Jo taky jsem chtěl koupit prvně volant, sice hraju závodní hry celkem dost, ale taky se mi za to nechtělo moc vyhazovat prachy, tak jsem zvolil xbox gamepad, na kterém se to hraje úplně v pohodě a používám ho ve všech konzolových hrách a už bych si je s klávesnicí nedokázal představit.. Už jenom proto, že sem línej se teď učit ovládáníThellwin píše:To Paul - dík, jaké přesně nastavení máš ty ?
To Walker - s tím se kdyžtak můžeme přesunout do threadu o výběru volantu, nicméně, vzhledem k tomu, že nejsem vyloženě skalní hráč automobilových simulátorů, tak se mi zdá volant za 5k jako dost přehnaná investice
Need for Speed SHIFT
Moderátor: Baneshee
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Re: Need for Speed SHIFT
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Swat
- Mírně pokročilý

Parádní NFS.Z čeho jsem tady úplně odrovnanej jsou zvuky-takový Murciélago v tunelu je masakr.Co mě ale nesmírně vadí je fyzika aut,hlavně těch zcela nejrychlejších.Ten závod s tím Veyronem a nebo Carrera GT ve Spa je prostě o nervy.Fakt nechápu,co tím mysleli,ale aby mi auto začalo poskakovat jako koza ze zadních kol na přední,nebo dokonce z levých kol na pravý,to je trochu moc.AI místy dosti debilní,takže ta hvězda pro zajetí čistýho kola v těchto závodech je pro mě zatím bez šance,protože i když se mi daří,stejně mě vždycky zezadu někdo naprcá.Nicméně jsem ochotnej to překousnout,po dlouhý době NFS který dohraju.Poslední,co jsem hrál byly Most Wanted,na ty další trapárny už jsem neměl nervy zejména co se optimalizace týče.Po grafický stránce je to pěkný,jsou z toho krásný wallpapery.Jinak nastavení mám normal,AI na medium,pomoc při řízení na low,stabilitu on,jinak všechno vypnutý,poškození full.Pro mě je to ideální vyvážení mezi zábavou a hratelností,jedu na klávesnici.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jak sem cetl na EA foru tak to poskakovani je veci umu a to ze drzis plnej vsude, s volantem a pedalama je to o necem jinym
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Ehm....musím nesouhlasit. Jestli něco opravdu vypadá nereálně, tak je to ono poskakování a šílené houpání, jak kdyby ty auta měla offroad tlumiče. Na takové skoky takové sportovní auto vůbec není udělané a v životě nic takového nepředvede.ladik1983 píše:jak sem cetl na EA foru tak to poskakovani je veci umu a to ze drzis plnej vsude, s volantem a pedalama je to o necem jinym
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- milda001
- Nováček

-
Zdravím pánové, nějak to tu moc nesleduji, chci se zeptat jak je to s NFS a s podporou ATI radeonů? už vyšlo něco na opravu, nebo se bude čekat na vydání dalších catalystů?
- Thellwin
- Administrátor

Někdo hlásí problémy, někdo (jako třeba já) ne, takže vyzkoušej a uvidíš, demo už je k dispozici 
Goldnoob team proud member!
- B.E.N.D.E.R.
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mohl bych tuhle hru rozjet na NB ASUS K50AB (Athlon X2 QL64, 3GB RAM, HD4570)?
I třeba na nejnižší detaily, chtěl bych tu hru alespoň zkusit.
Díky
I třeba na nejnižší detaily, chtěl bych tu hru alespoň zkusit.
Díky
PC - CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - MB: Gigabyte GA-G31M-S2L - RAM: Kingstom 4GB DDR2 800MHz CL5 - VGA: ASUS 3870 512MB DDR5 - HDD: SSD 128GB + HDD WD 1TB
MT - Apple iPhone 6S 128GB
MT - Apple iPhone 6S 128GB
- Thellwin
- Administrátor

Jo, jsem to blbě pochopil, myslel, jsem, že jsi ještě customizoval jiný nastaveníPaul píše:Thellwin - Tohle?
Paul píše:Dej si nastavení normal, ale customizni si ho a komplet vypni break a steer assist..nikdo ti do toho kecat nebude a přitom to bude furt hratelný.Aby sis to ještě okořenil tak si zapni full damage.
Každopádně i tak mi to na klvásece moc nejde ...
- Stano K.
- Středně pokročilý

