-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od Butch »

HEAD píše:Free neni nelegalni... :) Blizz nema nic proti free serverum.
Hlavne nema to tu smysl resit, to je jako resit s Microsoftem problem u kradeneho WIN, kde nejsou vsechny aktualizace. Proste oprava wowerroru v jine nez ofiko verzi hry je zde trochu mimo a nema smysl tim zde zabirat misto, protoze to stejne nejde vyresit.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Až jsem se lek, když na mně vyskočilo

Kód: Vybrat vše

Realm First! Celestial Defender
Participated in the realm first defeat of Algalon the Observer on Heroic Difficulty.
od BD :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Lee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lee »

Ty ses lekl, ja se divil :o Byli jsme tam uz 5ty reset, par kill pokusu bylo az na to, ze nam chybelo dps :evil: Ve ctvrtek jsme se tam sli podivat, ale pri prvnim pokusu to vypadalo ze se opet bude hodinu mlatit hlavou do zdi. Na druhy pull jsme ho zabili, ale byl to snad nejhorsi pokus jaky jsem tam zazil. Umreli 3 healeri a dokonce i tank :|
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Hraje tu nekdo na ofiku za locka?
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

yop
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Pridam par pocitu ze hry po vice nez pul roku nehrani.Naposledy sem hral na zacatku prosince a po navratu me zaskocila jedna vec-a to jsou pugy.V prosinci se pugy vubec nechodili a clovek musel mit dobrou guildu aby mohl chodit naxx 25 a malygose nedaval skoro nikdo...Bylo to proste jako v TBC.
Po napojeni me cekal celkem sok-uplne vsechny dungy se chodej v pugu a vestinou i bez VT!!!
Porad ctu na tradu ze nekdo sklada naxx 25, malygose a dokonce i ulduar 25/10 + pvp bosse ve wintergrass(tam pada taky t8)
Co se kurva stalo? blizz to vsechno nak brutalne nerfnul nebo co?V dobach tbc se chodil pug maximalne na Kz.
Jo a taky sem si vsim, ze nerfnuli brutalne dps warra(v prosinci byl mezi top dps a ted stoji za hovno) a naopak lock je zas strasne OP stejne jako v TBC...
Mam hodne smiseny pocity :cry:
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Kašpec píše:Hraje tu nekdo na ofiku za locka?
treba ja :-)

HEAD píše: Jo a taky sem si vsim, ze nerfnuli brutalne dps warra(v prosinci byl mezi top dps a ted stoji za hovno)
Je nesmysl aby byl warr co muze i tankovat top DPS.
Nerf byl opravneny a lidi ted delaji vice dps v arms nez ve furry :-)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

A jakym stylem hrajete PVE? Destro talenty a spam Shadow Bolt?
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

HEAD > njn doby TBC jsou nenavratne pryc, ale na druhou stranu mas alespon sanci se podivat na end game content. Zkus si jit s pugem nejakej hard mode, i blbyho Sartha+3d kterej je uz vicemene taky pugovatelnej. Uvidis, ze to zase takova sranda neni :)
Proste je treba pochopit, ze raidy jako takovy jsou dneska vicemene pro vsechny hrace, i ty obcasny. Na druhou stranu ti to kompenzujou hard mody...ty jsou porad dost tezky na to, aby tam wipovala zkusena kupina celej tejden :) viz treba Mimiron :))))

Kašpec > shadow bolt je myslim uz historie dnes vetsina destro locku jede to ohnivy kouzlo, nevim co to je pac locka nehraju :P ale kouse to :))))
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Co rikate na tu zmenu v 3.2 s emblemama?
Any dungeons that previously dropped Emblems of Heroism or Valor, such as Naxxramas or Heroic Halls of Stone, will now drop Emblems of Conquest instead. Emblems of Conquest can still be converted to Valor or Heroism.
To znamena, ze staci chodit Hc 5man jako treba utgarde keep a pak si zato clovek bude moci koupit komplet t8...
Celkem sranda.
Jen je mi lito lidi co si vychodili komplet naxx 25gear(t7) a ted to muzou vesele zahodit protoze to uz nema zadnou cenu.Kazdej bude mit t8.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jde se vam pripojit do hry?Me se nekolik minut zpracovava login a pak nekolik minut nacita char a nasledne me to vykopne zpet do menu...
Je problem nekde u me nebo to dela vsem?
A samozrejme blizz forum zas asi silene pretizeny, protoze se tam neda absolutne dostat. :evil:
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Kašpec píše:A jakym stylem hrajete PVE? Destro talenty a spam Shadow Bolt?
Nesmysl, spam shadow boltu slo udelat damagi v TBC

Tam stacila decursa a spam sb, takze pak v boji prakticky jedno tlacitko.

ted destro loci jedou fire.

