Hraje tu někdo Lineage 2 ?
Moderátor: Baneshee
- smates
- Začátečník

Nevite prosim nekdo jestli neni nekde na webu nejaka napoveda na tuhle hru?Myslim kde by byl vysvetlen vyznam jednotlivych predmetu funkce atd.Ale pouze cesky 
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
cesky tazko, v inych jazykoch je kopa webov, len nahodis do google Lineage2 a mas
bte, kupil som mojmu wolfikovi vybavu asi za 700k, zomrel a kam zmizli tie jeho veci? neviem ci ich niekto vzal v tom gruppen masakri alebo ked chcipne tak strati vsetky veci?
ak to niekto vzal tak suxxx, veci za 700k, behal som s lukom aby som to vedel kupit
presidente mi bude uz musiet dat ten mec nech sa mam cim mlatit a nie nejakou palicou alebo lukom sa tam ohanam
btw, Tome, este si neposlal ten patch 
bte, kupil som mojmu wolfikovi vybavu asi za 700k, zomrel a kam zmizli tie jeho veci? neviem ci ich niekto vzal v tom gruppen masakri alebo ked chcipne tak strati vsetky veci?
ak to niekto vzal tak suxxx, veci za 700k, behal som s lukom aby som to vedel kupit
presidente mi bude uz musiet dat ten mec nech sa mam cim mlatit a nie nejakou palicou alebo lukom sa tam ohanam
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jiri.Drak: hmm ted mozna maji penize mensi cenu, ale pak si na Infinity kup svord of Damascus za 150M, nebo blue wolf za 200M a uvidime
smates: zkus www.dktech.cz/l2 ceskej free server mozna tam neco najdes maj tam i forum, kazdopadne napis nekomu tady(me nebo tomovi..)
miho+jozi+G8 Vivec: dneska prijdu tak v 15:00 ze skoly kdo tu budete hned za vama zajdu a poresime to, pak si muzete vy zacinajci dat jednoduse partu
smates: zkus www.dktech.cz/l2 ceskej free server mozna tam neco najdes maj tam i forum, kazdopadne napis nekomu tady(me nebo tomovi..)
miho+jozi+G8 Vivec: dneska prijdu tak v 15:00 ze skoly kdo tu budete hned za vama zajdu a poresime to, pak si muzete vy zacinajci dat jednoduse partu
- spirit64
- Mírně pokročilý

Aha, je to můj **** Zonealarm, totiž není tam možnost jak si uložit nastavení, takové to okno co se vám ukáže předtím je jako lineage, a ta hra potom je jako nově spuštěný program, který vyžaduje povolení stahovat/upload full. Takže už v poho. Mimochodem jsem na 7 lvl, Kolík Mage, teĎ tam fraguju žaby, a kdesi jsem slyšel že je sraz, tak tam určitě budu. Napište kde kdy (dnes ve 20:00 ?) nevím kde je teleport atp takže doufám že tam dojdu.
- Wuuduu
- Středně pokročilý

kua hosi, len som si roztrenoval DarkElfku na 13 lvl vybavil lepsim oblecenim a uz mi dorazil GuildWars... cize elfka pojde asi k ladu...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Tak teda dark mystic na 12 levelu, ale umí pořád to samé, jako na začátku. Koupil jsem si nějakou knihu kouzel, co doporučoval ten guide ve vesnici. Stála 16 K a efekt nula. Dnes jsem si udělal výlet do Black Art School, ale po xminutovém ploužení mne nedaleko toho sejmul ORC. Takže momentálně level 12 a kousek a trošku jsem se přistihnul, že se nudím. 
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Meridius
- Středně pokročilý

-
no tak už jsem na to přišel....ale v mojí stávající vesnici už se toho moc nenaučím. Už jsem zupgradoval wind na trojku, ice bolt na trojku, nějaký léčení atd atd. Plný nadšení jsem vyšel ven...přišlo PK a já ještě nenaučen novým trikům jsem opět podlehl a šoupnul mne ihned na level 11. Ksindl jeden.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Meridius
- Středně pokročilý

-
- spirit64
- Mírně pokročilý

- Wuuduu
- Středně pokročilý

lebo si to spustil tym originalnym spustacom, ale ako vsetci vieme, treba to spustat zo system zlozky (l2.exe).
Ten orig. odkaz co urobila hra si vyhod z plochy...
Ten orig. odkaz co urobila hra si vyhod z plochy...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak tohle foto se moc neovedlo, cumim se tam do zeme
, pockam s cim prijde TomV, jestli to bude dobry tak to jde na plochu 
//next post: jj
//next post: jj
Naposledy upravil(a) Kerry dne pon 2. kvě 2005, 21:36, celkem upraveno 1 x.
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...

- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a takhle jsme se pak zridili....
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... looool.JPG
au...
// sproste se nemluvi..
au...
// sproste se nemluvi..
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ale mluví...Kelly píše:a takhle jsme se pak zridili....![]()
au...
// sproste se nemluvi..
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: