Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- GaGy
- Začátečník

Re: Battlefield 3
Dotaz ,nechtě sem si přidal člověka kterého sem myslel že znám .. Dá se nějak odstranit ? 
9800X3D - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │Lian Li LANCOOL 217 │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
- Frostys
- Začátečník

-
Otevři Com Center a vlevo dole je Spravovat přátele (ozubené kolečko).
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- semmtex
- Začátečník

- Bydliště: Největší komunistická králíkarna v ČR,Praha / Lipno nad Vltavou
Tak jsem si včera odemknul Guided rockets a ono nic
Moh by mi nekdo prosim rict jak to funguje?
thx
Moh by mi nekdo prosim rict jak to funguje?
thx
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Odlepíš se od země, zmáčkneš tlačítko pro palbu a počítáš body
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Guided rockets, jsou rakety pilota, které nemají navádění laserem nebo teplem. Při vybraném perku Guided rockets jsou tyto rakety naváděny poloautomaticky, v praxi to znamená, že vystřelíš salvu raket dejme tomu na tank a ty které by letěli např. 10 metrů mimo něj tak v tomto případě se stočí na cíl a zasáhnou ho. Zjednodušeně pokud budeš střílet v blízkosti obsazené nepřátelské techniky tak zasáhneš vždy cíl.semmtex píše:Tak jsem si včera odemknul Guided rockets a ono nic![]()
![]()
Moh by mi nekdo prosim rict jak to funguje?![]()
thx
DobřeSpalovac_mrtvol píše:Odlepíš se od země, zmáčkneš tlačítko pro palbu a počítáš body
- Frostys
- Začátečník

-
Zajímalo by mě, kolikrát to tady ještě budeme muset psát.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
- Krteq
- Středně pokročilý

-
No ono to navádění spíš nefunguje než funguje. Sám jsem od tohohle perku ustoupil a radši používám něco užitečnějšího.
- Maddogg
- Čestný člen

Nadruhou stranu pokud zrovna zafunguje, tak se povede nasypat třeba celou davku raket do tanku někdy i do helikoptery.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- durod
- Středně pokročilý

ono je to paradox, ze jsou urcene na stredni az dlouhou vzdalenost, na kratsi imho neni az takovy rozdil...
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Používáte to vylepšení mimo radar pro vrtulník?
Jestli to správně chápu tak když při letu potáhnu břichno po zemi tak nebude možný mě nijak zaměřit nebo spottovat, je to tak?
To vypadá jako supr vylepšení jestli to není zbugovaný celý
Jestli to správně chápu tak když při letu potáhnu břichno po zemi tak nebude možný mě nijak zaměřit nebo spottovat, je to tak?
To vypadá jako supr vylepšení jestli to není zbugovaný celý
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
funguje to, ale pak si hodne zranitelnej vuci tankum a takovejm hajzlikum jako sem ja, ktery te pak vyndaj hedkou 
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
No pudu to otestovat v 90% případech když du dolu tak je to díky javelinu nebo stingeru ještě se mi ani jednou jedinkrát nestalo že by mě trefil sniper a to se nedívím, snipovat vrtulníky sem zkoušel a pokud neletí přímou čarou na pozici snipera tak je nemožný se trefit.
Tanky sou taky v pohodě, pokud člověk není moc blízko zak se nikdy netrefěj pokud to není nějakej fakt dobrej střelec nebo má prostě štěstí.
aha tak podle popisu na wikině to nefunguje proti stingerům takže to je kničemu
Tanky sou taky v pohodě, pokud člověk není moc blízko zak se nikdy netrefěj pokud to není nějakej fakt dobrej střelec nebo má prostě štěstí.
aha tak podle popisu na wikině to nefunguje proti stingerům takže to je kničemu
Naposledy upravil(a) Spalovac_mrtvol dne sob 28. led 2012, 14:24, celkem upraveno 1 x.
- durod
- Středně pokročilý

Bellow radar je skvely upgrade,pouziva jej kazdy, protoze je to pasivni upgrade a je aktivni automaticky po ziskani, nezabira misto v slotu
Kdyz mas k tomu ECM jsi v pohode, akorat musi odstranit bug nedetekovani leticiho Javelinu nebo laserem navadenych strelu po zamereni soflamem nebo citv
Kdyz mas k tomu ECM jsi v pohode, akorat musi odstranit bug nedetekovani leticiho Javelinu nebo laserem navadenych strelu po zamereni soflamem nebo citv
- Nerboard
- Začátečník

-
Tak ako pisal durod. below radar je trvaly unlock ako CITV v tanku. Funguje len na air to air rakety cize stingre a podobne vas stale mozu zamerat.
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Jj už sem na to přišel potom co sem strávil 5 minut hledáním ve slotech abych si ho mohl nasadit
, v tom případě je to dobrý upgrade, jako očividně cokoliv co nezabírá slot
Teď už jenom najít server kde se nestojí půlhodinová fronta na vrtulník, protože ho všichni chtějí řídit
Teď už jenom najít server kde se nestojí půlhodinová fronta na vrtulník, protože ho všichni chtějí řídit
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
me stve ze nenerfnou ecm

- durod
- Středně pokročilý

klidne, jsou jeste svetlice, ale pote musi nerfnout ten bug soflamem nebo citv navadene strely a moznost ochrany proti nim pomoci svetlice, kdyz leti strela z tanku nebo javel ani o tom nevite a i kdyby jo, i tak jste bez sance,svetlice nefunguji....
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
to ano, ale uz na x serverech me proste deptala dvojice v heline. pilot ecm, strelec svetlice. normalnim zpusobem nesestrelitelne tak nezbyva nez otocit stihackou vrtulnik k zemi. staci jeden takovej mamlas na 64p serveru a vsichni jsou v ****. coz mi nepripada jako vyvazene, stejne jako retardi, kteri jezdi s AAckama po pechote
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
No to je tam schválně, kdyby světlice fungovaly na javeliny tak je soflam na prd a každej může běhat s iglou.
Ale určitě by měl pilot vědět že na něj javelin letí, to pak člověk najednou vybouchne a konec
Ale určitě by měl pilot vědět že na něj javelin letí, to pak člověk najednou vybouchne a konec
- durod
- Středně pokročilý

jak naprd, pote je naprd i igla. A soflamem muzes zamerovat i jenou techniku.
Flegy, ale tuhle kombinaci neni moc videt, gunneri maji vetsinou jiny upgrade, zoom, nebo na HC thermal , ani stealth nepouivaji a misto toho maji rychle dobijeni( a pote nadavajii, ze jdeme rychlo dolu, kdyz mysli jenom na sebe a nemaji zadny obranny upgrade
)
Flegy, ale tuhle kombinaci neni moc videt, gunneri maji vetsinou jiny upgrade, zoom, nebo na HC thermal , ani stealth nepouivaji a misto toho maji rychle dobijeni( a pote nadavajii, ze jdeme rychlo dolu, kdyz mysli jenom na sebe a nemaji zadny obranny upgrade