Command & Conquer 3 - a je to tady!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

the_macik píše:ale vzdyt o tom to sakra taky je, ne...podle me je to suprova hra, jen jak uz bylo receno, je toho malo.generalsy me taky nechytly moc a zero houry sem paril takovych hodin po MP.takze na datadisk se fakt tesim, a pripada mi to jako svela a nadherna RTS.vubec nevim co na tom mas neprehledny, a kdyz si nechas vzit hlavni budovu na zacatku tak to asi nehrajes moc dobre, o tom to bude :wink:

a mapy jsou dneska podle me zazehnany tim, ze ea vydalo world builder :wink:
A to je u tebe nejaka strategie zabrat souperovi hlavni budovu hned z pocatku hry,aby bylo po boji??
Nemelo by jit zabirani treba az po nejakym upgradu??
Podle me je to neprehledny a nevivazeny a to mi nikdo nevymluvi,ikdyz jsem nehral red alerty,takze neznalej ovladani a jednotek jsem se pustil do online parby muj nazor nic nezmeni,
A vyhledavani souperu online maj stary generalsi taky podle me o hodne lepsi
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Tak tahle hra je u me super p*** online se hraje tak,ze souper roztahuje zakladnu hned po startu,az k tobe a tam u tvoji tovarny postavy obranu abys nemohl nic postavit a ty pomalu koncis,fakt supr strategie,jde to za NODy at jde EA do prdele

//edit Wilik - upraveno
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Bohuzial uz to nie je Westwood ale EA paskvil a tak to aj vypada. No vlastne vypada to slusne ale vo vnutri je to zhnite :-)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Shack píše:Bohuzial uz to nie je Westwood ale EA paskvil a tak to aj vypada. No vlastne vypada to slusne ale vo vnutri je to zhnite :-)
Je to podle me absolutni debilarna mapy pro 4 hrace jsou prave tak malinky,aby protihrac byl v mziku u tvoji zakladny s obranou a timhle spusobem vyhral bytvu...
Fakt zalty generals a zero hour nekolikrat se mi tam stalo,ze jsem hral s clovekem na moji urovni i hodinu,a jindy zase,ze o vitezstvi rozhodl jeden jedinej tank,o kteryho jsem mel po supr bitve navic
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Vícemene souhlasim s tim, ze v tyhle hře je pri skirmu i multi základem uspechu se co nejrychleji "rozlezt" po půl mapě, vyhrava ten kdo to nakliká rychleji. Se strategií to nema společnyho nic, čím víc mam s CC3 zkušeností, tim vícm mi potvrzuje, že tohle je šílenej krok vedle a s kvalitou predchozích dílů uz to nema společnyho krom jmena vůbec nic.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

the_macik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od the_macik »

to uz se mi zda celkem sila tohlecto.to vypada ze red devil vubec nevi, jak se ta hra hraje a jak se spravne pise nebo co.tak to pochopitelne nesmis dopustit aby tohle udelal, me ta hra pripada az na malo upgradu, absenci lodi a malo jednotek perfektni, hratelne i graficky, vubec nevim co resite, generalsy taky nebyly nic extra az do prichodu zero houru, tohle nema jeste datadisk, tak bych to opravdu tak nehrotil.
Deska: Asus P5N-E SLI, CPU: C2D E6750, chladi Zalman CNPS9700 , Ram: OCZ 4096MB DDR II 800MHz ) 5-5-5-18 , Grafika : ASUS 8800GTS 320MB , zdroj Seasonic 500W, LCD : Samsung syncmaster 226BW 22" , Mys : Logitech G7 ,Zvuk : M-audio revolution 5.1, Repro : Logitech Z-5500 ;)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

the_macik píše:to uz se mi zda celkem sila tohlecto.to vypada ze red devil vubec nevi, jak se ta hra hraje a jak se spravne pise nebo co.tak to pochopitelne nesmis dopustit aby tohle udelal, me ta hra pripada az na malo upgradu, absenci lodi a malo jednotek perfektni, hratelne i graficky, vubec nevim co resite, generalsy taky nebyly nic extra az do prichodu zero houru, tohle nema jeste datadisk, tak bych to opravdu tak nehrotil.
A podle tebe je nejak strategie,kdyz ti souper hned z kraje tabere inzenyrem hlavni budovu??
Nebo kdyz vsadi na obranu a postavi u tvejch tovaren(ktery jsi ty predsunul na okraj zakladny smerem k protivnikovy)proti vozidlovou obranu a tim te dostane,protoze ti z tovarny nic nevijede?
Ano muzu prodat tovarnu a postavit ji jinde,jenze mapy jsou tak debilne maly a hrbaty,ze poradne neni kde jinde stavet...
Takze zadny upgrade jednotek,popr budov,staci vsadit na obranu,beu jakykoliv taktiky a mas vyhrano to je podle tebe supr??
I ty blby generalsi(puvodni) nabizi 100krat vyc zabavy nez tohle,kde mas supr tanky,ale nemas misto na mape kde bys je nejak treba zformoval k utoku
Pabos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pabos »

