Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Diablo 3

Příspěvek od Nordir »

Nordir#2938 pokud chces nekdy dame uz je nas celkem dost.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

super, první legendárka a takovej shit :D
Obrázek
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

nechapu jak muzete pouzivat SS build bez critical gemu ve zbrani...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Jsem se solo kouzelnikem pred koncem nightmare na tom pekelnym schodisti, mam jen vybavu ze hry, 100k goldu taky jen ze hry a nemuzu si stezovat. Vcera mi padly skvely zluty veci (kupodivu z obycejnych potvor), ktery mi tak naboostovaly postavu ze jede jak fretka skrz hordy parchantu. V tyhle fazi jsem se hrou maximalne spokojenej...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

zhor píše:Jsem se solo kouzelnikem pred koncem nightmare ... mam jen vybavu ze hry... a nemuzu si stezovat. ... V tyhle fazi jsem se hrou maximalne spokojenej...
Jo, po konec hell to jde. Až budeš na začátku inferna, tak bez AH neuděláš ani krok...
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

btw kdyby se chtel nekdy nekdo pridat tak MocnyOkurek#2325 :mrgreen:
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
kozel97
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kozel97 »

icebosss píše:super, první legendárka a takovej shit :D
Obrázek
Až na 60lvl? Kde už jsi? Není možné, že první. Mě padla první v posledním Actu na normal. (tuším z Diabla, už nevím)
i5 2500k @ 3.3 GHz | Gigabyte Z68XP-UD4 | MSI 560Ti-Hawk OC | 2x4GB RAM | Intel 320 SSD 80GB | WD Blue 1TB | Fractal R3 white | Hackintosh OS X 10.10.2 - Windows 8.1 dualboot
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

jo prvni, sem na infernu act 1 a konec 2, farmín jen jedničku... další legendárka mě padla teď na normal na monkovi lvl 10 asi :D a shit taky :P
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

kozel97 píše:
Až na 60lvl? Kde už jsi? Není možné, že první. Mě padla první v posledním Actu na normal. (tuším z Diabla, už nevím)
Moje první legendary padla taky v infrno obtížnosti...a první setovka taky až inferno...
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

joXerus píše:dnes celkem prima den :)
http://imageshack.us/f/39/dropf.jpg/
No ta zbran je silene pomala a to dps zadnej zazrak. Kuse a amulet tak akorat pro followera.
No jako urcite to neni uplne spatny pokud je to pro tebe boost, ale goldu z toho moc asi nebude protoze na inferno jsou treba mnohem vyssi staty aby to melo vyznam.

Jeste vas ta farma bavi? Priznam se ze mi uz leze krkem tak radsi testuji nejake specky atd.
Premyslim ze si zalozim dalsiho alta a nez abych chodil 1+2 act na inferno 100X za sebou s Barbarem tak asi zkusim monka jeste nebo wizarda.
Ono co z toho, stejne nic kloudnyho nepadne, vsechno modre nebo zlute jde vetsinou na dis nebo vendorovi. Co se tyce goldu, ano da se treba 100-200K goldu s goldfind vecma za 1hodku vydelat, ale k cemu to? Vec co by me boostla stoji treba 20mega...a takovejhlech veci by clovek potreboval trosku vice. Uplne nejvice vidim, jak budu treba 3 tydny farmit na jeden blbej item a pak mi neco podobnyho vypadne z nejakyho cerva.

Nejhorsi je ze padaji i 63 lvl veci a zda se mi celkove ze treba pri farme ACT 2 pada vice veci i zlutych, nez pred patchem, ale nic neni pouzitelne. Proste blba kombinace statu nebo u zbrani smesne nizke dps...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Ano pada vice zlutych, ale vsechny sou na dve veci .... klidne at jich pada min ale pouzitelne.
A veci 63lvl a dmg+-200 s hroznejma statama sou k smichu.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Butch píše: Jeste vas ta farma bavi? Priznam se ze mi uz leze krkem...
Candy já už tejden na monka nešáh :) Mám zabitýho Azmodana a do IV. ACTu jsem se ani nepodíval a už to asi neudělám...

