Podle mě to myslel ohledně equipu, jakože feral dps equip = tank equip. My sice žádného feral tanka nemáme (protože co si budeme povídat, sucks:P) ale rarely nějakého zahlédnu a mají normální dps gear se stamkou/agi a po hit a expertise capu gemují a enchantují na staminu.Rajče píše:Nechápu, jak jsi to myslelMisk píše: to proto ze feral dps se ted rovna feral tankovi ;p
-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Revealman
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: -=World of Warcraft=-
- KlaSniC
- Začátečník
u nas dneska feral druid na xtcku do srdce napraskal brutalni dmg a 24500dps nechapu
- Revealman
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Feral dělá dost dmg ale co vím, tak má problémy skoro se vším. Podle healerů bere dmg jako kráva (doslova:P) oproti jiným tankům, generuje málo threatu, má problémy s aoe tankováním i aoe tauntem (ten aoe taunt trochu nechápu, má challenging roar)...
Sám jsem řešil, co bude můj druid na 80ce:). Nutno říct že po zvážení všech faktorů jakožto že tanka (jenom 3/5 t7.0, altík) už mám, paladina, taky to, že druid používá ten proklatej token kde jsou i dk, mágové a roguny, jsem se rozhodl, že oželím stealth a místo boomkin/resto kombinace radši dolevelím priesta.
Sám jsem řešil, co bude můj druid na 80ce:). Nutno říct že po zvážení všech faktorů jakožto že tanka (jenom 3/5 t7.0, altík) už mám, paladina, taky to, že druid používá ten proklatej token kde jsou i dk, mágové a roguny, jsem se rozhodl, že oželím stealth a místo boomkin/resto kombinace radši dolevelím priesta.
- Tomco
- Žlutá karta Bazar
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak do srdce je to easy stejne jako u Hodira... tam je to stezeny tim, ze honis cloveka az mas debuff:) Ja jako mag sem mel ted rekord 22000DPS do Hodira HC a posleze u killu uctihodnych 16000 DPS. Kill byl v hard modu 25man.KlaSniC píše:u nas dneska feral druid na xtcku do srdce napraskal brutalni dmg a 24500dps nechapu
Pokus: http://wowwebstats.com/3m5ew6a4xrsjc?s=456885-469038
Kill: http://wowwebstats.com/3m5ew6a4xrsjc?s=1049222-1092987
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Patch 3.2.0
vypíchl jsem jen to pro mě nejzajímavější, zbytek lze najít třeba na http://www.worldofraids.com/guides/5-pa ... notes.html
All new Argent Crusader daily quests and rewards have been added for players with the Crusader title. Rewards include a new Argent Crusader banner and tabard (which can port players to the tournament grounds), a mounted squire (can periodically run bank, mail or vendor errands for the player), a paladin-exclusive Argent Crusader Charger mount, and new heirloom items.
All new Silver Covenant and Sunreaver daily quests and rewards have been added for players exalted with these factions. Rewards include tabards, new ground and flying mounts, and a new pet.
The Black Knight returns. Follow the continued story line as the saga unfolds before you.
Portals from Orgrimmar and Stormwind have been added leading players to the Stair of Destiny at the Dark Portal. Once there, players can access a flight path directly from the Stair of Destiny to Shattrath.
A new zeppelin docking ramp has been added to Thunder Bluff allowing Horde players easier transport to and from Orgrimmar.
Northrend Children's Week has arrived in Dalaran! Players can find out more by visiting the Eventide District.
Any dungeons that previously dropped Emblems of Heroism or Valor, such as Naxxramas or Heroic Halls of Stone, will now drop Emblems of Conquest instead. Emblems of Conquest can still be converted to Valor or Heroism.
The cast time for summoning any ground mount is now 1.5 seconds, down from 3 seconds.
