Chlapci v AMD to vobec nedomysleli, uz ani nie som prekvapeny, ze nie su posledne roky na tom najlepsie. Mali to nazvat 4 jadro a mali by vymalovane ale nie ved preco si neuskodit.
Jája
zaujimave, ze ja plodim bludy a co je ten blud, ze jadro sa nesklada len z Integeru a preto je nespravne nazvat to dalsim jadrom, ale kazdy kto to vola 8 jadrom to obhajuje len tym, ze AMD povedalo, ze je to 8 jadro a hotovo. Ja sa pozeram co v tom cpu je a aku plochu to zabera a podla toho sa to tak nazvat nemalo.Přesně tak, nechápu co to tu zejména THANATOS plodí za bludy, je to úplně k smíchu. Koho nebo co tím chce obhájit, čemu to má jako pomoct když to bude teda jako to "čtyř jádro" ???
A k comu to ma pomoct, co tak ze BD je urcene proti SB a namiesto 8 jadier versus 4 jadra to budu 4 jadra versus 4 jadra je to hned lepsie a objektivnejsie a proti SB-E to tiez nebude take zle ked prehra ako citat, ze 6 jadro Intelu porazilo 8 jadro od AMD a potom AMD su ake hovna, fail a podobne, to som pocuval este aj ked Intel mal svoje slavne P4. Ale aspon to je k smiechu, ze sa tu snazim dokazat opak a nakoniec stale tu vacsina bude tvrdit, ze je to 8 jadro. No co kupovat si to nebudem, E-pen si zvacsovat tiez nebudem, uz to riesit nebudem.
Z druhou castou prispevku sa da len suhlasit.