Project : Rouge Narcissus by Alan Wake / Malý update (s.15)
Moderátor: L4mka
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Drobek'
- Začátečník

-
sorry jsem myslel že odpoví jakej je stav práce?na čem se pracuje a tak?sorryFlegy píše:a jeje, dalsi post hunter... za chvili zjistis, ze ti je to naprosto k nicemu.
Omlouvám se za hrubky!!
Občasné zobrazovadlo pro noťasy 40" 1920x 1020
NB: Atom & GM3150 & 1GB & 250 GB & 10" 1024x600
Game Notebook: Phenom II BE X4 & HD5850 & 6GB & 2x500GB & 17,3" 1600x1200
Fandím LIQUIDTECH//AQUACOOL//CAWEDOG
Nokia N8 (4gb+16gb) + T-Mobile G1 (2gb)
Občasné zobrazovadlo pro noťasy 40" 1920x 1020
NB: Atom & GM3150 & 1GB & 250 GB & 10" 1024x600
Game Notebook: Phenom II BE X4 & HD5850 & 6GB & 2x500GB & 17,3" 1600x1200
Fandím LIQUIDTECH//AQUACOOL//CAWEDOG
Nokia N8 (4gb+16gb) + T-Mobile G1 (2gb)
- F!ngEr
- Nováček

-
- Alan Wake
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Project : Rouge Narcissus by Alan Wake / Koš na disk(y)
vidím, že několik z vás netrpělivě čeká na finální "dílo", takže i to mě trošku přimělo pokračovat...nejedná se sice o nějaký radikální posun kupředu, ale něco jsem zase udělal...
bohužel...toho času nemám zrovna hodně, takže se to vyvíjí, tak jak se to vyvíjí...tedy hodně pomalu..
ale dovolil bych si říct, že se pomalu blížím k závěru...teď už to bude spíš otázka peněz než času, jelikož musím ještě něco pokoupit...ale uvidím no...
tak...a teď zpátky k úpravám...
poslední dokumentace mojí práce, kterou jsem sem dával...se myslím týkala úpravy kostry...respektive jejím lakováním, takže se na to budu snažit nějak navázat....
na samotné kostře jsem si všimnul několika "chybek", které vznikly při tmelení, takže bylo potřeba je pokud možno odstranit....bohužel, na kostře už byla finální barva, ale pouze 1 vrstva, takže jsem se stejně chystal tam dát ještě jednu...

zapracoval jsem i trochu na krytech pro větráky...víceméně se jednalo o práci typu : tmelení --> plnič --> tmelení --> plnič atd....někdy to vyšlo už na druhý pokus...
ale někdy dělalo lepidlo problémy déle....

našel jsem ještě nějaké fotky toho...jak jsem zkoušel, jak sedí přední kryt na větráky....tady jsou, ale moc velkou pozornost jim nevěnujte, jsou to spíš jen takové "průběhové"...

následovalo dolakování desky pod MB....

nakonec fotka dokončené kostry (moc tam toho vidět není, ale to je víceméně jedno...) + přelakované nožičky...

jinak...doufám, že co nejdřív bude další upgrade....vím, že tento za moc nestojí, ale tak chtěl jsem hlavně nějak dát vědět, že projekt pokračuje....a podle mě je to lepší než kdybych sem jen něco napsal...
bohužel...toho času nemám zrovna hodně, takže se to vyvíjí, tak jak se to vyvíjí...tedy hodně pomalu..
tak...a teď zpátky k úpravám...
poslední dokumentace mojí práce, kterou jsem sem dával...se myslím týkala úpravy kostry...respektive jejím lakováním, takže se na to budu snažit nějak navázat....
na samotné kostře jsem si všimnul několika "chybek", které vznikly při tmelení, takže bylo potřeba je pokud možno odstranit....bohužel, na kostře už byla finální barva, ale pouze 1 vrstva, takže jsem se stejně chystal tam dát ještě jednu...

zapracoval jsem i trochu na krytech pro větráky...víceméně se jednalo o práci typu : tmelení --> plnič --> tmelení --> plnič atd....někdy to vyšlo už na druhý pokus...

