S dobrý borcem se dá dát v klidu i situace 2v1 v tancích...
Zezadu jsem opravoval pak vykouknul a vypálil jeden SMAW do tanku a dál opravoval a to samé u druhé ho tanku a stihlo se to tak tak, ale šlo to...
Moderátor: Baneshee

jj,to se mi take obcas stalo,jeste stesti ze mam otevrenou treti pozici v tankuFrostys píše:Nene. Úplně nejlepší je, když jste dva v tanku, kulometčík vyskočí, aby během boje opravoval a mezitím tam do toho tanku vleze úplně někdo cizí

Jestli se najde čas, tak určitě. Poslední dobou ho na hraní moc neníVictimCZ píše:ola Krteczqovi . se zastav na server i nekdy priste.

obcas se zadari. a pokud si pamatuju tak jsem stejne pozdeji nevedel co roupama delat a zapichnul jsem to.Luks píše:ááá VictimCZ,já věděl že sem tvůj nick někdě vidělV kanálech se s tebou perfektně lítalo včera

no tak uz to chodi. pokud ten cas bude. a nalada taky tak se zas ukaz na serveru. jeden z mala co je hostovanej v praglu. takze dobrej ping. a v tech hodinach co hravas tam bezne byva i nejakej admin pro pripad cheatovani nebo jinejch zavad.Krteq píše:Jestli se najde čas, tak určitě. Poslední dobou ho na hraní moc neníVictimCZ píše:ola Krteczqovi . se zastav na server i nekdy priste.

Na jaký to hraješ nastavení, ta tvoje grafika mě přijde taková čistší, přehlednější...Frostys píše:Takhle to dopadá, když dva zapřísáhlí heli-letci vlezou do pozemní techniky...