DOPORUČTE 24" A VĚTŠÍ LCD

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Zamčeno
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

no dobrá zpráva je u toho hyundai
W241D packs the very latest S-PVA Samsung LCD panel as seen in Samsung's own 245T along with Dell's premium 24-incher and a string of other models.
:)
Dava_C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dava_C »

Taky mě zaujal, dá se sehnat pod 14, takže by mě zajímali taky nějaké další testy
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

ha tak po dloooouhy době se konečně dočkám LG L245wp a jestli bude zase bručet tak ať si mě nepřeje!!

jo ten hyundai vypadá zajímavě...
vadil by mi lesklý rámeček a na bittechu psali
...there's just a touch of backlight bleed in the corners of the display...

Conclusions
If you are in the market for an all-purpose 24-inch monitor with a high end PVA panel, the good news is that the Hyundai W241D is cheaper but broadly as good as the competition. After all, it shares the same panel technology. Similarly, several of its minor glitches, such as slightly oversaturated colours and a touch of inverse ghosting, are very likely present on its key competitors.
Gigi bydlí na www.gigis.tk <<---- !!nové stránky!!
Dava_C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dava_C »

Já chci teď během měsíce kupovat full HD do 15k a nemůžu se rozhodnout jestli rychlý 24" 2ms TN, nebo poměrně levné PVA za 14000,- a nebo jestli nemám jít do podezřele levné 26" TN od samsungu za 14500,- Už moc nehraju, ale zase si občas dám on-line cs a tak nechci ghosty.
TomTom
Začátečník
Začátečník

Eizo S2431WH-BK

Příspěvek od TomTom »

Plánuju koupit herní sestavu a vybírám k tomu monitor. Určitě chci jít do nějaký 24", ale zatím nejsem moc rozhodnutej, co vyberu. Měl jsem více tipů, ale momentálně se mi zamlouvá toto EIZO:
EIZO S2431WH-BK

Má S-PVA a cena je celkem příznivá hlavně má záruku 5let. Nemá s ním někdo zkušenost, zajímá mě jak moc se hodí na hry?
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep-Master »

čemu řikáš příznivá cena? když vyděláváš aspon 30 měsíčně tak to asi příznový je mno...
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
TomTom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomTom »

Tak v porovnání s tím kolik jinak Eizo monitory stojí, takovej 2411 je kolem 40, to bych uz nedal. Penez nemam na rozhazovani, ale radeji si priplatim, protoze to bude na x pristich let. A mezi treba HP za 16 a timto Eizem neni takovy rozdil, kdyz vezmu v potaz, ze to je Eizo, barvy atd a hlavne ta zaruka -5 let je luxus.
miskoboss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od miskoboss »

TomTom píše:Tak v porovnání s tím kolik jinak Eizo monitory stojí, takovej 2411 je kolem 40, to bych uz nedal. Penez nemam na rozhazovani, ale radeji si priplatim, protoze to bude na x pristich let. A mezi treba HP za 16 a timto Eizem neni takovy rozdil, kdyz vezmu v potaz, ze to je Eizo, barvy atd a hlavne ta zaruka -5 let je luxus.
kdyz koupis HP LP2465 za 15 + k tomu za 0,7 zaruku na 5 let, tak podle me budes mit kvalitu a usetris dost penez
Apple Macbook Pro 13" late 2011 - přejděte na Apple
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

hlavne eizo nejsou herni monitory tak odezvu nejak moc nehrotej
just me
dumar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dumar »

NEC 2470WNX dalsi z mych favoritu na monitor ...nemate ho nekdo?
NANAO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NANAO »

TomTom píše:Tak v porovnání s tím kolik jinak Eizo monitory stojí, takovej 2411 je kolem 40, to bych uz nedal. Penez nemam na rozhazovani, ale radeji si priplatim, protoze to bude na x pristich let. A mezi treba HP za 16 a timto Eizem neni takovy rozdil, kdyz vezmu v potaz, ze to je Eizo, barvy atd a hlavne ta zaruka -5 let je luxus.
S2411 sic není za 40k ,ale za 30k
TomTom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomTom »

NANAO píše:
S2411 sic není za 40k ,ale za 30k
Máš pravdu teď je kolem 30, ale před časem, když jsem koukal bylo kolem 40.
TomTom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomTom »

tst píše:hlavne eizo nejsou herni monitory tak odezvu nejak moc nehrotej
Nad odezvou nikdo nechrochtá, ale nemyslím si, že by měli výrazně pomalejší odezvu než jejich konkurenti. TN monitor neuvažuji, to nechci.
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

psal sem ze odezvu nehrotěj a ne že nechrochtej :)
just me
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

tak dneska mi prisel LG l245wp z dxt shopu a samozdrejme ze bruci... GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR se z toho picnu
lacko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lacko »

jak bruci? z jake vzdalenosti to jde slyset? a na jakem vstupu ho mas? dela to pres vsechny, pri vsech kontrastech nastavenich atd?
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

hlavu mam od toho 70cm, nebzučej trafa jen pokud člověk má jas na 100% (což odpovídá 397cd/m = na práci příliš)
já mám ultratichý pc (odvib. hdd, 80mm@400ot on cpu, 120mm@700ot in psu) takže to slyším, normálním uživatelům to většinou ani nepřijde protože to vždy něco přehluší...
lacko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lacko »

rozumim tomu dobre ze pokud mas jas naplno tak to bzuci a pokud ho snizis tak nebzuci?
a pres jaky vstup to mas pripojene? HDMI nebo DVI?
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

lacko píše:rozumim tomu dobre ze pokud mas jas naplno tak to bzuci a pokud ho snizis tak nebzuci?
a pres jaky vstup to mas pripojene? HDMI nebo DVI?
presne naopak
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
lacko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lacko »

ja sem si to myslel, jenom z vyrazu ... nebzučej trafa jen pokud člověk má jas na 100%... to neni dost dobre jasne. to znamena, ze pokud nemam jas na max(coz je stejne moc) tak nebzuci. v tom pripade si neni na co stezovat, ne?
Zamčeno

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“