Expert Riding (Skill 225): Can now be learned at level 60 for 600 gold from trainers in Honor Hold or Thrallmar. Faction discounts now apply (Honor Hold for Alliance; Thrallmar for Horde). Flight speed at this skill level has been increased to 150% of run speed, up from 60%.
In order to further equalize the number of purchasable mounts available to each race, a new 60% speed ground mount has been added for night elves, and a new 100% speed ground mount has been added for the undead.
Flying over Dalaran and Wintergrasp is now possible so long as players keep a healthy distance above the ground.
Item Comparisons: Holding the shift key while hovering over an item will now display the stat differences with the item currently equipped in the relevant slot.
Non-Combat Pets: 8 new pets have been added (not including Argent Tournament rewards). Raptor Hatchlings can be found on rare and elite raptors throughout the game world. In addition, an Obsidian Raptor Hatchling can be purchased from Breanni in Dalaran.
vypíchl jsem jen to pro mě nejzajímavější, zbytek lze najít třeba na http://www.worldofraids.com/guides/5-pa ... notes.html
All new Argent Crusader daily quests and rewards have been added for players with the Crusader title. Rewards include a new Argent Crusader banner and tabard (which can port players to the tournament grounds), a mounted squire (can periodically run bank, mail or vendor errands for the player), a paladin-exclusive Argent Crusader Charger mount, and new heirloom items.
All new Silver Covenant and Sunreaver daily quests and rewards have been added for players exalted with these factions. Rewards include tabards, new ground and flying mounts, and a new pet.
The Black Knight returns. Follow the continued story line as the saga unfolds before you.
Portals from Orgrimmar and Stormwind have been added leading players to the Stair of Destiny at the Dark Portal. Once there, players can access a flight path directly from the Stair of Destiny to Shattrath.
A new zeppelin docking ramp has been added to Thunder Bluff allowing Horde players easier transport to and from Orgrimmar.
Northrend Children's Week has arrived in Dalaran! Players can find out more by visiting the Eventide District.
Any dungeons that previously dropped Emblems of Heroism or Valor, such as Naxxramas or Heroic Halls of Stone, will now drop Emblems of Conquest instead. Emblems of Conquest can still be converted to Valor or Heroism.
The cast time for summoning any ground mount is now 1.5 seconds, down from 3 seconds.
Expert Riding (Skill 225): Can now be learned at level 60 for 600 gold from trainers in Honor Hold or Thrallmar. Faction discounts now apply (Honor Hold for Alliance; Thrallmar for Horde). Flight speed at this skill level has been increased to 150% of run speed, up from 60%.
In order to further equalize the number of purchasable mounts available to each race, a new 60% speed ground mount has been added for night elves, and a new 100% speed ground mount has been added for the undead.
Flying over Dalaran and Wintergrasp is now possible so long as players keep a healthy distance above the ground.
Item Comparisons: Holding the shift key while hovering over an item will now display the stat differences with the item currently equipped in the relevant slot.
Non-Combat Pets: 8 new pets have been added (not including Argent Tournament rewards). Raptor Hatchlings can be found on rare and elite raptors throughout the game world. In addition, an Obsidian Raptor Hatchling can be purchased from Breanni in Dalaran.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- Butch
- Středně pokročilý
No tak ja jsem s druidem odtankoval cely UL10 krome Vezaxe(toho bral nakonec warr) a posledniho bossika, ktereho jsme nedali.
Vsechno rvu do agility(cervene sloty 16agi, do modrych agi/stam a do zlutych agi/hit), podle me je lepsi kdyz treba je dodge a crit(savage def..) o nejakych 5% lepsi nez mit treba o 2000k Hp vice.
Setrim conquesty na pasek, ktery je vybornej diky exp/hitu na sobe a slusne davky agi.
Daleko je pak s tim lepsi agro, dodge a na normal mody v desitce tech cca 38K-40K HP buffed staci.
Vsechno rvu do agility(cervene sloty 16agi, do modrych agi/stam a do zlutych agi/hit), podle me je lepsi kdyz treba je dodge a crit(savage def..) o nejakych 5% lepsi nez mit treba o 2000k Hp vice.
