ja som v len 30tich percentach
GTO je auto alebo clovek
Moderátor: Baneshee

Hvězdiček mam 10 úplně plný.Už mám ty dveře a kapotu jak se otvírají svisle.hydrauliku mám myslím 4 level (skákací).eraser007 píše:2 petura: asi pre to, ze nemas dostatocne vymazlene auto - malo hviezdiciek

to ste mali asi kazdy vlastny original so seriakmi, ze?eraser007 píše:jasne![]()
hneď ako som to pustil sme to u kamarata išli mastiť na LANe
hneď ako prvý DRAG

obidvaja /3,4.../ ste mali kúpené originálky hry a napriek tomu ste mali rovnaké sieral number?!eraser007 píše:nám to fungovalo, lebo sme mali rovnaké s/n
a čo z toho vyplýýva ? > áno, originálky

to vypada jako vyzva, pojdme si porovnat casy na realnych tratich v Dragu, respektive pojdme vybrat nejake trate na kterych se aspon s casem pomerime. Zadny Drag se nejede jen na 400 m a co z toho plyne asi sam vis. A tunit motor jen kvuli casu na testovacim okruhu je blbooosstttDigitaldoom píše:Na 400m jsi nějakej pomalej.... zrychlení nic moc, čas nic moc.....J X P píše:Vazeni pratele, ano.Jsem z5 s novou verzi tuningu AUDI TT r10 - v2. Obrazku je proti minule verzi o 6 vice tedy 18 a chtel bych
zvlast upozornit na obrazek se sviticimi svetly a pak na tachometr (konecne jeden hezky).
Verim, ze se vam bude toto provedeni libit vyslysel jsem nektere pripominky, tak jsem zvedavy.;)

souhlas, navic hrac promerne rychle strati motivaci, tak jak jsem byl nazacatku nadsenej, tak me to ke konci prestalo bavit, jakmile ma hrac 10 hvezdicek tak pro nej hra v podstate konciSentenced píše:Aby tu nebyla jenom chvála, musim napsat par vecí ktery mi na NFSU2 vadí (treba neco z toho jde resit a jen to nevim)
1) myslel jsem, ze nektery typy zavodu nebudu muset jezdit (že je moznost volby) - ja napr. k smrti nesnašim drift (neptejte se proč, proste to tak je) a čekal jsem, ze kdyz vyhraju vse ostatní tak v pohode jdu dál - chyba - čekal na me 4x za sebou drift jinak jsem se nehl![]()
2) rychle preskočení na daný misto - vadí mi, kdyz jsem na jednom konci mapy a chci si jen skočit na druhej konec do nejakyho kramu nebo na nejakej zavod, ze tam musim dojetJak rikam, nevim jestli se to neda nejak obejít

DIVAD píše:me to taky nejde a nevim cim to je,na jednom komplu to jede a na druhym to rika ze neni pripojen kabl a kdyz vypnu prvni komlp tak to jede na druhym a na prvnim se nemuzu pripojitbenQ píše:hi spíďaci
podarilo sa to niekomu rozbehať na sieti (LAN)?![]()
![]()