Diablo 1 + 2 + datadisky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Která postava je nejlepší?

Amazon
13
6%
Assassin
15
7%
Barbarian
49
21%
Druid
18
8%
Necromancer
37
16%
Paladin
61
27%
Sorceress
35
15%

Celkem hlasů: 228
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

Dewil píše:
TotalTrum píše:wow , diky moc
taky ze sis dal tolik prace, ja totiz akorat rozumel fire wall a jeste ten stit co je, jinak ja moc angicky neumim, skotro vubec
nemas zac, ale zkrat tu citaci...

//
TotalTrum píše: ty asi nejsi normalni
nebo umi anglicky :lol:
TotalTrum píše: s cestinou je to mnohem lepsi, muzes si vybrat co chces prelozit , treba jenom ty rozhovory !
taky sem to driv vyzkousel a prelozilo to rozhovory a zmrvilo to i nektery zbrane hlaskama typu: 2 k Fire Ball (sorceres only), adds 2 k cold damage... To fakt nemusim...

lidi vubec nechapu co s tim delate.Me funguje cestina uplne bez chyby na vsechny verze hry a dokonce i na mody.Tuhle cestinu pouziva snad milion lidi z ČR : http://www.sweb.cz/d2lodcz/

za zminku stoji se kouknout sem http://www.diablovodoupe.cz ale o tich strankach snad nevi 1 clovek ze 100 000.
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

Tak sem hral ty duely se sorckou, vsechny dovednosti co se popisovali vyse sou uzitecny na duely krome fire wallu.Dava to sice dmg jak svin.Ale nepritel je z toho hned venku a ubere mu to hodne malo.Osvedcil se mi dost ledovy hrot protoze je to celkem dobry a hlavne rychli coz se na duely potrebuje.Jetse dotaz, je hromova boure efektni na vyssim lvl ? nepritel ji totiz mel a docela s tim rasil.mel sorcku na 80 lvl a tuhle dovednost asi na 20tce
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

Ted byse mi hodila jeste rada.Sorcka mi uz trochu omrzela (60lvl), tak si drobet zmenu.Hraju za barbara a chtel bych zas help co je nejepsi na duely.Pasivni dovednosti popisovat nemusite, o tom vim ze je to dobre.Napr. zelezna kuze, zvysuje obranu a nestoji to nic atd.Me de o ty BOJOVE neno POKRIKY.A taky na jakou zbran se specializovat.V 1 rade me napadlo ze to bude obourucni sekyra (to se k barbarovy hodi jako vejce k vejci).Ale kdyz sem mel 2 sekyri a dvojity svih apod.Tak to bylo dost dobre a rychle. Tak poradte
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

... :evil:
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 7. dub 2005, 18:44, celkem upraveno 1 x.
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

@llb_in píše:poradim ti. diablovodoupe.cz :wink:

buildy tam jsou a pokud se ti nelibi ... tak jedine svuj 8)
tam jsem byl, strategie pro barbara : http://www.diablovodoupe.cz/diablovofor ... m.php?f=17

nenaslo to tu stranku
Návštěvník

Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 7. dub 2005, 18:44, celkem upraveno 1 x.
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

@llb_in píše:to je sekce barbar a bud jsi to spatne zkopiroval a nebo tam maji chybu. uz ani nemaji ten stary modovany subblack. nejaky admin si hral se vzhledem a nemel zalohu. zkus to tady http://www.diablovodoupe.cz/diablovofor ... m.php?f=17 :wink:
par veci tam proste nenabehne
Návštěvník

TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

docela zajimave obrazky nejen na motivy Diabla II : http://www.blizzard.com/inblizz/fanart/page15.shtml
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Je to někdo kdo hraje Diablo 2 exp přes BATTLE NET???
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Delited.Dragons »

samozřejmě, já hraju všechny hry od blizzardu přes battle. net, kromě WOW, bohužel
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Luke píše:Je to někdo kdo hraje Diablo 2 exp přes BATTLE NET???
Hrával jsem pár let, ale teď už jsem delší dobu jinde, momentálně u WoW
vss Vodnik DrC+ (kp)
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Diablo 2 je BEST GAME EVER. Mimochodem taky prvni hra, kterou jsem na pc poradne hral (zacal jsem hrat ve 20).
Stravil jsem u ni stovky hodin a usetril tak tisice korun za chlast, jidlo, mhd, zenske a kdo vi co jeste:-) A oci jsem mel spatne vzdycky:-)
Sice jsem kvuli prilisnemu hernimu zapalu nedodelal jednu VS, ale chybami se clovek uci:-)

A ty hodiny stravene na xchatu v mistnosti Diablo2! A ty lagy, ach!

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
tnema
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tnema »

Vyšel novej patch 1.11 (už dřív)

Zdroj SuE:

Nové tajemství odhaleno!
Hráči na obtížnosti hell se tímto ještě jednou varují, že je očekává série nových a výzev. Odpověď je skryta mezi Diablo bossy, kteří jsou rozmístění po celém světě od Den of evil až po Throne of destruction.

