100% suhlas, a este o kus oproti Morrowindu bol lepsi Daggerfall....ICE píše:a morrowind mi byl milejsi... oblivion je hodne zjednodusenej, neda se s tim tak vyhrat
TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy
Moderátor: Baneshee
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- shadow
- Středně pokročilý

V čem? Podle mě herní principy zůstávají pořád totožné..Wuuduu píše:100% suhlas, a este o kus oproti Morrowindu bol lepsi Daggerfall....ICE píše:a morrowind mi byl milejsi... oblivion je hodne zjednodusenej, neda se s tim tak vyhrat
Zjednodušení ve prospěch "ne-hardcore" hráčů nepozoruji, pokud jsou nějaké změny, tak spíše ve prospěch hratelnosti a variací herního zážitku.
show must go on..
- Raziel
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Hraju za battlemage. S tou Eranou sem to mel uplne stejne, arogantni sice je, ale me lakalo to udelat. Doporuceni jsem normalne dostal a nevyhodily me. Takovejhle vychytavek je ve hre mraky..strasne zeru tu svobodu..shadow píše: Pokud hraješ za mága, tak se ti to možná vyplatí, ale jinak ten spell potřebuje 837 magicka, což je hodně... i když dělá 90 pts shock damage in 5T on Target...
A přicházíš tím asi o postup v Mages Guildu, ale to nevím jistě...
ta Earana je taková arogantní, měl si vidět, co dělala, když jsem to jako řádný člen odevzdal Mages Guildu.. nejrpve mě chtěla poslat do Mages Guildu to ukradnout a i přes moji "inkompetenci" mě nakonec přesto odměnit, a když jsem odmítl, tak mě poslala ke všem čertům...
- Rajče
- Mírně pokročilý

- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo, to je dobrá věc, ale chvíli mi trvalo, než sem zjistil, co to vlastně děláRajče píše:Má tu někdo "Skeleton key"? ...Pěkná hovadinka, která dost ulehčuje hraní....
Btw, sem se zasek na plnění questu pro mage guild ve Skingradu (pro získání doporučení), mam dojít do jeskyně nedaleko pro jednoho mage (Ethir nebo nějak tak), co tam žije, že se dlouho neukázal, ale von furt nechce jít se mnou, i když sem vybil všechny zombíky v jeskyni, a jenom furt vopakuje, že se nikam nehne, dokud tam budou. Asi nějakej bug, jinak fakt nevim...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- J X P
- Středně pokročilý

a co dela ten Skeleton Key ?Delarge píše: Jo, to je dobrá věc, ale chvíli mi trvalo, než sem zjistil, co to vlastně dělá![]()
Btw, sem se zasek na plnění questu pro mage guild ve Skingradu (pro získání doporučení), mam dojít do jeskyně nedaleko pro jednoho mage (Ethir nebo nějak tak), co tam žije, že se dlouho neukázal, ale von furt nechce jít se mnou, i když sem vybil všechny zombíky v jeskyni, a jenom furt vopakuje, že se nikam nehne, dokud tam budou. Asi nějakej bug, jinak fakt nevim...
jinak ten Erthor je opravdu bug, ktery resi tento mod ERTHOR FIX.
Kód: Vybrat vše
ERTHOR FIX
* General info
This mod will correct a bug that happens to somebody when they are making the mage quests.
Some people meet this bug making the mage guild recomendation quest from Skingrad, when you must help a NPC called Erthor in a cave.
You killed all the zombies in the cave and Erthor wan't to move? This mod will fix it.
I suggest you to use "MAGES GUILD QUEST FIXES" mod (http://www.tessource.net/files/file.php?id=2559) to fix more problems during the mage's quest, waiting for a official patch.
* Instalation
Download the file and place it on Your Oblivion Folder/Data. Then select the ErthorFix.esp from the Data Files menu.
Play game.
* Bugs
Erthor is green-haired.
Naposledy upravil(a) J X P dne úte 30. kvě 2006, 01:54, celkem upraveno 1 x.
---
- Rajče
- Mírně pokročilý