Včera som oprášil RumblePad 2 od Logitechu (mimochodom naposledy som ho mal v ruke keď vyšiel TDU) a na moje prekvapenie celkom dobre sa dá použiť, nerobí "náhle" zákruty ako na klávesnici, ale aj tak zostávam u klaviatúre.
- Thellwin
- Administrátor

Já jsem snad konečně našel to svoje ovládání
Normal, break ass. off, steer ass. low, poškození off, kdyby šlo jenom o mojí opatrnost tak ok, ale ty blbco občas nesmyslně bouraj do mě. kontroly stability, trakce a ABS on/high, nebo jak to tam je.
Až bude volant, případně ten gamepad (o něm uvažuju i v souvislosti s PES2010), tak se v tom možná ještě povrtám.
Normal, break ass. off, steer ass. low, poškození off, kdyby šlo jenom o mojí opatrnost tak ok, ale ty blbco občas nesmyslně bouraj do mě. kontroly stability, trakce a ABS on/high, nebo jak to tam je.
Až bude volant, případně ten gamepad (o něm uvažuju i v souvislosti s PES2010), tak se v tom možná ještě povrtám.
- Jarri
- Nováček

mne strasne vadi menu aj to,ze mi zadok furt lieta,aj ked dam na G25 plyn uuplne malinko a idem 50km/h a zatocim,tak mi zadok hadze jak sproste.to je nerealne!!! aj vy ked idete na blbom bmw 50 vam hadze zadok pri zatackach?blbost!!! proste na GTR Evolution sa to nechyta.toto je prostreet len trosku vylepsene na hranie na gamepade.ved NFS.EA nikdy nespravi hru ako simbim,lebo to je proste EA.velke zviera z EA povie 50 vyvojarom,ze chce mat o 9 mesiacov hotovu taku a taku hru,proste musi byt hotova.to neni ako blizzard ci ine spolocnosti,ze nevydaju hru,pokial neni dokonca urobena.tuto maju ultimatum a potom to aj tak vyzera,nedokoncene...otrasne
ubohe EA. EA robi akurat dobre sportove hry a je distributor pre ine paradne hry ako BF ci mass effect,ale nepodiela sa na vyvoji.preto tie hry aj tak paradne vyzeraju...
sproste konzolove nfs,ktore nema ani mysku v menu. pridal vam ten patch do menu mysku?
nfs shit je nahovno cele. ako si nastavim na volante,aby som sa pozrel v kabine dolava a doprava?to mam pocas drzania volantu mackat na numpade 4 a 6?v nastaveniach sa to neda,chyba to tam.je tam vsetko plyn,brzda... ale pozeranie tam neni.jedine co jen a NFS tomto dobre je kokpit.
Proste dokonala zavodna hra by mala byt co sa tyka tuningu na urovni forza3 na urovni grafiky forza 3 s moznostami v menu ako ma GTR Evolution s tratami ako ma evolution+forza3 a hlavne s jazdnymi vlastnostami ako ma GTR Evolution.len to ti debili niesu schopni urobit,lebo pouzivaju engine stary z roku 2000 (myslim SimBin)
a to som chcel kupit originalku.ubohe. chcelo by to Test Drive Unlimited 2 pripadne nieco nove od simbinu ale nie na grafike ako z roku 2001.
ubohe EA. EA robi akurat dobre sportove hry a je distributor pre ine paradne hry ako BF ci mass effect,ale nepodiela sa na vyvoji.preto tie hry aj tak paradne vyzeraju...
sproste konzolove nfs,ktore nema ani mysku v menu. pridal vam ten patch do menu mysku?
nfs shit je nahovno cele. ako si nastavim na volante,aby som sa pozrel v kabine dolava a doprava?to mam pocas drzania volantu mackat na numpade 4 a 6?v nastaveniach sa to neda,chyba to tam.je tam vsetko plyn,brzda... ale pozeranie tam neni.jedine co jen a NFS tomto dobre je kokpit.
Proste dokonala zavodna hra by mala byt co sa tyka tuningu na urovni forza3 na urovni grafiky forza 3 s moznostami v menu ako ma GTR Evolution s tratami ako ma evolution+forza3 a hlavne s jazdnymi vlastnostami ako ma GTR Evolution.len to ti debili niesu schopni urobit,lebo pouzivaju engine stary z roku 2000 (myslim SimBin)
a to som chcel kupit originalku.ubohe. chcelo by to Test Drive Unlimited 2 pripadne nieco nove od simbinu ale nie na grafike ako z roku 2001.
Naposledy upravil(a) Jarri dne čtv 24. zář 2009, 12:56, celkem upraveno 1 x.
ASUS P6T Deluxe| Intel® Core i7 920 2.66 @ 3,6GHz| Noctua NH-C12P| ASUS ENGTX470 SLI| Corsair DDR3 3x2048MB 1333MHz TR3X3G1 C9| CoolerMaster RealPower M850 Modular| OCZ Agility 2 SATA II 3.5" SSD| WD Raptor 150GB 10000rpm| WD 320GB| WD Elements Desktop 1,5TB| My Book Essential Edition 1TB| HP w2408h/Sony KDL-32W5500| CoolerMaster Stacker 830 NVIDIA Edition| X-Fi ExtremeMusic+Logitech Z-5500| Logitech G25
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
me se chova auto normalne tak kde je problem?Meridius píše:Ehm....musím nesouhlasit. Jestli něco opravdu vypadá nereálně, tak je to ono poskakování a šílené houpání, jak kdyby ty auta měla offroad tlumiče. Na takové skoky takové sportovní auto vůbec není udělané a v životě nic takového nepředvede.ladik1983 píše:jak sem cetl na EA foru tak to poskakovani je veci umu a to ze drzis plnej vsude, s volantem a pedalama je to o necem jinym
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
- Thellwin
- Administrátor