Nové věci
- přidáno 10 nových runových slov
- přidány nové unikátní věci, které budou padat ze speciálních bossů

Vylepšení pomocníků
- Hráči si mohou najmout pomocníky, kteří jsou 1-5 levlů pod levlem postavy
- vylepšeno získávání zkušeností u pomocníků. Budou se nyní držet blíže k levelu postavy.

Hlavní bugy
- vytvoření town portálu když těla nebo jiné objekty úplně zaplní oblast, kde se portál objeví, již neshodí hru
- skilly získané z runových slov, které byly vytvořeny, když byla věc oblečena vás už neodpojí od battle.ne, když jsou zvoleny
- barbaři se už nezaseknou, když použijí whirlwind hned po Inferno z unikátního Balrog Blade Flamebellow.
- hra už nespadne, když zvolíte skill daný zbraní při současném přehození zbraně pomocí W
- Umírání nebo požadavek na trade když měníte konfiguraci funkčních klíčů vás už nezasekne
- chyba "Missile Firing too far“ je opravena.
- pokus o prodej horadrické kostky nebo questové věci NPC při stisknutém CTRL vás už neodpojí od battle.

Menší bugy

- Spuštění hry s parametrem -install už nezpůsobí, že se hra nainstaluje jako služba pro Windows. Parametr je ignorován.
- Někdy se pečeti neaktivovaly. Toto bylo opraveno
- zprávy o vypršení platnosti postav byly upraveny podle pravidel po patchu 1.10
- Neidentifikované věci občas způsobily, že se zobrazily věci jako zelené.
- Obnovení accountu (recovery) není povoleno pro existující accounty, které mají jen jeden nebo dva znaky.
- Když opustíte hru na bnet, budete zpátky v kanálu, kde jste byli předtím.
- Transmutování ethereální věci zachová ethereální bonusy

Opravené exploity ve hře:

- Už není možno obejít 10 sekundovou prodlevu po vyhlášení nepřátelství tím, že aktivujete waypoint ve stejném okamžiku jako vyhlásíte nepřátelství.
- Uber Diablo už není zabit, když poblíž umře Shenk nebo Blood raven
- Necromancer s Trang-Oul's Set mohl být občas nezranitelný. To bylo opraveno
- Blessed Hammer už nezůstává aktivní ve městě, což zabrání hráči následně vyhlásit nepřátelství a přitom zasáhnout kladivy ostatní.
- Setové věci si uchovávaly své bonusy při více věcech i po smrti hráče. Toto bylo opraveno.
- věci s charge skillů nebudou již dávat synergie ke skillům postavě, která tyto skilly nemá.
- Kopírovaní ze schránky již neumožní dát do jména více než jeden podtržník nebo pomlčku do jména postavy

a hlavně!!
Andariel má sestřičku Lilith
http://www.blizzard.com/diablo2/wallpapers/wall28.shtml
ntb alzabook/rtx3070
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Diablo II bola super hra (aj ked na jednotku nemala) ale k dokonalosti ju doviedol az datadisk LOD aj ked stale to nema na tu atmosferu z Diablo 1 .
Chran nas boh aby trojka nebola na engine WOW. Ale taky blbci hadam v blizzarde nie su.
XBOX360
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Tak jsem po dlouhé době znovu rozjel Diablo 2 přes battlenet. Mám zatim barba na 38. Postupem času přibude sorcka a necro. Doufám, že se někdo přidá. Na battlenetu je hodně živo :)
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mican »

Luke píše:Tak jsem po dlouhé době znovu rozjel Diablo 2 přes battlenet. Mám zatim barba na 38. Postupem času přibude sorcka a necro. Doufám, že se někdo přidá. Na battlenetu je hodně živo :)
Já zase začal trénovat novou amazonku, zatím má level 22. Nějak jsem si uvědomil že už jsem si to nejméně rok cvičně nedohrál :-).
i7-920, Gf 8800GTS, 6GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DSi, Nintendo Wii, XBox360.
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Mican píše:Já zase začal trénovat novou amazonku, zatím má level 22. Nějak jsem si uvědomil že už jsem si to nejméně rok cvičně nedohrál :-).
Přes battle, nebo jen singl????

Nehraje někdo přes battleNet???? Přeci jen čechů tam moc neni :roll: :)
Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mican »

Luke píše:Přes battle, nebo jen singl????
Hraju na Battlenetu abych okouknul ty nový featurky v 1.11.
i7-920, Gf 8800GTS, 6GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DSi, Nintendo Wii, XBox360.
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Tak jsem včera slavnostně přešel s barbem (lvl 72) na HELL . A je to peklo! Do zombika jsem bušil hooodně dlouho! Navic můj pomocník COLD mag je úplně na prd, protože zomboni jsou imunní :lol: :lol:

Jinak jsem absolvoval několik Baal-runu a podařilo se mi získat Frostburny pro mou sličnou čarodějku. Budou ji moc slušet :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“