Začal jsem hrát HC - momentálně první ACT nightmare s WD lvl33...baví mě to - ta hra má úplně jinou šťávu, když víš, že nesmíš umřít - u Diabla jsem měl dva momenty, kdy ty HP byly hodně nízko a já tam kroužil dokola a čekal, až se doplní health pool :mrgreen: ...zatim teda nevim, co budu dělat, až mi chcípne - doufám, že to klávesnice přežije :mrgreen:
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

Butch píše:No ta zbran je silene pomala a to dps zadnej zazrak.
pomale zbrane sou pro 2h barba dobre ..
just me
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

no s tim lootem je to ted nejake divne. Dal sem si MF gear do ACTU I s followerem mam zaklad pres 120. S valorem mam skoro 200. Stalo se mi ze mi do 4 valoru nepadl zlutej. A pak po patem valoru i ta nejaky sampion pack na me vychrlil jen modraky a bile itemy. U poslednho bose mi padla halda modrejch itemu a jeden zlutak. Kdyz sem zkusil max dps a resist gear kde mam mf snad kolem 40. Tak mi padaly zlutaky vice. Pred cca tydne se mi casto stalo ze sampion pack dropnul tri zlute(ikdyz treba lvl 55 atd.) a tedka to moc nevidavam. Zda se ze si s tim asi slusne hrajou :}. Kazdopadne doufam ze to vyladi aby to bylo lepsi toto totiz nema cenu. Zadna hra prece nemuze byt tak brutalni farma aby clovek tyden chodil pro 1 item to at se na me nezlobi. Kor kdyz ted je ten gear porad na ACT II nedostatecny. Mam male resisty.
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ja muzu gear nakombinovat ze mam 200% GF v zakladu bez Valor buffu.
Sice je mensi dps, mene hp, ale na farmu ACT1 v jednom hraci to staci. Ve vice lidech uz ne, mobove maji hodne a fighty trvaji dele.

Ve vice lidech je to samo vetsi zabava, ale porad mi farma ACT1 nebo ACT2 prijde solo mnohem efektivnejsi, rychlejsi. Trojka uz je diky ressum asi lepsi pro vice lidi.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Kdyz se bavite o AH, tak ja bych se svym barbarem bez AH vubec nedojel ani NM, protoze me fakt pada naprosty hovno (az na dve legendarky pro jinej class, za ktery jsem utrzil par €). Momentalne je to sice lepsi, ale aj tak...a cas na farmeni nemam vubec, ani na jinou postavu. Je to dobra hra, ale celej system lootu & dropu & AH & farmeni je neco dementniho...zlatej D2
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

Butch píše:
joXerus píše:dnes celkem prima den :)
http://imageshack.us/f/39/dropf.jpg/
No ta zbran je silene pomala a to dps zadnej zazrak. Kuse a amulet tak akorat pro followera.
No jako urcite to neni uplne spatny pokud je to pro tebe boost, ale goldu z toho moc asi nebude protoze na inferno jsou treba mnohem vyssi staty aby to melo vyznam.
Já doteď dělal I inferno se štítem - teď jsem to poprvé projel jako 2H dps
V týdnu jsem udělal na DH 60 a měl jsem Pus Spitter. Najednou z 18k jsem šel na 35, takže spokojenost :)
Na aukce moc itemů necpu
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

k cemu tak k hofnu zbran,kdyz za 50 000 koupis 850dps a za 500 000 klidne 950dps+socket ?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
lOOkIN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lOOkIN »

Tak zase šachovali s drop rates, tentokrát posun nahoru.

http://us.battle.net/d3/en/blog/6214196 ... -6_28_2012
MB:MSI Z68A GD65 CPU: i5 2500K@4,3 GHz Cooler:Noctua NH-D14 RAM:Corsair 2x4GB DDR3 Vengeance Low profile@1600 MHz VGA:Palit GeForce 460 GTX 2 GB @ Scythe Setsugen 2+Akasa Apache Black HDD:OCZ Vertex 2 60 GB, Samsung F3 1000 GB DVD+-RW:Lite-On iHAS524 ZDROJ:Seasonic X-660 W CASE:Fractal Design DEFINE R2 Myš:Microsoft Wireless Desktop 3000 Bluetrack Monitor:Samsung Syncmaster 2032BW
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“