1. Pustit příkazový řádek jako admin.
2. Použít tento příkaz
Kód: Vybrat vše
cacls "(disk):\(adresář1)\(adresář2)..." /t /e /g "(uživatel)":fModerátor: Loki5567

Kód: Vybrat vše
cacls "(disk):\(adresář1)\(adresář2)..." /t /e /g "(uživatel)":f

tuším že platnost těch 5 oficiálních betaklíčů je do 10.8.2009flanker píše:jsem asi slepej, ale nemuzu najit v win 7 do kdy mam platnost klice

Spyware Terminator je zvěrstvofacility píše:to som len mrkal pri instalaci ""Spyware Terminatora""

Přesně tak, zvěrstvo. Já ho zkusil nainstalovat do nového notebooku a on mi blokoval vypalování DVD-RAM!!!???zombux píše:Spyware Terminator je zvěrstvofacility píše:to som len mrkal pri instalaci ""Spyware Terminatora""

řekl bych, že vypínat UAC na Windows 7 je zbytečnost až blbost... narozdíl od Visty UAC ve W7 na defaultní nastavení de facto vůbec neotravuje.<big>lama píše:facility: Nechapu co se ti na win7 nelibilo, mozna UAC te otravoval, (sam jsem ho ve vistach i sevenech po prvnim bootovani vypl tak snim nemam moc zkusenosti)

já používám CCCP + CoreAVC (na x264/h264) + Media Player Homecinema ... a řekl bych, že je to ok.D00M píše:jaký kodeky a přehrávač videa používáte v Seven?