Setrim conquesty na pasek, ktery je vybornej diky exp/hitu na sobe a slusne davky agi.
Daleko je pak s tim lepsi agro, dodge a na normal mody v desitce tech cca 38K-40K HP buffed staci.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Deyw
- Začátečník
lidi pls kdo hraje za huntera ?? ja ted shanim nejakej dobrej pvp build...sem si udelal hunta protoze se mi strasne libi ta spoluprace s petem..ale nevim jak na talenty do pvp poradili by jste mi pls ?? a jeste co si myslite od hunter vs. warrior ?? kdo myslite ze ma vetsi sance na win ??:)
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník
Huntera jsem zkoušel ale nedolevlil na 80, takže osobní zkušenost nemám a myslím, že byly i nějaké změny. Jediny co mužu poradit je ofic. forum hunteru http://forums.wow-europe.com/thread.htm ... 5130&sid=1 konkrétně tady řeší PVP build a celé téma o hunterech. Hunter vs. warr. Mám warra ale dlouho jsem ho nehrál, PVP ještě dýl, ale řekl bych že warr. Nikdy jsem s hunterama neměl problém, to se ale mohlo změnit.
- Deyw
- Začátečník
no ja taky nemel problem s huntem v duelu..ale v BG a arenach je to docela vlazny
- Butch
- Středně pokročilý
Deyw píše:no ja taky nemel problem s huntem v duelu..ale v BG a arenach je to docela vlazny
Mrkni na me
Prvni specka je do pve a druha do pvp
http://eu.wowarmory.com/character-talen ... lf&gn=MIAG
Pvp se da udelat i BM s petem(vetsinou devilsaur) ale me uz nejak BM prestalo bavit a tak jsem i pvp specku udelal v SV
V pvp specce si pak akorat jeste musim opravit jeden glyph, misto snizeni cd na kill shoot si tam hodim 4% do critu u Explosive, jako mam na PVE.
Co se tyce peta, zatim mam kocku s cobra reflexy na castery, ale uz mam ochocenyho pavouka, jen jsem nenasel cas ho dostat z 75 lvl na 80.
Pavouka chci na PVP kvuli 4sekundovemu "zasitovani" nepritele. Navic se da natalentovat tak ze je pak uzitecnej i v PVE, diky doplnovani many jednou za cas.
V SV buidu dela stejne pet prd dmg(tak 400-700dps) a tak je lepsi mit spis nejakeho kvuli jeho abilitam.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Frostys
- Začátečník
-
Takový dotaz. Vím, že se to tu už řešilo, ale raději se zeptám znovu. Kdybych zase začal po roce a půl hrát, nalezl bych tam na svém accountu svou postavu? Na armory jakoby je, ale jen nick, frakce, lvl, classa a rasa. Prostě ten char není na armory zaktualizovaný.
edit: Hmm teď na armory. Dostal jsem docela velkou chuť si opět zahrát...
edit: Hmm teď na armory. Dostal jsem docela velkou chuť si opět zahrát...
Kód: Vybrat vše
File not found.
This character profile either not does exist, or is temporarily unavailable while the character is transferring between realms or undergoing a name change. Please ensure that the character name was entered correctly. Characters that have been deleted are no longer available on the Armory.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Sobo
- Středně pokročilý
Nevím, jestli to někoho z pařanů bude zajímat, ale PCGH udělal test výkonu současných grafických karet ve WoWu - http://www.pcgameshardware.com/aid,6893 ... ce/?page=2 (tip: klikáním na odkazy v grafu měníte rozlišení )
PCGH také říkal, že na ATinách zaznamenal nekvalitní AF, jakoby se třepaly textury v dálce. Že by si toho nikdo z těch milionů lidí nevšiml?