našel jsem ještě nějaké fotky toho...jak jsem zkoušel, jak sedí přední kryt na větráky....tady jsou, ale moc velkou pozornost jim nevěnujte, jsou to spíš jen takové "průběhové"...

následovalo dolakování desky pod MB....

nakonec fotka dokončené kostry (moc tam toho vidět není, ale to je víceméně jedno...) + přelakované nožičky...

jinak...doufám, že co nejdřív bude další upgrade....vím, že tento za moc nestojí, ale tak chtěl jsem hlavně nějak dát vědět, že projekt pokračuje....a podle mě je to lepší než kdybych sem jen něco napsal...
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"
Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
- Nism0
- Začátečník

Re: Project : Rouge Narcissus by Alan Wake / Koš na disk(y)
Jestli to poslední na obrázku jsou nožičky, tak sou fakt pekný 
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá 
- okovarec
- Nováček

-
Re: Project : Rouge Narcissus by Alan Wake / Pokračování (s.15)
to už se tu teda dlouho nic neděje člověče sem jak na jehlách abych věděl jak ti to dopadlo a finish vzhled
- 00Inferno00
- Začátečník

Tady posty nenahonis 
ASUS ROG Strix G10DK 27L Gray = ASUS PRIME B550M-K, AMD Ryzen7 5800X undervolted, GeForce RTX 3060, 2x Kingston FURY 32GB DDR4 3200MHz CL16 + ASUS ROG STRIX LC II 120 ARGB
- Mirek E.
- Začátečník

-
Mě by taku už docela zajímal konečný vzhled00Inferno00 píše:Tady posty nenahonis
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
- Alan Wake
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak musím zklamat ty, kteří tak netrpělivě čekají na konec, ale toho času je hrozně málo...navíc od začátku srpna mi začaly tréninky, ale na to se vymlouvat nechci (nemůžu).
Každopádně, zase jsem něco málo udělal. Jedná se o práci na vrchní části...kde jsem zatím stihnul udělat zhruba polovinu toho, co tam plánuju...takže co nejdříve se budu snažit dokončit zbylou polovinu plánu...a potom už se začne pomalu "finišovat" (dobrušování atd...ale hlavně lak)
Mimochodem, pořídil jsem si regulátor (Scythe Kama Meter), který bude součástí vrchní části....více už fotky...

Jak uvidíte na fotkách, kvůli Kama Meteru bylo potřeba rozšířit díru v plechu...s tím souvisí samozřejmě nové plexisklo atd.

Každopádně, zase jsem něco málo udělal. Jedná se o práci na vrchní části...kde jsem zatím stihnul udělat zhruba polovinu toho, co tam plánuju...takže co nejdříve se budu snažit dokončit zbylou polovinu plánu...a potom už se začne pomalu "finišovat" (dobrušování atd...ale hlavně lak)
Mimochodem, pořídil jsem si regulátor (Scythe Kama Meter), který bude součástí vrchní části....více už fotky...

Jak uvidíte na fotkách, kvůli Kama Meteru bylo potřeba rozšířit díru v plechu...s tím souvisí samozřejmě nové plexisklo atd.

Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"
- mensa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo moc pěkný to se mi popravdě moc líbí i ten regulator je pěknej,nějaký jsou ruzně kýčovatý a maj plno čudlíků a tak a tenhle vypadá pěkně...už se těším na celek 
PC:ASUS A7N8X-X | AMD Barton 2500+ 1833Mhz@3200+ 2200MHz + Zalman 7000B Cu | 2x 512 MB RAM Kingston HyperX CL2 DDR400 | n6600 300/550@510/684 128MB | SB audigi 2, Creative T5900 5.1 | Seagate 7200.10 320GB SATA | Forton BlueStorm 400W | DVD-RW LG GSA-4163B, CD-RW TEAC CASE: Blue Shadow - projekt,Blue shadow - web
NB:ASUS F3T | AMD Turion X2 TL-56 | 2GB DDR2 667 | Go 7600 256MB | 160GB Hitachi
!!!Stránky o seriálu The Simpsons!!!, Diskuze o Simpsnových
NB:ASUS F3T | AMD Turion X2 TL-56 | 2GB DDR2 667 | Go 7600 256MB | 160GB Hitachi
!!!Stránky o seriálu The Simpsons!!!, Diskuze o Simpsnových
- Spo.On
- Začátečník

-
Re: Project : Rouge Narcissus by Alan Wake / Vrchní část (s.15)
Zajmaví case držím palce. 
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkná a čistá práce. Ten vrch je fakt úchvatnej.

