LOTR: Battle for Middle Earth

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
matysbrno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od matysbrno »

Nevíte někdo proč přestali fungovat neoficiální české webovky LOTRA ? potřebuji stáhnout různé mody a patche, koupil jsem jedničku za 500 kč.Ten web byl v hnědé barvě. :( Kde to najdu? Přesunulo se to někam?
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

dneska jsem na tohle opet narazil a premyslim, jestli jde v tehle hre nastavit rozliseni 1280x1024 ... nejak jsem si jiz na jine odvykl ;).

a pak mne taky napadlo, jestli nejsou nejake dobre mody, ktere by kampan nejak rozsirily, nezkousel nekdo ?
---
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, jak jednička tak dvojka jde "donutit" editem ini souboru k rozlišení 1280x1024.

Tech 960 se mi na LCD samozrejme taky nelíbilo.

Jinak z modů k jedničce jsem kdysi zkoušel nejakej ten blood mod a pridaní jednotek, ale nebylo to nic extra.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

nj, nasel jsem neco, jde to i korektne pres shortcut ... pridanim parametru -xres 1280 -yres 1024 ... ha, jenze ted jeste AA, vnutit se mu pres profil neda :-).

jinak mody jsem koukal nejake jsou, ale asi zkusim jen AI mod, ktery by mel trichu vylepsit (umelou inteligenci ? :-D)

btw. koukal jsem, ze existuje patch v1.03, ale nevim jak spolupracuje s timto cestina.
Naposledy upravil(a) J X P dne stř 23. črc 2008, 10:04, celkem upraveno 1 x.
---
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

AA jsem tam zapínal vzdy natvrdo pres ovladače a nebyl problém...

Stejne jak vylezla dvojka (ač jsem ji zezačatku nemohl nejak pobrat a prijit na jmeno), tak uz jsem se k jedničce nikdy nevratil :)

Jinak s tim rozlišením pres ini neni zadnej problem, kamoš to tak hraje i na 1680x1050, nevim proč na tyhle rozlišení zapomneli.

Dvojka bohužel to samy, proste jen mirne vylepšenej engine.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

mi to AA nevzalo. testoval jsem i ten patch 1.03 a i pres celou radku zmen se tam objevila chyba v shortcutu na vsechny hrdiny, kterou docela casto pouzivam. tak mi to namichlo a vratil se zpet k v1.02. navic cestina zda se na posledni patch asi neni, takze to tak asi necham.
---
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Promaz, warez se zde dle platných pravidel sekce a fóra neřeší.
Goldnoob team proud member!
Grunt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grunt »

Lidi nevíte jak sprrovoznit bfme2 na Vistach?

Po spuštění se objeví okno, chvíli načíta a pak přestane odpovídat. Když nastavim kompatibilitu s XP prozměnu to píše at vložím správné CD :( nevíte někdo co s tím? To sáme dělá i datadisk..
Case:Fractal Design Core 3000 PSU:Enermax PRO82+ 625W CPU: Intel Core i5-2500K + Gelid Solution Tranquillo rev.2MB: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 (rev.1.0) Ram: Kingston HyperX XMP Genesis Grey 8GB 1600MHzGPU: GIGABYTE GTX 470 SOC HDD:Samsung SpinPoint F3 500GB, Crucial M4 128 GB
Grunt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grunt »

Hmm... nikdo nic? Jen dolním, že mám samozřejmě origo.
Case:Fractal Design Core 3000 PSU:Enermax PRO82+ 625W CPU: Intel Core i5-2500K + Gelid Solution Tranquillo rev.2MB: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 (rev.1.0) Ram: Kingston HyperX XMP Genesis Grey 8GB 1600MHzGPU: GIGABYTE GTX 470 SOC HDD:Samsung SpinPoint F3 500GB, Crucial M4 128 GB
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Grunt píše:Hmm... nikdo nic? Jen dolním, že mám samozřejmě origo.
Jak dlouho si čekal při tom "nic" na obrazovce?

Na nekterych sestavach muže první spuštení trvat az dve minuty. Pak se to rozjede. Další spuštení uz probíhají normalne.

Grunt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grunt »

No sestava je viz podpis. No před tím než to hoodí v taskmastru že program neodpovída uběhne cca 10-15s. Zkoušel sem i různe patche a pořád nic :(

//vyřešeno
Grunt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grunt »

Sentenced píše: Jinak s tim rozlišením pres ini neni zadnej problem, kamoš to tak hraje i na 1680x1050, nevim proč na tyhle rozlišení zapomneli.
Ještě jeden blbý dotaz. Kde ten ini soubor najdu? Prolezl sme vsechno a nic :(
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Uz je to peknych par mesiců co jsem naposlet LOTR 1 hral, takze nevim presne, ale bude to proste v profilu ty hry v Documents and Settings.

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: LOTR: Battle for Middle Earth

Příspěvek od Thellwin »

Začal jsem znovu hrát, kdysi jsem skončil těsně před koncem za ty "dobré", tak snad to teď dojedu komplet :)

Akorát mě štvě, že hra mi nabízí max. rozlišení 1280*960, i když nativ LCD je 1280*1024 ...
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Hra by měla mít ini soubor kde by to mělo jít přepsat. Ale nejsem si jistý jestli je v složce s hrou nebo někde v dokumentech.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Já mám pocit že to je v Documents and Settings/Application Data a je to skrytý. Options.ini
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Dík, tam to je, nicméně, nevíím jestli se to nějak projevilo a popravdě to už nebudu řešit, když jsem skoro polovinu hry odehrál v 1280*960, aniž by mě to nějak vadilo :)
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Já jsem to od začítku hrál v 1280x1024 (později teda s novým LCD v 1680x1050) a to jen proto, že uplně stejně to bylo s C&C: Generals :-D Když je to stejný engine od stejného výrobce tak mě napadlo zkusit to přenastavit ručně a vyšlo to 8)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ovlivní počet dohraných vedlejších misí nějakým způsobem tu závěrečnou u brány ? Už mám možnost jít na finální bitvu, ale ještě jsem si chtěl vylevelovat hrdiny na max. tzn. level 10, což se také podařilo. Přesto ještě nemám všechno dohrané a jde už v podstatě jen o ty body na nákup těch super featurek. Bude bitva lehčí/těžší, když se na to teď vykašlu a půjdu vykostit Saurona ?
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Já jsem to dohrál pouze za zlo, navíc už je to tak dlouho, že už si z toho moc nepamatuju, takže ti nedokážu poradit.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“