Uz pri 975EE som mal obrovske stastie.... 1,24V pri 4,2Ghz je neskutocne no a vsetko nasvedcuje tomu, ze historia sa asi opakuje.
Ak mate niekto zaujem, kludne mozem byt vas vyberac procesorov

No tak sup sup taktuj a podavaj hlasenia ci je CPU ozaj to spravne .Tomco píše:Kupil som ho v Alze a vediet damSamozrejme hned davam batch do googla a vysiel mi svetovy rekord
![]()
Uz pri 975EE som mal obrovske stastie.... 1,24V pri 4,2Ghz je neskutocne no a vsetko nasvedcuje tomu, ze historia sa asi opakuje.
Ak mate niekto zaujem, kludne mozem byt vas vyberac procesorov![]()
![]()

Ale ved tak to je aj s 2600-vkoudexterav píše:4300-4500 ktoré idú okolo 1,2 - 1,3V tj nehreje to a výkon je taký ako je

Z toho som dedukoval, ze pri SB si to tak nemaldexterav píše:pokiaľ niekto taktoval 2600 tu je to vlastne rovnaké, ja mám dokonca na chlp rovnakú aj voltáž na 4700 ako pri 2600![]()
ideálne sa zase javia frekvencie okolo 4300-4500 ktoré idú okolo 1,2 - 1,3V tj nehreje to a výkon je taký ako je

A tu moju 3960X nechces ? + ti dam niaky priplatok za batchflanker píše:zkusím i omrknout zahraniční fora apod, třeba seženu nědo za slušné peníze. Záruka mě nezajímá, pouze aby to fungovalo až to tam vložím...