Tak 1) zabranit nepratelskymu inzenyrovi v tom, aby ti zabral hlavni budovu je vic nez snadne... staci jedna squada obycejnych vojaku a inzenyr si neskrtne... (samozrejme je mozne postavit tam vez nebo cokoliv, je tuna zpusobu), 2) na to, aby ti postavil pred tovarnou vez, by k tobe nejdriv musel vyslat a rozlozit budto MCV a nebo explorera (u kazdyho se to jemnuje jinak, ale vite o cem mluvim), a to, ze ho to nechas udelat a hned mu ho neznicis, je tvoje blbost... 3) spatny mapy jsou dusledkem toho, ze donedavna nebyl vydan WB, takze to by se tak do mesice melo spravit... 4) moznosti je opravdu spousta a tahleta "vezovaci" taktika je jen jedna z nich... co myslis ze zmuze takova vezka proti 10 predatorum nemluve o mamutech? a co letadla, bombardery? na ty si koukam nak zapomnel, nebo si to vypnul moc brzo na to, aby si vubec zjistil ze tam naky jsou? jak rikam, je tu spousta moznosti a to, ze si hned na zacatku narazil v multiplayeru na schopnyho protihrace neznamena, ze je hra spatna... Doporucuju si zahrat kampan, ktera me u jinych her nikdy moc nebrala, ale tady je uplne super (az na tu za Scriny, ta je fakt mega kratka)...

PS: to Red_devil: nez zacnes neco psat, tak se nauc cestinu, a neodsuzuj hru dokud sis ji poradne nezahral.. fakt tvuj hlavni argument je ten inzenyr, jenze ten ti jen dava dalsi taktickou moznost vyuzit protivnikovu nepozornost... staci jedna vez, jedni vojaci, cokoliv, a si za vodou...
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Za1: hral jsem online uz cca 20 zapasu,za 2:ano inzenir jde zabit,ale pokud sezamerujes na nejakej vyvoj,nestavis hned nejjednodussi jednotky za3:mapy jsou debilne mali,ze je u tebe s obranou hned co postavy dve elektrearny dal od sebe a hral za nody a ty maj tu obranu ze trech predsunutejch vezi,za 4:kdyz on vsadi na utok obranou a ty chvili na sber surovin,jsi v koncich,ale sami poznate
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Sentenced píše:Vícemene souhlasim s tim, ze v tyhle hře je pri skirmu i multi základem uspechu se co nejrychleji "rozlezt" po půl mapě, vyhrava ten kdo to nakliká rychleji. Se strategií to nema společnyho nic, čím víc mam s CC3 zkušeností, tim vícm mi potvrzuje, že tohle je šílenej krok vedle a s kvalitou predchozích dílů uz to nema společnyho krom jmena vůbec nic.
Podle me to je proste rushovaci debilarna...
Pokud potkam cloveka,co hraje jako ja za gdi a nerushuje,nema sanci,ale tohle je proste o tom kdo udela vetsi svinarnu
Pabos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pabos »

njn, tak nemas hrat takhle maly mapy... a je to malY s Y a ne s I... zkousel si nakou vetsi? tam tahle vezova taktika fakt nejde... a samozrejme, na rush musis bejt pripravenej, takze par i tech nejlevnejsich jednotek v zaloze na obranu mit musis

PS: postavi se pise s I a ne Y... co mas z cestiny? to by me opravdu zajimalo...
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Pabos píše:njn, tak nemas hrat takhle maly mapy... a je to malY s Y a ne s I... zkousel si nakou vetsi? tam tahle vezova taktika fakt nejde... a samozrejme, na rush musis bejt pripravenej, takze par i tech nejlevnejsich jednotek v zaloze na obranu mit musis

PS: postavi se pise s I a ne Y... co mas z cestiny? to by me opravdu zajimalo...
Ja uz mam cestinu hoodne dlouho za sebou a uz jsem tu psal nekolikrat ja na i/y fakt nejedu,jde o to,ze kdyz chces dat 2vs2,tak se hrajou maly mapy pro 4................
A mimochodem sitovej online kod maj generalsi taky o hodne lepsi
Pabos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pabos »

no tak mas hrat velky mapy pro 4... ja nevim, maly mapy skoro nehraju... 1v1 mam nejradsi small town USA kde opravdu nejde ta tvoje "turret" taktika... ta mapa je tak akorat velka a skvele vyvazena...
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