PCGH také říkal, že na ATinách zaznamenal nekvalitní AF, jakoby se třepaly textury v dálce. Že by si toho nikdo z těch milionů lidí nevšiml?
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- oyza
- Začátečník
kdyz tu vidim tenhle post.... ja jsem pri svym brouzdani po forech a testovani zjistil, ze WoW je o haluzi. na kazdym kompu to chodi uplne jinak - nekdy to proste jede v pohode a nekdy at delate co chcete proste ne. docela jsem to resil, protoze me xxxxx, ze v Dalaranu na X2 2.6Ghz a hd3870 mam 10-15fps. tak jsem prolezl ruzna fora a tam byli obcas i borci co jim to (ne)chodilo na i7 s gtx285 na 25fps. Jinym ani ne s polovicnim hw to chodilo dle nich ok.
Testoval jsem C2D 7400 od 2G do 3,7Ghz s 3870, 4850 a 4870, 1-4G ramky a 1 jadro vs 2 jadra. posleze i pak X3 720BE 1-3 jadra na 2G az 3.5Ghz.
Nevim jak se jim podarilo obzvlast na intelu pokorit fps cap, kterej je u vetsiny lidi na 64fps a po magickem hokus pokus triku s media playerem to jede az 128fps, ale neva. Testovat mimo mesto je krasny, ale celej masakr WoW se odehrava ve meste nebo instancich(tam jsem bohuzel netestoval, ale je to obdoba mesta co se tyce fps).
Nebudu to prodluzovat, takze ve zkratce:
rozdil v tehle grafikach je +-5fps(pri velkych detailech stinu je to uz hodne znat, jinak zadna krec)
rozdil v pameti 2-4G zadny, 1G je malo, rozdil fps +-3
rozdil v poctu jader - 1jadro propad cca o 5-10fps, 2 jadra staci, 3 neni znat...
rozdil v cpu freq - zakopanej pes. od 2G cca do 2.4G fps pod 15. od 2.5G do 2.8G +-20fps, 2.8G-3.2G +-25fps, od 3.2Ghz 30+
celej test pak skoncil vymenou vnitnosti(stara deska/procak/pameti)
HD3870/2G Ram/X2 2.6Ghz(skt 939) Dalaran 10-22fps - jsem nahradil X3 720BE(OC na 3.3G stable - holt spatnej kousek) - fps30+
dle me staci 2G ramky, hd3870 a lepsi a procak X2/C2D co bezi na vic jak 3G.
Testoval jsem C2D 7400 od 2G do 3,7Ghz s 3870, 4850 a 4870, 1-4G ramky a 1 jadro vs 2 jadra. posleze i pak X3 720BE 1-3 jadra na 2G az 3.5Ghz.
Nevim jak se jim podarilo obzvlast na intelu pokorit fps cap, kterej je u vetsiny lidi na 64fps a po magickem hokus pokus triku s media playerem to jede az 128fps, ale neva. Testovat mimo mesto je krasny, ale celej masakr WoW se odehrava ve meste nebo instancich(tam jsem bohuzel netestoval, ale je to obdoba mesta co se tyce fps).
Nebudu to prodluzovat, takze ve zkratce:
rozdil v tehle grafikach je +-5fps(pri velkych detailech stinu je to uz hodne znat, jinak zadna krec)
rozdil v pameti 2-4G zadny, 1G je malo, rozdil fps +-3
rozdil v poctu jader - 1jadro propad cca o 5-10fps, 2 jadra staci, 3 neni znat...
rozdil v cpu freq - zakopanej pes. od 2G cca do 2.4G fps pod 15. od 2.5G do 2.8G +-20fps, 2.8G-3.2G +-25fps, od 3.2Ghz 30+
celej test pak skoncil vymenou vnitnosti(stara deska/procak/pameti)
HD3870/2G Ram/X2 2.6Ghz(skt 939) Dalaran 10-22fps - jsem nahradil X3 720BE(OC na 3.3G stable - holt spatnej kousek) - fps30+
dle me staci 2G ramky, hd3870 a lepsi a procak X2/C2D co bezi na vic jak 3G.
