War Thunder

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: War Thunder

Příspěvek od Jackiii »

Oni tu chybu nekde priznali, pri nejaky uprave nekde se nekam zatoulala chyba s prehnanou vydrzi modulu a osadky, proto kdysi ty zluty vnitrky.

Co ti na videu vadi? Ze si mu zabil strelce, velitele, nabijece, znicil horizontalni a vertikalni naklon dela a zaver? To ti prijde malo? Plus zranil ridice a kulometcika? A kdyz se tak vyznas a orientujes na anglickych castech fora, tak bys vedel, ze killcam ukazuje obcas blbosti a mas se ridit tim co vidis napsany. To crew: 2 znamena, ze dva prezili a kdybys mu zabil jeste treba ridice tak je po tanku uplne. Misto toho tady kricis jakej maj nastavenej system na APCR, ty snad s nima strilis? Jsou uplne k nicemu na rusky tanky.
Jestli se ti to nelibi, muzes si jit hrat wotko, nikdo te prece u WT nedrzi, tam si urcite zahrajes lepe a vyrovnane na vsechny strany :)
Myslim, ze tuhle diskuzi muzem skoncit, ja nemam potrebu ti porad neco vnutkavat kdyz na to mas svuj nazor. Cely to vzniklo kvuli KT105. Me se s ni hraje dobre a tecka.

136 bitev - K/D = 238/105 a winrate 63.2%
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

- pokud vim, zlute vnitrky byla bug vykreslovani hit kamery. Bylo to bud zlute nebo cerne, bez ohledu na damage.
- ta hit kamera nekdy neni presna, i kdyz takhle velke odchylky jsem si nikdy nevsiml. Kazdopadne to zase menili, aniz by to dali do patch notes. Uz od OBT vzdycky platilo, ze cerveny napis = tezce raneny/poskozeny, ale ne zniceny. Ten byl interpretovan az cernou barvou.
- ty APCR by prave BYLY ucinne, kdyby se chovaly alespon trochu realne. I ruske topky se daly s 300+ v pohode krajet do veze
- WoTko v WT hraju stridave podle toho, ktera me zrovna vic nasere

Stravil jsem vcerejsi vecer hranim KT 105 v RB a proste ne... Vidim, ze T32 vystreli, tak na nej vyjedu a jebnu mu do spodniho platu. Mam celkem stesti, zabiju ridice, radistu a nabijece (asi ma slabou posadku), jenze nez tu 105 chujovinu znova nabiju, tak me T32 oneshotne do veze. Kdybych mel Tigera 88, tak uplne v pohode prebiju a dodelam ho druhou ranou. Fuck this shit, ten battle rating KTH a KT105 by se mel normalne switchnout. Staty v praci nemam, ale hral jsem to jeste v dobe, kdy nemci nemeli leoparda a Jpz, takze neocekavam, ze by se mi v te dobe nejak darilo.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak som si cez noc zase stiahol WT... odvtedy nenabootujem ani do login screenu, i teď píšem zo Safe Mode :mrgreen: žeby znamenie? :lol:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Dalsi vlna nerfu pro spojeneckou munici
APDS,HEAT a APCR jsou ted zase slabsi.Ruske streli beze zmeny porad OP miny nuklearky
http://warthunder.com/en/game/changelog/current/531

At uz jdou fakt doprdele
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Axaxaxa, tovarisch! V tehle hre nemuzes jet proti ruskym tankum a vyhrat, tos jeste nepochopil? :lol: Mozna sem tam daji naznak, ze by se neco mohlo zmenit, aby lidi meli aspon trochu nadeje a neprestali hrat, ale potom vsechny zatluce ruske kladivo do zeme.

Nejdriv naprosto nesmyslne nerfnou penetraci APCR i APDS strel (L7 doted chybi asi 30mm), ale kdyz se jim to porad zda malo, tak jeste nerfnou uz tak mizerny damage. Co na tom, ze v realu penetrace cimkoliv = zniceny tank. Samozrejme rusaky to nesere, ti jedou svoje APHEBC/APCBC kompaktni atomovky a nemaji nejmensi duvod pouzivat cokoliv jineho.

A proto rikam, ze ta hra zadny potencial nema. Proste Soviet Thunder, Russian victory simulator. Oni proste nadesignujou zakladni mechaniky hry (sance na odraz strel, damage model) tak, aby co nejvice vyhovovaly jednomu konkretnimu narodu. To je proste do nebe volajici somarina. :mrgreen:
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Tak osobní výzva splněna 8)

Kitsuka je "spaded" a na nejhorší jet ve hře to není až zas tak špatný.

Obrázek

A pak že prej jsem masochista a sebemrskač (že Scooby_Doome) :mrgreen:
havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Tak a ted Mig-9 a pekne bez premia, at z toho grindu taky neco mas. 8-)
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

To bych ho nejprve musel mít, sověty já moc nerad.

Když lítám sověty, tak mám pocit jako bych hrál s arkádovým FM proti o třídu horším letadlům... oh wait xD
havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Jen se neboj, az s tim migem budes nahanet Huntery a Sabre, tak te ten pocit rychle prejde :mrgreen:
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Mě stačilo nahánět Shooting Stary a Thunderjety :wink:
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Btw proc maji panther A a tiger E BR 6?Je to prakticky stejny jako Panther D a Tiger H.Problem je, ze me to v 99% her haze do BR 6.7 proti tigerum2 spamu.
Pritom pokud mam jen Panther D a tigerH, tak zase v 99% pripadu her jedu proti T34 a tiger2 vidim tak jednou za 20her.

Lepsi je teda vubec ty tanky nehrat je to kurvi hru.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Hm nebo nehrat arkady.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jaky v tom je rozdil?BR 6 maj i v RB.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Rusáci so hard to play- T-34-85 - nejaká verzia Pantheru, jedna rána do LFP - dead. Druhý Panther, jedna do veže, druhá do veže, dead :D

Ďalšia bitva, IS-2 - Churchill (alebo čo to bol zač) na ránu, dva Hellcaty (vyzerali na Hellcata :D ) na ránu :roll:

Na druhej strane zas v SU-152 ma 2 bitvy za sebou dali 2x na ránu, ani som nestihol vystreliť :D
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak jsem se dostal k matilde a teda hruza.Max ryhclost kolem 15km/h, kazdej me prostreli a delo z tier1 :lol:
zatim mi unika smysl pridani britu do hry.Snad krome doufani, ze si lidi koupej premium aby to vyzkoumali.

Zatim nejhorsi narod.Dokonce horsi jak ponerfovany Amici.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Kde do prrr sa prepína RMB zoom z hold na switch?!
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak uz jsem se dostal na Br5 u britu a zde je ma recenze britskych tanku:Stojej za hovno :-D a tim moje recenze konci.Vic k tomu neni co dodat.

Jedine slusne tanky i kdyz stale asi 3x horsi jak t34 jsou cromwell V na br3 a achiles na br4.

Po nerfu APDS, coz je munice co pouzivaj vsechny britske tanky na dalsim ranku to nebude lepsi.

Jinak v realu tak znama 17liberka, ktera probila t34 na vice jak 2km zde ma cca 50% sanci, ze neprobije trup t34 ze 100m :)
working as intended comrades...
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

Tak tu mámě nový patch a opět roz**** něco, co do teď relativně dobře fungovalo - menu v hangáru a výběr munice před bitvou - na to se nedá koukat...
meca
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meca »

tak nektery ty zmeny ui sou celkem ok, zrovna ten vyber munice pred bitvou se mi zamlouva vic nez ten starej zpusob, zobrazovani primo BR tanku/letadla na liste misto ranku je taky fajn, ale proc presunuli ty ikony (chat, kontakty atd) z horni listy doprava dolu sem moc nepobral, taky me stve ze ve vyzkumu uz nejde prepinat zobrazeni statu pro jednotlive mody :(
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

já když jsem viděl ten nepřehledný výběr munice, tak jsem to nerozdejchal a vypnul jsem to - tak hrozně nepřehledné, narychlo plácnuté... no fuj - ten předchozí systém byl tak dobrý-funkční, nechápu proč toto...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“