Red Devil píše:Za1: hral jsem online uz cca 20 zapasu,za 2:ano inzenir jde zabit,ale pokud sezamerujes na nejakej vyvoj,nestavis hned nejjednodussi jednotky za3:mapy jsou debilne mali,ze je u tebe s obranou hned co postavy dve elektrearny dal od sebe a hral za nody a ty maj tu obranu ze trech predsunutejch vezi,za 4:kdyz on vsadi na utok obranou a ty chvili na sber surovin,jsi v koncich,ale sami poznate
Nauc sa to hrat najprv na nejakej lanke .. s kamosmi az potom lez na online zapasy k profikom. To ze si dostal naprdel len potvrdzuje tvoju neschpnost. pripadas mi ako by si mal 12 rokov. Nefnukaj, nauc sa to hrat az potom nadavaj :roll:
Socky ktore nadavaju na gamesky len preto ze su to lamkyneschopne nemam rad :twisted:
Ps: nebolo myslene na teba ...
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
BananaYoe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BananaYoe »

sharker píše: Nauc sa to hrat najprv na nejakej lanke .. s kamosmi az potom lez na online zapasy k profikom.
Tak tak. Pár dní jsem tady nebyl ale když si zpětně čtu fňukání red devila jak mu někdo zabral základnu inženýrkem příjde mi to úsměvné a házet tuhle lamařinu na hru je ještě lepší. na tyhle ty argumenty je jedna odpověď. cokoli může soupeř můžeš ty taky tak tady nefňukej a nauč se to hrát.

Já bych na hře maximálně zkritizoval nevyváženost jednotek ale já si oblíbyl tu nejsilnější takže mně je to salám.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Co víte o TIBERIUM??
http://en.wikipedia.org/wiki/Tiberium
http://cac.bonusweb.cz/cac/tiberium.html
Modry Tiberium je modry protze obsahuje vic medi, proto je logicky za nej vic penez, zeleny ma zas prevazne fosfor, proto je zeleny a je za nej min penez...
CaC3: Tiberium Wars fórum: http://cactw.kubaiss.com/viewforum.php? ... a559ce80fb
:roll:
Naposledy upravil(a) kotas dne čtv 26. dub 2007, 16:35, celkem upraveno 1 x.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

kotas píše:...
ta čeština je legální? :?
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Nordir píše:ta čeština je legální? :?
JAKÁ :roll: už tam není..??!.. :?
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

kotas píše:
Nordir píše:ta čeština je legální? :?
JAKÁ :roll: už tam není..??!.. :?
Ta kterou mám na screenu. :roll:
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

BananaYoe píše:
sharker píše: Nauc sa to hrat najprv na nejakej lanke .. s kamosmi az potom lez na online zapasy k profikom.
Tak tak. Pár dní jsem tady nebyl ale když si zpětně čtu fňukání red devila jak mu někdo zabral základnu inženýrkem příjde mi to úsměvné a házet tuhle lamařinu na hru je ještě lepší. na tyhle ty argumenty je jedna odpověď. cokoli může soupeř můžeš ty taky tak tady nefňukej a nauč se to hrát.

Já bych na hře maximálně zkritizoval nevyváženost jednotek ale já si oblíbyl tu nejsilnější takže mně je to salám.
Mas pravdu,cokoli muze souper,muzu taky,ale me nejde o to,ze jsem prohral.
Což tu nikdo z vas nechape...
Jde o to,jakym zpusobem muzes vyhrat hru nejde tu postavit nekde skritou tovarnu na tanky a par si jich pripravit,nejde tu mit nekde schovany letiste a u nej nekolik vrtulniku atd...Vzdy to musi byt pobliz hlavni budovy,ktrou mi mimochodem taky nemuzu mit nekde v koute postavenou(myslim stavecem)jinou..Vzdy souper vi kam utocit...Nejde tu nijak taktizovat.Proste to nechapete tahle hra nema se strategii nic spolecnyho u me je strategie byt lepsi v tezeni surovin a mit timn padem vic prostredku na jednotky ne zbabelecky souperovi zabrat rafinerii a tim ho odriznout od penez a on skoncil,pokud vam to prijde jako vrchol blaha nic proti.Ale ja mam o hre,kterou si uziju a neni pri zapase po 5 minutach hotovo jinou predstavu
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“