posli jim zivotopis s tim ze chces zlepsit kapacitu, treba te vezmou a budes pro ne nakupovat servery ktery chudaci ani nemaj splaceny...a nebo hraj a bud rad za to co jeM4r1hu4n3 píše:Co mě štve je to čekání o víkendu na instanci, by mě zajímalo kam jdou ty peníze? To není blizz schopnej zlepšit kapacitu?
-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Icy_DeaD
- Černá karta
-
Re: -=World of Warcraft=-
- hypnotic666
- Mírně pokročilý
Však oni zvedaj kapacitu pořád, viz nové realmy... Jenom tam maj prostě nastavený limit na počet instancí a když jsi na realmu, kterej je full, tak se nemůžeš divit ... Na nezaplněným serveru s vyrovaným poměrem mezi ali a hordou se to imo stát nemůže... A mě se to na dt stalo asi jen 2x, že jsem čekal 2min max...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Vodnik
- Začátečník
-
Čeká se hlavně na staré instance, ty už nejspíš odsunuli na jiné železo, takže návštěva AQ20/40, MC, BWL a podobných je někdy trochu problém Včera jsem kvůli achievementům brousil věci jako RC, WC, SM, SFK, ... a i tam se to načítalo citelně déle než je obvyklé
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Butch
- Středně pokročilý
Par veci k huntovi.PzKpfw VI Tiger píše:Tak zkusim huntera. Mam už dlouho lvl 26 tak ho asi dotahnu. Spec asi BM ale nevim co s petem. Mam bilou kočku z Dun Morogu, ale na lvleni bude asi lepší nějaky tankovaci. Ti jsou ale škaredí, jediny co připada v uvahu jsou medvědi. Takže asi vezmu medvěda, vylevlim s nim a pak vezmu čiču. Tu budu muset dolevlit že? Ale podle petopie neni kočka přimo PVP pet, ale spíš dps. Tak kdybych potom na 80 vzal nějakyho PVP peta, nebude tam nějaka ztrata za to, že jsem s nim nelevlil, ale vzal ho až jako vysoky level?
Od patche tusim 3.0.2 ma jiz pet talenty a je jedno tedy kdy si jej ochocis.
Mas hned dostupne vsechny skilly ktere na ten svuj level muze mit.
Rozdily uz nejsou, jako treba bylo drive ze elite tygr v stv mel hned cobra reflexy nebo zelva z WC ten stit.
Pokud jsi napriklad level 70 a ochocis si gorilu level 55, tak ta gorila ma automaticky level 65 tj. max 5 levelu pod tebou. Tohle bylo zmenene abys pri vymene peta nemusel cekat treba 20 levelu nez te dozene.
Kdyz ochocis potvoru lvl 68 a ty budes lvl 70 tak ji ten lvl 68 samozrejme zustane a postupne expi s tebou(resp dozene te rychle).
Posledni vec, nejde ochocit zvire co ma vyssi level nez ty.
BM vetev byla pomerne brutalne nerfnuta ale na to levelovani to vadit prilis nebude.
Idealni pet a zarovej ten nejlepsi pet na levelovani je Gorila.
Jak jen budes moci, si ji ochoc. Nejdrive jsou nejake myslim v Strangethornu. Jeji thunderstomp udrzi bez problemu agro nepratel a ty je lechtas volley nebo multishooty. Ja si pamatuji jak jsem s gorilou zabijel najedou asi 10 potvor(ptaci v Peninsule) Lepsi nez kdyz mas kocku a bijes to po jednom. Dale tusim(musis si overit) ze i medved ted ma swipe na vice nepratel nez 3. Mrkni se na petopii snad to tam maji aktualizovane. Ja jsem leveloval od 55-80 levelu s Gorilou a kdybych vedel, jak je dobra, ochocil bych si nejakou drive nez tehdy v tom Un Gorru.
Co se tyce specky, tak do 80lvl klidne bud v tom BM. Na 80lvl je idelani na nejlepsi DMG na PVE survival.
Da se i dobre nakombinovat do PVP.
Patch 3.1 co bude, zase posili trochu BM aby vsechny tri stromy byly vyrovnane, ale to se jeste uvidi.
Mel jsem moc rad BM a rad jsem s tim i raidoval, ale po nerfu v patchi 3.0.8 nemelo smysl v tom zustavat, vzhledem k propadu dmg. Sv je trosku tezsi na spravne nacasovani a vychytani CD, ale vysledky jsou pekne. Marksmana jsem nikdy nejel a ani me to nelakalo, takze tam ti neporadim.
muj hunter ted s pve talenty
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =Likeamilf
Ted uz to takhle necham, ale po 3.1 patchi zase hunting party talenty budu mit(uz to bude jenom trojbodove a je tam planovane i zvyseni agility za tento talent)
Taky mam ted zbytecne 2 body v Go for the throat, kde staci u SV jeden(diky vetsimu critu a male dmg peta) narozdil od BM.
