Ja sa neriadim podľa DDho, ale ComputerBase už mi príde ako dostatočne dôveryhodný zdroj a keď si pozriem to najdôležitejšie hodnotenie(2560x1600 4xAA/16xAF), tak vidím, že ATI má o 12,9% percenta viac a to som už mnohokrát počul, že GTX295 viac vyhovuje 4xAA a ATIne zase 8xAA, tak čo k tomu dodať, ak sú to výsledky, ktoré by mali byť výhodnejšie pre Nvidiu. A i keď sa pozriem na priemer bez vyhladzovania, tak 4870x2 stráca iba 4,4% čo mi príde teda nerozhodujúco málo a rozdiel sa môže ľahko zmeniť zmenou testov s viacerými hrami, či novými ovládačmi s ktorými ATI v poslednej dobe viac prekvapuje ako Nvidia a myslím, že v tom bude pokračovaťKrteq píše:Je vůbec možné, aby jeden WEB dezinformoval v čechách a na slovensku tolik lidí![]()
Okrem toho mi príde ako nezmyselné, aby tak výkonná karta mala taký problém s tak nízkym, a povedal by som "základným" vyhladzovaním, ako je 4xAA
Ako nič v zlom, ale podľa mňa korunu Nvidia neprevzala, pretože brať na ohľad rozlíšenia 17-22" monitorov je podľa mňa nezmysel pri týchto kartách, pretože tam je výkon vždy vysoko nad potreby a pre tie monitory sú určené iné karty
RE Nalar: Nechápem prečo si mi ukázal test, ktorý jasne potvrdzuje moje slová. To si mi mal radšej dať link na test "najobjektívnejšieho" autora vôbec na zemi zvaného "Obr"(v preklade boh)