No jo ale ja nemam 60k dps, ale mam malej dmg=s tou runou vystrelim 3x a sem bez many a neudelam zadnej dmg.Ted muzu vystrelit 6-8 a dam daleko vetsi dmg.
A piercing orb odvede podobnou praci.
To vis kdyby si tu hru nekdy hral ne jen poustel boty, zjistil by si, ze barbar nemuze strilet z dalky, ale musi je mlatit nablizko.
Ranged elity+ zdrhaj predemnou co jako chces proti nim delat s barbarem?Jasne moch sem si pockat na CD a pak teprve na ne jit, ale stejne bych je nedal s mojim gearem.
Jezis mastodonte.
A co mam jako delat?Nez bych k nim dosel normalne, tak schytam hodne hitu mam pulku HP + jeste zacnou zdrhat nekam pryc. Nebudu mit fury na nic a chcipnu bez jedinyho seknuti.
Vis barbar ma skakaci skill leap a to kdyz pouzijes mas o 300% vic armoru na par vterin..
Ale to ty urcite nemas ani tuseni.
Jinak hra me uz absolutne nebavi.Lepe receno farmit inferno.
Bavi me levelovat, ale na infernu je hra mrtva.
Opravy stojej proste moc a loot je proste spatnej.JO padaj 63lvl itemy, ale to je porad 200dps 2H
Nebavi me to proste.
Ja proste nez du na inferno nakoupim naky veci v AH a pak muzu hrat klidne 100000000000hodin a stejne mi nepadne zadnej upgrade.To proste neni zabava.Hra by mela byt zabavna i na infernu.
Je tam proste cejtit, ze blizz chce z D3 jen zdimat prachy a dela pro to maximum.
A co ctu na ofic foru jen tam lidi na D3 nadavaj.Skoro nikdo to uz nehraje-2000lidi v public hrach..
Dam 60lvl s Dh a pak mozna s monkem a uninstall.
Naposledy upravil(a) HEAD dne ned 24. čer 2012, 19:46, celkem upraveno 1 x.
melo by to proste dropovat tak,aby hrac mel dejme tomu po 200-300 played hodinach top gear,tomu by odpovidalo cca 1 prumernej item(tzn ne odpad) za hodinu...ale to neni ani zdaleka
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
jak nás inferno oprávněně vysírá, tak si člověk začíná všpřipomínat a víc všímat toho, co je špatně:
- nepamatuju kdy naposled jsem oblékl věc z lootu, někde na začátku nigtmare beztak
- padaj sekery s DPS 300 v době, kdy minum pro hraní je 800+
- blacksmith na hovno
- jeweller od nightmare na hovno
- obchodníci prodávají věci na hovno
- věci na zemi mizí pod texturama, musím použít ALT
- před patchem zaboha nešlo kliknout jen na zlato a Journal si poslechnout později (v klidu a ne při útoku), kurzor dělal chyby, teď už journaly ani nesjou imho
- postava se při skoku zadrhne na uplně debilních místech (leap u barbara)
- debilní místa na respawn (často na začátku celé mapy, někdy přímo v boji)
- prodlužující se respawn (3 až 28 vteřin, kdy člověk se slzou v oku pozoruje helath bar všech těch šmejdů), změna spawnpoitu po pár smrtích kamsi do prdele, aby to trvalo aspoň zábavnou minutu tam dojít
- když je šmelc, hra nezvládá přehrávání zvuků, občas se navzájem vyrušují a hlasitost klesá
- na začátku hry se trhá jak prase, někdy i ve hře
- proč když se vracím z party, musím začít quest odznovu, progres pryč
atd atd
Pár lidí tady může srovnávat chary, jak jsou na tom ostatní proti bossum?
Já jsem s barbarem za normal, nightmare, hell a hell butchera zdech u bosse jen 2x a to v mormal, kdy jsem zapomněl po čem šlapu. Zato vím o wizardovi, kterej má problémy u každýho bosse , prostě mu velcí jednotliví bossové dělaj problémy. Je rozdíl v charech, nebo je to jen o dobrým nebo špatným buildu?
Bez_n1ck píše:Kdybys nelezl do aukce, padne ti "dobrej" item každou hodinu. Když v aukci koupíš to nejlepší, tak pak nepeskuj, že ti nic lepšího nepadá.
dobrej item je ten, se kterým se dobře hraje a dá postupovat vpřed, bez AH bych skončil v nightmare
//a jak jsem už psal, zbraně s DPS 300 v infernu jsou špatnej vtip
problem ma kazdej papir,protoze ho blba kombinace bossovejch skillu,ktery hazi uplne random bez nejaky AI muze stat zivot...zazil jsem u beliala ze proste nebylo kam uhnout,samozrejme smrt...kdyby to hazel podle AI tak by bylo vzdycky misto kam se uhnout
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Bez_n1ck píše:Kdybys nelezl do aukce, padne ti "dobrej" item každou hodinu. Když v aukci koupíš to nejlepší, tak pak nepeskuj, že ti nic lepšího nepadá.
Nejlepsi veci?
Nejlepsi veci v aukci stojej stovky milionu.
Dobry veci desitky milionu.
Lepsi prumer milion.
To co kupuju v aukci za par desitek tisic je totalni crap.
Jeste mi treba s barbarem nikdy nepadnul ani 1000dps 2H.Nejlepsi myslim jen 700ps crap.
kdybych mel nejlepsi veci nemam 23K dps s wizzardem s glass canonem ale 300000k dps
Naposledy upravil(a) HEAD dne ned 24. čer 2012, 20:18, celkem upraveno 1 x.
mě totiž přišlo, že u nich škodí jen ty efekty po zemi, ale jinak je to ubohý, takovej modrej šmejd s laserem to bylo mnohem mnohem silnější. výjimkou bylo, když u diabla člověk přišel z blbé strany a dostal facku nebo jeho kouzlem