Tobě v zatáčkách neposkakuje ? Kvůli tomuhle nejsem schopnej to na klávesce jezdit s vypnutým assistentem řízení, protože bez něj se to blbě vyrovnává.
Má smysl invsetovat do nových aut, nebo si vymazlovat jedno a to samé ? Od začátku jezdím s nějakým BMW (M3 Coupe ?), nainstalil jsem na to zatím všechna dostupná vylepšení a odjel s tím celou tu první třídu, nebo co to je.
Má smysl invsetovat do nových aut, nebo si vymazlovat jedno a to samé ? Od začátku jezdím s nějakým BMW (M3 Coupe ?), nainstalil jsem na to zatím všechna dostupná vylepšení a odjel s tím celou tu první třídu, nebo co to je.
- Jarri
- Nováček

si zahrajte GTR Evolution. To sa proste nevyrovna. Cele nfs je nerealne. Uplna arkada. Zato, ze tam je pohlad z kokpitu, ktory je dobre spraveny to chceli zahrat na simulator... no urcite.
ASUS P6T Deluxe| Intel® Core i7 920 2.66 @ 3,6GHz| Noctua NH-C12P| ASUS ENGTX470 SLI| Corsair DDR3 3x2048MB 1333MHz TR3X3G1 C9| CoolerMaster RealPower M850 Modular| OCZ Agility 2 SATA II 3.5" SSD| WD Raptor 150GB 10000rpm| WD 320GB| WD Elements Desktop 1,5TB| My Book Essential Edition 1TB| HP w2408h/Sony KDL-32W5500| CoolerMaster Stacker 830 NVIDIA Edition| X-Fi ExtremeMusic+Logitech Z-5500| Logitech G25
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mam vypnute oba asistenty a auto se chova normalne
GTR Evolution sem hral kdysi a nenadchlo me to
- fmx rider
- Začátečník

-
Kdy dáš za auto například 100 000$, za úpravy 250 000$, tak při prodeji dostaneš celou částku 350 000$. Nic na něm neztratíš, takže můžeš zkoušet auta jaké chceš. Co jsem si všiml, tak čím víc závodu v kategorii odjedeš, tak ty další jsou o kousek těžší => chce to nové auto s lepšíma úpravama. Navíc v kategorii 2 budeš potřebovat minimálně tři auta, abys prošel všechny závody. Evropské, Americké, Japonské.Thellwin píše:Má smysl invsetovat do nových aut, nebo si vymazlovat jedno a to samé ?
- Jarri
- Nováček

