LOTR: Battle for Middle Earth
Moderátor: Baneshee
- matysbrno
- Začátečník

- J X P
- Středně pokročilý

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jj, jak jednička tak dvojka jde "donutit" editem ini souboru k rozlišení 1280x1024.
Tech 960 se mi na LCD samozrejme taky nelíbilo.
Jinak z modů k jedničce jsem kdysi zkoušel nejakej ten blood mod a pridaní jednotek, ale nebylo to nic extra.
Tech 960 se mi na LCD samozrejme taky nelíbilo.
Jinak z modů k jedničce jsem kdysi zkoušel nejakej ten blood mod a pridaní jednotek, ale nebylo to nic extra.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- J X P
- Středně pokročilý

nj, nasel jsem neco, jde to i korektne pres shortcut ... pridanim parametru -xres 1280 -yres 1024 ... ha, jenze ted jeste AA, vnutit se mu pres profil neda
.
jinak mody jsem koukal nejake jsou, ale asi zkusim jen AI mod, ktery by mel trichu vylepsit (umelou inteligenci ?
)
btw. koukal jsem, ze existuje patch v1.03, ale nevim jak spolupracuje s timto cestina.
jinak mody jsem koukal nejake jsou, ale asi zkusim jen AI mod, ktery by mel trichu vylepsit (umelou inteligenci ?
btw. koukal jsem, ze existuje patch v1.03, ale nevim jak spolupracuje s timto cestina.
Naposledy upravil(a) J X P dne stř 23. črc 2008, 10:04, celkem upraveno 1 x.
---
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
AA jsem tam zapínal vzdy natvrdo pres ovladače a nebyl problém...
Stejne jak vylezla dvojka (ač jsem ji zezačatku nemohl nejak pobrat a prijit na jmeno), tak uz jsem se k jedničce nikdy nevratil
Jinak s tim rozlišením pres ini neni zadnej problem, kamoš to tak hraje i na 1680x1050, nevim proč na tyhle rozlišení zapomneli.
Dvojka bohužel to samy, proste jen mirne vylepšenej engine.
Stejne jak vylezla dvojka (ač jsem ji zezačatku nemohl nejak pobrat a prijit na jmeno), tak uz jsem se k jedničce nikdy nevratil
Jinak s tim rozlišením pres ini neni zadnej problem, kamoš to tak hraje i na 1680x1050, nevim proč na tyhle rozlišení zapomneli.
Dvojka bohužel to samy, proste jen mirne vylepšenej engine.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- J X P
- Středně pokročilý

- Thellwin
- Administrátor

- Grunt
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Lidi nevíte jak sprrovoznit bfme2 na Vistach?
Po spuštění se objeví okno, chvíli načíta a pak přestane odpovídat. Když nastavim kompatibilitu s XP prozměnu to píše at vložím správné CD
nevíte někdo co s tím? To sáme dělá i datadisk..
Po spuštění se objeví okno, chvíli načíta a pak přestane odpovídat. Když nastavim kompatibilitu s XP prozměnu to píše at vložím správné CD
Case:Fractal Design Core 3000 PSU:Enermax PRO82+ 625W CPU: Intel Core i5-2500K + Gelid Solution Tranquillo rev.2MB: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 (rev.1.0) Ram: Kingston HyperX XMP Genesis Grey 8GB 1600MHzGPU: GIGABYTE GTX 470 SOC HDD:Samsung SpinPoint F3 500GB, Crucial M4 128 GB
- Grunt
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hmm... nikdo nic? Jen dolním, že mám samozřejmě origo.
Case:Fractal Design Core 3000 PSU:Enermax PRO82+ 625W CPU: Intel Core i5-2500K + Gelid Solution Tranquillo rev.2MB: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 (rev.1.0) Ram: Kingston HyperX XMP Genesis Grey 8GB 1600MHzGPU: GIGABYTE GTX 470 SOC HDD:Samsung SpinPoint F3 500GB, Crucial M4 128 GB
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jak dlouho si čekal při tom "nic" na obrazovce?Grunt píše:Hmm... nikdo nic? Jen dolním, že mám samozřejmě origo.
Na nekterych sestavach muže první spuštení trvat az dve minuty. Pak se to rozjede. Další spuštení uz probíhají normalne.
- Grunt
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No sestava je viz podpis. No před tím než to hoodí v taskmastru že program neodpovída uběhne cca 10-15s. Zkoušel sem i různe patche a pořád nic 
//vyřešeno
//vyřešeno
- Grunt
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ještě jeden blbý dotaz. Kde ten ini soubor najdu? Prolezl sme vsechno a nicSentenced píše: Jinak s tim rozlišením pres ini neni zadnej problem, kamoš to tak hraje i na 1680x1050, nevim proč na tyhle rozlišení zapomneli.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Re: LOTR: Battle for Middle Earth
Začal jsem znovu hrát, kdysi jsem skončil těsně před koncem za ty "dobré", tak snad to teď dojedu komplet 
Akorát mě štvě, že hra mi nabízí max. rozlišení 1280*960, i když nativ LCD je 1280*1024 ...
Akorát mě štvě, že hra mi nabízí max. rozlišení 1280*960, i když nativ LCD je 1280*1024 ...
Goldnoob team proud member!
- Maddogg
- Čestný člen

Hra by měla mít ini soubor kde by to mělo jít přepsat. Ale nejsem si jistý jestli je v složce s hrou nebo někde v dokumentech.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Lojza
- Začátečník

Já mám pocit že to je v Documents and Settings/Application Data a je to skrytý. Options.ini
- Thellwin
- Administrátor

Dík, tam to je, nicméně, nevíím jestli se to nějak projevilo a popravdě to už nebudu řešit, když jsem skoro polovinu hry odehrál v 1280*960, aniž by mě to nějak vadilo 
- Lojza
- Začátečník

Já jsem to od začítku hrál v 1280x1024 (později teda s novým LCD v 1680x1050) a to jen proto, že uplně stejně to bylo s C&C: Generals
Když je to stejný engine od stejného výrobce tak mě napadlo zkusit to přenastavit ručně a vyšlo to 
- Thellwin
- Administrátor

Ovlivní počet dohraných vedlejších misí nějakým způsobem tu závěrečnou u brány ? Už mám možnost jít na finální bitvu, ale ještě jsem si chtěl vylevelovat hrdiny na max. tzn. level 10, což se také podařilo. Přesto ještě nemám všechno dohrané a jde už v podstatě jen o ty body na nákup těch super featurek. Bude bitva lehčí/těžší, když se na to teď vykašlu a půjdu vykostit Saurona ?
- Lojza
- Začátečník

Já jsem to dohrál pouze za zlo, navíc už je to tak dlouho, že už si z toho moc nepamatuju, takže ti nedokážu poradit.