez par let poslouchat hlasky: "Najdu si te v realu" nebo "ty neumis pvp" atp. Uz nikdy vic...Ted jsem naprosto spokojenej v mezinarodni guilde, jsou tam anglani, rekove, nejaci rusaci, skandinavci proste vsichni a tim, ze se nikdo navzajem nezna a ani nechce znat osobne tam panuje naprostej klid...
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

Vodnik píše:Užijte si to, instanční servery mají problémy všude a pokud někdo odejde, tak jen dobře
tak to neni vubec pravda, ze instancni servery maji problemy vsude to nevim kde cetls :)Ze serveru je nejhorší Drak'thul a Silvermoon a velkej thread maj i Shattered Hand.
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

To Skeeter: To mas ale smulu na guildu, ja co znam lidi co hrajou WoW tak jsou vsichni vcetne me na Eonaru a v jedny guilde. Pohodova guilda kde nejmladsimu je tusim 17 a nejstarsim pres 60... . Guildmastera znam osobne a porada cas od casu guildovni chlastaci akci s vtipnou pozvankou ve forme popisu Chlastaciho raidu.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

No az BD zjistej ze po migraci jim zmizi Realm first achievementy, tak si to mozna rozmysli.
Prandurovi jsem to psal, docela se divil.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Skeeter píše:Uz jenom hrat se samejma CZ/SK je dost masochismus :D A defakto jen pro lidi ktery jsou liny se naucit nebo pouzivat anglictinu.
Zajímavé, já třeba anglicky mluvím a píšu celou svou pracovní dobu a přesto jsem v české guildě zcela spokojenej. Asi to bude tím, že ty lidi znám cca 10 let osobně a nevidím důvod proč jen kvůli WoW hledat nějakou mezinárodní partu. Takže ty obecné pindy naší Mindy moc obecně neplatí
vss Vodnik DrC+ (kp)
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

KlaSniC píše:tak to neni vubec pravda, ze instancni servery maji problemy vsude to nevim kde cetls :)Ze serveru je nejhorší Drak'thul a Silvermoon a velkej thread maj i Shattered Hand.
Aha, to je zajímavé, že na tohle téma bylo za poslední dva dny asi 5 blue postů. L2R
vss Vodnik DrC+ (kp)
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Vodnik, koukám, velký bojovník za Drak'Thul, to se nevidí tak často :-D
peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peterch »

Cafte, ja len tak pre info. Bol som Drakthule a tam sa uz nedalo hrat. Neskutocne lagy, hra o nicom a na nervy :x a okrem toho tam bolo tolko dementov, ze ten chat sa uz nedal citat a o BG ani nehovorim... Tak som sa na to vy...l a vyuzil free migraciu a odisiel na realm Daggerspine. Pripojenie zatial v pohode a su tam celkom good ludia. Hlavne sa mi paci to, ze tam mozem (musim) potrenovat anglictinu. Vcera sam tam nasiel aj jednu CZ guildu Eonarians. Zatial spokojnost.
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Vodnik píše:Jen pro info, kolik tam dávají roguny:
http://wowwebstats.com/fu2ljo4zv2cxe?s=155719-192665
to je sice vsecko moc pekny, ALE spam evisceratu je fakt skill jediny co delal, jo plus auto attak a jedy... proste bugged
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“