- slavo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
zaujimavy je ten kryt cez vetrak ak som spravne pochopil ono je to funkcne? cize sa to otvorit zatvorit?
a myslim si ze by to chcelo tiez nastriekat pretoze ta bielo kremova farba k tej ciernej velmi nesedi...
a myslim si ze by to chcelo tiez nastriekat pretoze ta bielo kremova farba k tej ciernej velmi nesedi...
- Alan Wake
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2 slavo : Ano, pochopil jsi to správně...
a samozřejmě bílé nezůstanou, půjdou pěkně do barvy, aby ladily...
to znamená, že budou červené...aspoň tak to mám v plánu...
- Alan Wake
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Project : Rouge Narcissus by Alan Wake / Malý update (s.15)
Tak vás tady po dlouhé době zase všechny zdravím...
Doufám, že nebudu ukamenován, když vám sem hodím nějaké fotky....
Nejedná se až tak o upgrade, ale spíš o to, abych upozornil na skutečnost, že tento ("nekonečný") projekt ještě neskončil.
Jak jistě všichni víte, je to hlavně otázka času...a toho bohužel já nemám nazbyt.
Přes školní rok není téměř prostor dostat se do dílny, takže v bytě dělám jen drobné úpravy.
Abych to teda tak nějak shrnul!! Náročnější práce už jsou více méně kompletně hotové, zbývá jen dodělat odklápěcí mřížku na vrchní části. Potom dodělat nějaké detaily, zkontrolovat jestli vše sedí jak má...a může se jít na lak.
Ať máte co prohlížet, tak tady jsou ty fotky...

Díky za případné komentáře a snad vás co nejdřív potěším nějakým velkým postupem...
Doufám, že nebudu ukamenován, když vám sem hodím nějaké fotky....
Nejedná se až tak o upgrade, ale spíš o to, abych upozornil na skutečnost, že tento ("nekonečný") projekt ještě neskončil.
Jak jistě všichni víte, je to hlavně otázka času...a toho bohužel já nemám nazbyt.
Abych to teda tak nějak shrnul!! Náročnější práce už jsou více méně kompletně hotové, zbývá jen dodělat odklápěcí mřížku na vrchní části. Potom dodělat nějaké detaily, zkontrolovat jestli vše sedí jak má...a může se jít na lak.
Ať máte co prohlížet, tak tady jsou ty fotky...

Díky za případné komentáře a snad vás co nejdřív potěším nějakým velkým postupem...
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Spíš by stačilo něco podobného ale užšího a zaobleného u těch matek..
- Alan Wake
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
@ Still.Lord : Nevím co přesně máš na mysli, jestli ty L-profily, kterými je spojen koš....nebo ten ohnutý plech nahoře. Tak či onak, nic z toho co jsem napsal nezůstane v takové podobě, v jaké to je na posledních fotkách.
A osobně si myslím, že barva dokáže změnit hodně...posuď sám. 

- BigOHenry
- Začátečník

-
@ Still.Lord : Jestli myslis ty vingliky, tak ty urcite nebudou videt, pac tam jsou proto aby se na ne neco uchytilo...
Jinak pekna prace, jen tak dal
Jinak pekna prace, jen tak dal
CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz @ 3,57GHz + Noctua NH-U12P MB: Asus Rampage Formula - Intel X48 FSB 333MHz @ 420MHz RAM: Patriot DIMM 4096MB DDR II 800MHz @ 1050MHz 5-5-5-12 2,2V GFX: Sapphire HD 4870 512MB HDD1: Seagate Barracuda 7200.11 640GB SATA II HDD2: Seagate Barracuda 7200.10 320GB SATA II SOUND: Creative Labs X-Fi Titanium Fatal1ty Pro PCI-e POW: Corsair TX750 750W OS: Windows 7 Professional x64
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
V té barvě to vypadá už docela dobře 
- wizard_x
- Nováček

-
co takhle zas nějakej celkovej pohled na case?