Videl jsem i demo destro v kombinaci se SB, ale nevim no, podle me destro s impem je lepsi.

Osobe hazim COE, corruption a pak Immolate, chaos bolt, conflagrate...pak spam incinerate dokud neni cd na chaos bolt...pak zase spam incinerate a refreshovat Immolate na targetu a mastit tak chaos bolt a conflagrate kdyz mas na nich volny cd. Neni to tezky jen musis hlidat vice veci nez v TBC.

Dost me bavilo i affi, ale vzhledem k nemoznosti konkurovat dpskem destru, jsem si z affi udelal PVP specku do 2v2.
Jako nebyl problem udelat treba 4k dps s affi, ale proste destro s tim samymm gearem bylo vzdy treba o 800dps vyse.

vyplati se glyphy jake mam treba ja. Mrkni na Candyman na DT.
jeden z nich po odpaleni Conflagrate, nezrusi Immolate na targetu.
E1X
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od E1X »

Tak hlavne spec u locka zavisi hlavne na EQ .. Nez se nazenou staty jako hit, crit, haste a sp je nesmysl jet destro jako to bylo v TBC.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

E1X píše:Tak hlavne spec u locka zavisi hlavne na EQ .. Nez se nazenou staty jako hit, crit, haste a sp je nesmysl jet destro jako to bylo v TBC.
prave, ze v TBC to bylo o equipu. Dneska se veci s haste, critem a hitem valej na kazdym rohu, ale hrat estro v tbc se dalo jen s imba gearem (BT,MH,SWP)...
V TBC nejvic frcelo afli....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
E1X
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od E1X »

V TBC frcelo nejvic destro aspon v ty dobe kdy jsem jeste hral.. Pokud vim tak valna vetsina locku jelo ze zacatku affli a prechazelo na destro az s prichodem Ulda.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Trial of the Champion...
dělají si legraci? Jako Raid jsem tam ještě nebyl. Před chvílí poprvé v HC a pak asi 2x Normal. Co to má být? Equip tam padá srovnatelný s Naxx10 a v Normalu rovněž padají epicy.
Aby toho nebylo málo, instance je strašně jednoduchá a rychlá... Tak snad ten raid :)
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Frostys píše:Co to má být?
World of Casualcraft ..
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Od minuleho vetsiho patche kdy prisel Ulduar se mi obcas stane ze dostanu DC v dungu.

Deje se to pouze v dungeonech a zjistil jsem ze pripojenim by to nemelo byt, protoze nepada.
Porty na routeru mam taky povoleny. Povypinal jsem i veskere addony, ktere nepouzivam nutne.

Deje se to nebo delo taky nekomu?

Nekdy se stane ze behem jednoho vecera 3x DC behem raidu/dungu a jindy zase neni tyden problem.

S lagy nebo tim ze bych lidi videl bez obleceni problemy nemivam.
Proste najedou zamrzne obraz a DC na logovaci obrazovku.

Ventrilo mezitim normalne funguje, takze net spojeni nespadlo.

nasel jsem zde nejaky info:
http://eu.blizzard.com/support/article. ... leId=19465

Ale tyka se to spis nastaveni ethernetu.
Ja mam v byte bezdratovy router, v compu PCI wifi kartu s dvema antenkama a signal kolem 80%.
Tak nevim jestli by pomohl treba novy firmware dat na router nebo nastaveni ve win.
Ale jak jsem psal, net nepada, jen wowko kdyz jsem v dungu.

Lidi dost rikali ze to dela questhelper.
Ja ho vsak vypl i treba atlas nebo Cartographer.

Mam jen Omen, recount, DBM, Bartender4, healbot, Minimap icon, titan panel

Pokud jste nekdo mel podobny problem s DC v dungach a nejak jste to vyresili tak sem s radou :-)
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Tak s tím jsem problém neměl. Já mám jen lagy a občas vídám nahé lidi.

edit: Tak teď jsem dostal DC. Ale ne v dungu.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

Frostys píše:Tak s tím jsem problém neměl. Já mám jen lagy a občas vídám nahé lidi.

edit: Tak teď jsem dostal DC. Ale ne v dungu.
jj nahe lidi vidam taky ale uz to byl problem pred pathem a jen v instancich. Jinak ohledne DC z instanci, me osobne se to jeste nestalo ale v U10 se s tim v raidu obcas nekdo ze clenu setka. Ja mam jen obcas tak na 1-2s lag, ale to je mozna spojenim.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“