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- chcipi
- Žlutá karta
-
cus, nedávno jsem začal hrát wowko, a jsem na 22 úrovni, mám povolání warlock a potřebuju sehnat COOPER ROD, dá se koupit někde v Undercity? Potřebuju ho na enchanting
Dík za odpověd
Dík za odpověd
- Tomco
- Žlutá karta Bazar
-
- Kontaktovat uživatele:
Prodava to vendor a s urcitosti ten prodejce bude stat kousicek od trenera.
Vice zde http://www.wowhead.com/?item=6217
Co se tyce WoWka a toho jak to chodi. Lide sou asi uz vazne tupy, ale nechapu jak muze nekdo porovnavat chod WoWka s Dalaranem. Dalaran je jedno zalagovane neoptimalizovane misto a optimalne to nechodi opravdu na zadnem kompu na svete, hlavne ve vecernich hodinach v dobe raidu a pod. Me to tam taky obcas klesne na 35-40 a vedu z toho nedelam. Dulezite je, ze v raidech se to drzi na 50-60 a chodi to maximalne plynule pri vsech sliderech ve video menu na maxime. ( mam samozrejme zaply Vsync pac mistama se to vyhoupne na 400 fps a zbytecne piskaji grafiky) Pokud maji lide s Core i7 15-20 fps, tak je problem mezi zidly a klavesnici a neumi si to nastavit jelikoz WoWko tezi vice z procesoru nez z grafiky.
Vice zde http://www.wowhead.com/?item=6217
Co se tyce WoWka a toho jak to chodi. Lide sou asi uz vazne tupy, ale nechapu jak muze nekdo porovnavat chod WoWka s Dalaranem. Dalaran je jedno zalagovane neoptimalizovane misto a optimalne to nechodi opravdu na zadnem kompu na svete, hlavne ve vecernich hodinach v dobe raidu a pod. Me to tam taky obcas klesne na 35-40 a vedu z toho nedelam. Dulezite je, ze v raidech se to drzi na 50-60 a chodi to maximalne plynule pri vsech sliderech ve video menu na maxime. ( mam samozrejme zaply Vsync pac mistama se to vyhoupne na 400 fps a zbytecne piskaji grafiky) Pokud maji lide s Core i7 15-20 fps, tak je problem mezi zidly a klavesnici a neumi si to nastavit jelikoz WoWko tezi vice z procesoru nez z grafiky.
- Tomco
- Žlutá karta Bazar
-
- Kontaktovat uživatele:
mezitim si to editnul a pripsal Undercity, takze je to zde http://www.wowhead.com/?npc=4775
Dyz budes nekde kolem ty bodky, tak zapni chat a napis "/target felicia doan" ... da ti ji do targetu a pak uz jen toc mysi:)
Dyz budes nekde kolem ty bodky, tak zapni chat a napis "/target felicia doan" ... da ti ji do targetu a pak uz jen toc mysi:)
- chcipi
- Žlutá karta
-
Dík moc
- Tomco
- Žlutá karta Bazar
-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak jak sem postnul ten link, tak se tu stranku nauc pouzivat. Je tam opravdu vse. Kdyz budes mit problem treba s niakym questem, tak do vyhledavace tam napis nazev toho guestu a dyz ti ho najde, tak si procti komentare od lidi (pokud umis samozrejme anglicky) a urcite na to prijdes. Usetri ti to opravdu spoustu casu.
- Pavel.P.
- Středně pokročilý
-
Chlapi, mohli by ste mně napsat, jaké máte talenty na Hunta, abych konečně někoho vydrtil, a jak je máte rozdělené? Pošlete dyžtak odkaz prosím
...
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Tak včera jsme se dopracovali k Mimironovi, dneska nás tedy čeká wipefest který možná zakončíme jeho porážkou.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský