Diablo 1 + 2 + datadisky
Moderátor: Baneshee
- Isghole
- Začátečník

-
jsem na 73 lvl s Paladinem. A řeknu vám, že obtížnost "HELL" je víc než výstižná. Je to fakt peklo. Mám imunitu proti všemu na max. ale to je k ničemu. jen se tím ubráním jinýmu způsobu smrti. Když jich na mě naběhne víc (a zatím nejhorší mi přijdou lučešnice), tak jsem v ****li. Po jednom si je dám všechny, ale jinak...
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nemyslím že ty potvory znaji "fair-play"Isghole píše:Po jednom si je dám všechny, ale jinak...
Kdyby si chtěl někdo zahrát, tak at pisne. Strašim tam každý večer.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
http://www.xzone.cz/tiscali/nahledgame.php3?idg=1355
tohle se chystam brzo koupit preci jen je moje origos diablo2 christmas edition koupena v roce 2001 uz starsi a zub casu se podepsal na cd ... jinak na batlenetu jsem byl a rad bych si to znova skusil,ale kdyz jsem tam byl tak jsem na cecha nenarazil samej amik .
tohle se chystam brzo koupit preci jen je moje origos diablo2 christmas edition koupena v roce 2001 uz starsi a zub casu se podepsal na cd ... jinak na batlenetu jsem byl a rad bych si to znova skusil,ale kdyz jsem tam byl tak jsem na cecha nenarazil samej amik .
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
wolf00 píše:http://www.xzone.cz/tiscali/nahledgame.php3?idg=1355
Já mám origoše z roku 00 a 01 a pořád ve vynikajícím stavu. Tak nevim, co jsi s nima dělal...
Musíš tam jít na cz chat. Čechů je tam dost.
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ehmm trosku vic intezivne jsem je hral no
a cd rom si kapku zaskrabala ted uz je mam prakticky jen na instalaci a hraju ze zalohy ..... jinak pouzivam d2 lod 1.9D
pokud zacnu pouzivat patch 1.10 nebo 1.11 asi budu muset zacit od znova s postavami ?
pokud zacnu pouzivat patch 1.10 nebo 1.11 asi budu muset zacit od znova s postavami ?
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Podle mě nebudeš. Jen tam dáš patch a pojedeš se starou postavou. Spíš jde o to, že je to hodně změněný. Mezi 1.09D a 1.11 je hodně velkej rozdíl. Uvidíš sám.wolf00 píše:ehmm trosku vic intezivne jsem je hral noa cd rom si kapku zaskrabala ted uz je mam prakticky jen na instalaci a hraju ze zalohy ..... jinak pouzivam d2 lod 1.9D
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Fe3C
- Začátečník

-
Zdravim. Mam jeden problem. Mam postavicky s ktorymi som hraval od zaciatku. nakoniec som s nimi skusil verziu 1.10. No teraz mi ich vo verzii 1.09 neni videt. Vie mi s tym niekto pomoct? Ako ich mam dat spet na verziu 1.09.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
- Isghole
- Začátečník

-
2 Fe3C: zkus nejaky editor, inak nevim
vseobecne je znamo, ze downgrade nikde nejde
//edit Thellwin - promaz OT, zbytečný thread digging opravdu ne
vseobecne je znamo, ze downgrade nikde nejde
//edit Thellwin - promaz OT, zbytečný thread digging opravdu ne
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
D2 lod patch 1.10 + vista rc1
ahoj.
máte někdo zkušenosti s diablem na vistách?funguje?dík
máte někdo zkušenosti s diablem na vistách?funguje?dík
- Isghole
- Začátečník

-
hamachi
zdarec lidi
tahle hra ma jit az v 8mi lidech. neda nekdo pres hamachi? cim vic tim lip. ne od zacatku, ale se svou nejj postavou. chtel bych to zkusit na obtiznost HELL. hra by sla s patchem 1.10
piste na icq: 338925223
tahle hra ma jit az v 8mi lidech. neda nekdo pres hamachi? cim vic tim lip. ne od zacatku, ale se svou nejj postavou. chtel bych to zkusit na obtiznost HELL. hra by sla s patchem 1.10
piste na icq: 338925223
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
- uraf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- r1pper
- Začátečník

