Crysis 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: Crysis 2

Příspěvek od RiCK »

To snáď nemyslíte vážne, že aj v plnej hre budú len nastavenia typu Gamer, Hardcore atď. Určite tam budú normálne rozsiahle nastavenia všetkého možného.
Inak ja som s demom celkom spokojný, na mojom železe sa to hýbe prekvapivo dobre (Gamer a 1650x1050 a pod 60 FPS to nejde) a hra ako taká tiež celkom ujde. Peniaze by som za to ale nedal, až tak ma to enchytlo. Grafika je tiež perfektná vzhľadom an DX9 :)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Tomme
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tomme »

Ja si myslim, ze C2 bude mit nastaveni jako jiny hry, tohle bylo demo...
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

no tím bych se nebyl tak jistej, pokuď vím, tohle nastavení měla i beta... a když je už v demu Aim asistance, kterou ani neodstranili od konzolí, tak nemůžeš čekat že tam hodí podrobnější nastavení... půjde to možná měnit přez takový ty configy co jsem posílal link
Tomme
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tomme »

Nezapominej ze je to demo, dx11 verze prijde pozdeji, me se proste nezda, ze by to tak "odflakli".
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Určite tam budú tie nastavenia. Keď nie, tka je jasné, že je to port konzolovky, čím asi aj bude (viz. DX9) ... a to sa ešte chválili, že PC verziu vyvíjajú zvlášť :cry:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

říkám v Betaverzi bylo taky tohle nastavení a myslím, že to už měnit nebudou
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Tak jsem zrušil předobědnávku.. Počkam si na recenze.. Jsem zvědavej na FEAR 3.. Snad mi zlepší náladu..
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Také čekám na FEAR 3 , Crysis 2 jsem vyzkoušel demo a OPĚT nic moc takže dle mého očekávání
johnnn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnnn »

No osobně nejsem zastánce nebo fanoušek takového stylu FPS hry, ale když už je to takovej trhák, tak jsem taky vyzkoušel demo multiplayeru. (Jsem zastánce FPSek, ale spíš Battlefieldu a podobných,..)

Crysis mi přijde fajn, jsem rád, že ho pustim na 1920x1080 ve full kvalitě, ale přijde mi to hrozně obtížný. Až bude full hra a bude se to hrát multiplayerově, tak to bude těžký. Jak to vylepšování zbraní, tak ty zvýšené skoky a rychlejší běhaní.
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Mě na demu hodně vadí ta přítomnost aim asistu. Podle killcamu s tím evidentně hraje mnoho lidí a ani se nedivím, že se tam moc nechytám a hned mě někdo sejme. Já jako fanoušek starých multiplayer klasik jako cs 1.6 či cod1 bych si takovou trapnou úpravu aimu nikdy nepustil a vadí mi, že ostatní hráči, kteří honí vysoké skore, si tímto pomáhají. To asi dokazuje, že to demo je pouze portované xbox demo co vyšlo před časem. Nebo takovou obludnost plánuje Crytek i v plné PC verzi? Tohle by mě zaručeně odradilo od koupě, pokud bych to chtěl hrát po netu.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Tomme
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tomme »

Tak tady jde o ze uz celej koncept vylepsovani zbrane je trapnej, toto je proste trapny cod (nemyslim ted 2,1) s nanosuitem, nejaky vylepsovani zbrane a tyhle veci nejsou o skillu, ale jsou na to aby to hrali maly blby decka, co vyhledavaji superakci typu dnesni CoD s nanooblekem.
Treba CS je skillu ale tohle neni.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

MP byl u Crysis vzdy jen takovy bonus navic a vetsina lidi ma stejne radeji akcnejsi styl hrani ala COD
a pokud bude v PC verzi autoaim tak urcite pujde v nastaveni serveru zakazat.
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

wallot píše:MP byl u Crysis vzdy jen takovy bonus navic a vetsina lidi ma stejne radeji akcnejsi styl hrani ala COD
a pokud bude v PC verzi autoaim tak urcite pujde v nastaveni serveru zakazat.
Sice jsem napsal to co jsem napsal, ale stejně mám druhý den chuť to zapnout zas....prostě styl hry se mi zalíbil, nanooblek mě baví, grafika je pěkná, ale mohla by bejt 2x lepší, současně o koupi rozhodne počet MP map, jestli vylepší grafiku, zlepší nastavení a taky kvalita singlu.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
zdenal24
Nováček
Nováček

Příspěvek od zdenal24 »

Taky to pomlouvám, kde můžu, ale stejně to skoro každý večer spustím, jestli se náhodou něco z toho, co jsem poplyval nenapravilo! :-D
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Mě zklamalo že sem čekal nějakou taktickou práci a ono je to celý jen o tom běhat sem a tam po mapě a navzájem se střílet kolem přistátý kapsle, mulťák rozhodně není pro mě u crysis 2.

Ale největší rána bylo to dx11, hru sem si chtěl původně koupit ale tohle mě odradilo.
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Nic ve zlým, ale zrušit koupi kvuli absence nějakého directx 11 mi přijde hodně uhozené. Chce člověk hrát hry nebo se jen dívat na grafiku? Když chceč vidět directx 11 tak můžeš koukat celý večer na 3dmark11. Stejně bylo dopředu jasný, že díky multiplatformnosti hry nebudou ty rozdíly directx 9/10/11 kdo ví jaké, ostatně tak jak to bylo zatím u všech předchozích her, které koketovali s dx11.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Když si koupím novej HW, tak chci ten HW využít. Chci hrát tu hru na maximum. Proč bych měl hru kupovat hned za plnou cenu a hrát jí v horší kvalitě, když jí mohu koupit levněji později a hrát jí na maximum?
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

fill-kill: chci se koukat na grafiku tím směrem, kterým chci, ne tím směrem, kterým se otočí kamera v 3DMarku
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
_DAVE_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _DAVE_ »

Paul - Hardware by sis měl kupovat kvůli her, ne hry kvůli tomu abys bůbec nějak využil draze (zbytečně) zaplacený HW.

Bez_n1ck - Tak to máš poměrně blbé.

Né opravdu, není lepší kupovat ten HW až když ho k něčemu potřebuju?
HTPC: i5-12400f, 32GB RAM, RTX4060ti, (3GHz/18,5GHz) - 16GB, case Grandia, 3DTV-LG 47"/ 3D Acer Projektor.
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.

Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“