No, když Ti řeknu, že je to nezlomitelnej paklíčJ X P píše: a co dela ten Skeleton Key ?
/EDIT : no prostě nic pro zloděje, které baví otevírat zámky...ale dobrá věc pro fightery a mágy, pro které je to naopak utrpení
- J X P
- Středně pokročilý

- Rajče
- Mírně pokročilý

- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2 J X P: Díky, problém vyřešen...
Rajče, vono někoho to sraní s paklíčema baví?
Rajče, vono někoho to sraní s paklíčema baví?
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
treba v obchodovani, v odkladani veci. v oblivionu si rozhodne hezkou knihovnu neudelam...shadow píše:V čem? Podle mě herní principy zůstávají pořád totožné..Wuuduu píše: 100% suhlas, a este o kus oproti Morrowindu bol lepsi Daggerfall....
Zjednodušení ve prospěch "ne-hardcore" hráčů nepozoruji, pokud jsou nějaké změny, tak spíše ve prospěch hratelnosti a variací herního zážitku.
mam level 23, jsem listener of the dark brotherhood... melo to celkem grady...
- Raziel
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja som sa zasekol v jednej misii s nazvom GO FISH. Ide o to, aby som pre toho dedka zohnal 12 pozostatkov Rumare Slaughterfishov. Povedal mi, ze su v tom jazere nedaleko jeho domu. Lenze tam som narazil len na 5 a takisto som oboplaval asi cele Imperial City a nikde ziadna dalsia...
su aj niekde inde?
- Jája
- Středně pokročilý

S timhle qestem jsem měl taky trochu problém, ty ryby nebyly vůbec nikde, tak jsem se na to vykašlal a vrátil se k tomu zpět asi po 10ti levelech. Pak už jsem je bezproblému vyvraždil, všechny byly v okolí kam ukazuje mapa.PetoS píše:Ja som sa zasekol v jednej misii s nazvom GO FISH. Ide o to, aby som pre toho dedka zohnal 12 pozostatkov Rumare Slaughterfishov. Povedal mi, ze su v tom jazere nedaleko jeho domu. Lenze tam som narazil len na 5 a takisto som oboplaval asi cele Imperial City a nikde ziadna dalsia...su aj niekde inde?
Jinak setkali jste se někdo s Uderfrykte Matron ? něco jsem našel na netu http://en.wikipedia.org/wiki/Thirsk,_Solthsteim
Proč o tom mluvím - normálně sem se flákal po horách, když mě zničeho nic neco napadlo a vůbec to nebylo vidět, ani detect life nic neodhalil. Nakonec sem to zabil ale ani pak se neoběvila mrtvola, tak nevím jestli je to správně, nebo je to nejakej bug.
//edit- opraveno
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- J X P
- Středně pokročilý

- shadow
- Středně pokročilý

To s tím oblečením je pravda, mně vadí, že nemohu mít plášť na brnění....ICE píše:treba v obchodovani, v odkladani veci. v oblivionu si rozhodne hezkou knihovnu neudelam...taky se mi nelibi ten system davani veci na sebe. nelibi se mi, ze nemuzu mit kosili pod brnenim a na tom robu... a nelibi se mi hafo dalsich zjednoduseni. libi se mi ale questy... ty jsou imho zase o dost lepsi jak v morrowindu... takovy atmosferovitejsi...
V MW to normálně šlo..
show must go on..
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jája
- Středně pokročilý

stránky nejedou, ale to je jedno, byla to jen nějaká chyba, když sem spustil oblivion celej znovu, a nahrál tu pozici, tak už tam ta mrtvola byla - je to takovej ledovej průhlednej jetyJ X P píše:zkus si projit tohle http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:The_H ... _Dive_Rock, je to step by step
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- J X P
- Středně pokročilý

zvlastni, stranky normalne vcera i dnes jedou ... hlavne ze jsi odhalil podstatu problemuJája píše:stránky nejedou, ale to je jedno, byla to jen nějaká chyba, když sem spustil oblivion celej znovu, a nahrál tu pozici, tak už tam ta mrtvola byla - je to takovej ledovej průhlednej jetyJ X P píše:zkus si projit tohle http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:The_H ... _Dive_Rock, je to step by step
---