-
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja bych dal po netu,mam verejnou ip muzu zalozit,mam 1.09,tak kdyby se domluvilo par lidi
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- TheDayX
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Diablo 1 je legenda dodneška. Nedávno sem se píchnul na Battle Net na CZE-1 retail a nikde nikdo, ale co mám informace, tak se tam občas 2-3-4-5 lidí sejde.uraf píše:Viděl, zahrál, poklonil!( Diablo I i II jsou pro me legenda, byl prvni sveho druhu)
![]()
Co se týká D2, tak je to prkticky jiná hra a s D1 bych jí vubec nesrovnával.... je to naprosto rozdílný systém.
Ale zrovna před týdnem sme D2 rozjeli doma ve 4 lidech na Lanu
Jo, a co se týká postavy, tak jsou dost nevyvážené. Ještě před patchem 1,09 byl Nekro skoro nesmrtelnej, ale co zrušily bug u blood golema, tak šel Nekro dokytek.
Ale pořád zůstává nechutně přeboostovaná sorcka .... docela oničem takhle nevyvážená postava.
A osobně prefuruju Druida - jako tank je nejlepší, a když je dobře udělanej, tak je i velice dobrej nuker =)
The.Day.X [Generál Stalinových armád]
- MrPower
- Nováček

Pro ty, co už normální D2exp omrzelo, vřele doporučuju mod Median.. na první pohled tam třeba není tolik změn jako třeba v Zy-Elu, ale narozdíl od něj (a narozdíl i od původního LoDu) je mod prakticky dokonale vyvážen a má mnohem lépe promyšlenou obtížnost, na normal je hra o něco těžší než v původním LoDu, musíte trochu taktizovat ale je to fun.. Hlavně se mi líbí to, že zde plynule nacházíte lepší itemy, takže hra skoro nikdy není vyloženě těžká ani lehká a k dokončení hry na hell (tady přejmenovaného na Destruction) nepotřebujete dělat miliardy nájezdů na act bosse, abyste našli ty best unikáty (o ničem jiném bohužel hraní na hell v 1.10+ není, bez dobrých věcí si neškrtnete, kdybyste hráli sebelíp a s nima to naopak zvládne každe blbec), spíš musíte víc přemýšlet, jaké skilly používat.. Jinak je tu pěkná grafika skillů atd. nic víc psát nebudu, podívejte se sami. Základní info, pár screenů z nových speciálních lokací, pro hráče na vyšších levelech.
EDIT: linky výše nepoužívejte, nezobrazí se vám pak levý rámec stránky.. běžte radši SEM!
EDIT: linky výše nepoužívejte, nezobrazí se vám pak levý rámec stránky.. běžte radši SEM!
"Náš život je takový, jakým ho učiní naše myšlenky."
- Vart
- Začátečník

Je to lamacky dotaz, ale nemuzu prijit na to jak ve hre na battlenetu prepnout obtiznost na "players 8" .. driv se napsalo "/players 8" pak pry stacilo bez lomitka a ted mi nefunguje ani jeden prikaz... nebo to na bn vubec nejde?
CPU: Intel Q6600 rev.G0 @3600MHz(9*400), lapped+Collaboratory Liquid Pro+CM GeminII+Xilence fan 120mm MB: MSI Neo2 F(I)R RAM: 4x 1024MB 800MHz DDR2 GK: 9800GT 512MB DDR3 HDD: 2xSeagate 80GB SATA = RAID 0; Seagate 200GB SATA Zdroj: Fortron Epsilon 80plus 600W Monitor: Asus PW201 Další: Nec DVD-RW ND3520A; Nec floppy; 3x Case Fan
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak abych reagoval na toho nekra v 1.10+,
me nekro odstanenim bugu u blood golema nepride v kytkach ..naopak ..pridanim synergii se da postavit brutalni postava ktera summony ani nepotrebuje
...osobne sem mel dva takto udelany jednoho na bone kouzla (bone spirit s dmg kolem 2k je docela zakerna vec, navic pri pouziti bone prison
), mno a pak jeste postavenej na poisonu:)+snizeni resistu na poison a to je nekro do duelu jak delanej:)
11k dmg na poison daggeru a neco kolem 9k za sec na poison nove...proste mazec:)
11k dmg na poison daggeru a neco kolem 9k za sec na poison nove...proste mazec:)
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/