A asi jeste kvuli tomu pred patchem respecnu s minimalnimi upravami(jeden bod z go for the throat do Improved aspect of Hawk + vyzkousim ten glyph na +6% k rychlosti), protoze buhvi kdy bude.
Jinak. Ano opravdu do rotace hazu i aimed. Je to jenom jeden bodik navic a rozhodne to vyznam ma. Ten GCD me nezabije a celkova damage se zapojenim aimedu do rotace je vyssi.
Navic je to dalsi instant a to se hodi.
Ja jen ze jeden pvp hunter ve Valoru + veci z Malygose se me hrozne divil proc pouzivam aimed v rotaci, ze ho ma on v pvp buildu. Kdyz jsem ho pak predehnal ve VOA25 o 300k dmg tak nejak ztratil rec
PVP prakticky nehraju, jenom tak jednou tydne nebo jednou za 14 dnu areny s Rajcakem aby byly nejaky bodiky, ale vetsinou dostaneme na prdel ono v pve gearu s pve speckou kdyz me roguna zabije za 4-5 sekund a nepusti me ze stunu atd, no chance.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Revealman
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Další víkend plný AV premades, už aby tu byl patch:D. Dneska jsem získal Deadly chestu a snad i začnu sbírat víc pvp gearu ať jsem připravený na dual spec, dřív mě pvp dost míjelo kvůli specu. Ten blizzard downloader mě dost nabudil, ale podle mmo-champion bude 3.1 někdy na začátku dubna, to je ještě času :/.
- Rytmus
- Žlutá karta
-
hele kolik vlastně stojí hraní na oficial serveru ročne?
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
12.99 EUR One-Month Subscription
35.97 EUR Three-Month Subscription
65.94 EUR Six-Month Subscription
35.97 EUR Three-Month Subscription
65.94 EUR Six-Month Subscription
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- Rytmus
- Žlutá karta
-
4 tisíce na rok to je teda docela dost
- Revealman
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Může to tak vypadat, ale zamysli se, kolik stojí třeba večer v hospodě a kolik jich díky wowku ušetříš:D. Tím nemyslím že se začneš úplně izolovat, ale nebudeš tam lézt úplně z nudy...
- filletzz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No já bych to moc nesrovnával...
V hospodě nebo koncertech/akcích poznáváš lidi a zažiješ něco skutečnýho...
Z tříletýho hraní WoWka mi zůstalo možná tak několik screenu a kontakty na pár lidí, z nichž jsem 90% nikdy neviděl...
Z tříletýho hraní WoWka mi zůstalo možná tak několik screenu a kontakty na pár lidí, z nichž jsem 90% nikdy neviděl...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- Skeeter
- Začátečník
Ale srovnat to muzes uplne krasne wowko i hospoda jsou zbava a zabava neco stoji...je uplne jedno o jakou zabavu se jedna, dulezita je pouze jedna vec, jestli to cloveka bavi nebo ne...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Rytmus
- Žlutá karta
-
no kdybych si měl vybrat mezi WOW nebo hospodou tak určitě WOW protože mě přijde zbytečné vyhazovat prachy za chlast (i když ho mám rád) je to zábava snad do nekonečna a vypracovat se na 70 level trvá taky slušně dlouho (pokud tam nesedíte 21 Hodin denně)
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
no když máš zkušenosti tak se na 70 dá dostat ani ne za 14 dní
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- Rytmus
- Žlutá karta
-
jak? to tam musis sedět celej den ne?
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Ee, právě že vůbec, i když v guildě máme pár takových maniaků a ti dělaj několik postav najednou a do 14 dnů je maj na 70tkách.
Nebo tak do tý 40tky tě může někdo tahat a to jde hodně rychle a pak zbytek dosóluješ a to už nezabere tolik času...
Nebo tak do tý 40tky tě může někdo tahat a to jde hodně rychle a pak zbytek dosóluješ a to už nezabere tolik času...
- Revealman
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Obzvlášť teď po nerfu Outlandu jseš na 70 hned.
BTW kdo hrajete za hordu na Cyclone (údajně nejlepší BG a jediná arena kde rating něco znamená ) a chcete AV achievementy, hrajte soboty+neděle tak nějak od dvou/tří do večera, už několikátý týden po sobě tam děláme premade z Thunderhornu (PvE realm) a lidi jsou štěstím bez sebe, protože AVčko tam jinak owní alíci (díky počtu, ne skillu).
BTW kdo hrajete za hordu na Cyclone (údajně nejlepší BG a jediná arena kde rating něco znamená ) a chcete AV achievementy, hrajte soboty+neděle tak nějak od dvou/tří do večera, už několikátý týden po sobě tam děláme premade z Thunderhornu (PvE realm) a lidi jsou štěstím bez sebe, protože AVčko tam jinak owní alíci (díky počtu, ne skillu).
- Vodnik
- Začátečník
-
Já teda naopak 90% lidí z guildy/raidu znám z reálu. Ale s ušetřením za hospody moc nesouhlasím, díky guildovním srazům chodím do hospody naopak citelně častějifilletzz píše:No já bych to moc nesrovnával...
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Skeeter
- Začátečník
Vodnik > ja uz mam nastesti guildovni srazy a chlastacky za sebou Kdyz jsem hral Ultimu tak se chlastalo snad kazdej tejden, nekdy i 2x Ted jsem v mezinarodni guilde, osobne znam jenom cechy ktery tam jsou taky. Ted se planuje meeting v Amstrdamu a to si rikam, ze by taky nemusel bejt uplne spatnej mejdan Letenka je k sehnani za cca 3k a v Amstru jsem jeste nebyl...nevim uvidim, ale na zhulenou bych tam jel
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- james7
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz jsem do dostal k lepsimu internetu (2003? wifi) offlinovky jsem mel od toho dne zapnute max 2-3 a to jen na par minut. Totalne me chytly hry, ktere se daly hrat online cod, l2, cs 1.6, UT, dota, WoW atd... ani jedne minuty prosezenych nad tema hrama nelituju sice to bylo neco za neco, ale bavil jsem se neskutecne a dlouhe hodiny dokonce i dny =). A 4000 Kc za rok je nic. Kdyz jsem hral prvni postavicku kazda nova lokace, mesto, ktere jsem objevil byla udalost dne. Pak prisla 60tka a 40/20 man raidy Zg, MC, BWL, AQ. Supr atmosfera 40 manu, ale vse ma sve zapory ... epicu z bossu padalo malo a uridit 40 lidi aby hrali na nejake urvni bylo nekdy nemozne a pak prisel datadisk z upadajici herni eforie zacla dalsi =) Hccka, Kz, GL, MAg, SsC, TK, BT, MH a pak prislo SwP. V SwP se dost zmenilo. Na obtiznejsi bosse (Twins, M'uru) bylo potreba na kill bosse az prehnane usili ... kdyz nepocitam 100 a vice pokusu, dale to bylo povinne lw (bubny), haste(vetsinou na CD), mana, health potky a nejsilnejsi buffy a kdyz se po 98. wipne na tu samou vec asi po 20. v rade a nasledovny rekill bosse je nocni mura tak z herni euforie nic nezbyde. Dalsi takova vec kdyz se za jeden raid spotrebuje 700 a vice goldu tak vas to po raidu jeste nuti jit neco nafarmit, aby bylo na dalsi a toto je dalsi vec k co byla take dost otravna. Ale na druhou stranu kdyz po tom vsem boss lehne k zemi tak je vetsi radost nez kdyz se projde cely datadiskovy (WoLK) content do dvou tydnu od vydani (omg one-shotted).Revealman píše:...
Sakra jsem se rozepsal. Chtel jsem jen rict, ze ikdyby WoW stalo 2x tolik hral bych ho stejne a tech penez bych ani na moment nelitoval.
btw. WoW skoro nehraju uz jen rozprodavam goldy co mi zbyly. Az se tak stane canel account = konec silenstvi. kk thx bb (;
- E1X
- Začátečník
-
Jenom ktomu SWP. Cely TBC bylo vice mene podle me vyrovnany narocnosti/ vuci equipu az na SWP. Ale zas prislo SWP a Wotlk byl jeste hodne daleko tak se udelal dost narocny.. Coz me vubec nevadilo, aspon bylo co delat. S goldama to bylo (aspon u me), ze jsem jich mel nafarmeno (nacrafteno) az az. Kdyz nebyl raid delal sem daily Q (pritom trosku pvp na ostrove aby to nebyl stereotyp) a jenom craft (JWC vynasel neskutecne). Taky sem se musel vzdat jenom kvuli SWP jedny profese kvuli LW (jako mag), destro potek sem spotreboval neskutecne a za opravy taky hodne padlo. Ale aspon bylo co delat