ja som mal tiez vypnutych asistenov tiez.ale ides uplne pomaly,nemas ani plny plyn a hned ti auto ide do driftu.to je jaka blbost. na GTR nenadchne grafika,to je pravda,ale jazdny model uricte. ako si nastavim pozeranie v kokpite dolava a doprava na volante,hmm?nevies?a ten patch ti pridal mysku do menu?ladik1983 píše:mam vypnute oba asistenty a auto se chova normalne
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak ja hraju na volantu G25 a citlivost plynu nastaveno na 55% a pridavam si uplne v pohode celkem plynule...(chce to si s plynem v zatacce pohravat, tukat trochu atd.)Jarri píše:ja som mal tiez vypnutych asistenov tiez.ale ides uplne pomaly,nemas ani plny plyn a hned ti auto ide do driftu.to je jaka blbost. na GTR nenadchne grafika,to je pravda,ale jazdny model uricte. ako si nastavim pozeranie v kokpite dolava a doprava na volante,hmm?nevies?a ten patch ti pridal mysku do menu?ladik1983 píše:mam vypnute oba asistenty a auto se chova normalne
pohled nikde zmenit nejde aspon ne na nastaveni na volantu G25
patch pridal mysku a LAN
- Jarri
- Nováček

ja som mal tiez vypnutych asistenov tiez.ale ides uplne pomaly,nemas ani plny plyn a hned ti auto ide do driftu.to je jaka blbost. na GTR nenadchne grafika,to je pravda,ale jazdny model uricte. ako si nastavim pozeranie v kokpite dolava a doprava na volante,hmm?nevies?a ten patch ti pridal mysku do menu?[/quote]
tak ja hraju na volantu G25 a citlivost plynu nastaveno na 55% a pridavam si uplne v pohode celkem plynule...(chce to si s plynem v zatacce pohravat, tukat trochu atd.)
patch pridal mysku a LAN[/quote]
parada,dik za odpovede.takze ty konkretne si spokojny?mam tiez G25. myska v menu je dost podstatna,takze fajn,ze ju pridali.hrajes bez assistenov?a ked si das napr. vytuneneho aston martina DBR9 tiez mu tak lieta zadok?
to je jaka kravina,ze sa neda pozriet v kokpite dolava doprava inak ako cez numpad 4 a 6? to su uuplni luzeri.to ako mozu?co ja mam drzat volant a ked sa chcem pozreit doprava koho predbieham ako je ukazane v kazdej ukaze ,tak musim nahnut ruku a zmacknut 6?to je ubohe
tak ja hraju na volantu G25 a citlivost plynu nastaveno na 55% a pridavam si uplne v pohode celkem plynule...(chce to si s plynem v zatacce pohravat, tukat trochu atd.)
patch pridal mysku a LAN[/quote]
parada,dik za odpovede.takze ty konkretne si spokojny?mam tiez G25. myska v menu je dost podstatna,takze fajn,ze ju pridali.hrajes bez assistenov?a ked si das napr. vytuneneho aston martina DBR9 tiez mu tak lieta zadok?
to je jaka kravina,ze sa neda pozriet v kokpite dolava doprava inak ako cez numpad 4 a 6? to su uuplni luzeri.to ako mozu?co ja mam drzat volant a ked sa chcem pozreit doprava koho predbieham ako je ukazane v kazdej ukaze ,tak musim nahnut ruku a zmacknut 6?to je ubohe
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja jsem maximalne spokojenej, v treti urovni jsem jezdil s Porsche GT2 max vytuneny + 19' kola a naprosto v pohode, ted jezdim s Pagani Zonda R - to uz je celkem sila vykon, ale zvladam ho taky krasne (nejvic me dostava, kdyz hodne pridam na vyjezdu ze zatacky na tom pruhovanym okraji vozovky, tak jde okamzite do hodin a nic s tim neudelas - takze celkem realne)
asistenty vypnute, ABS zapnute, kontrola trakce NIZKA, kontrola stability ZAPNUTO
jj to nedoresili chlapci vyvojarsky - kazdopadne pri jizde uz nekdy ani nic jinyho nestihas nez tocit volantem
takze ja to nepouzivam
asistenty vypnute, ABS zapnute, kontrola trakce NIZKA, kontrola stability ZAPNUTO
jj to nedoresili chlapci vyvojarsky - kazdopadne pri jizde uz nekdy ani nic jinyho nestihas nez tocit volantem