Guild Wars 2
Moderátor: Baneshee
- Saragar
- Začátečník

-
Re: Guild Wars 2
Ve W vs W ti za zabití nebo dmg může padnout odznak jménem Badge of Honor. To je jedno možné platidlo na speciální gear o kterém mluvíš. Je jich ale potřeba cca 300 na jednu věc takže, až budeš chodit WvsW často, tak to využiješ.
Ve WvsW dostáváš taky karmu. Ta se ti přičítá i při normálním hraní ale je to taky jedno z možných platidel. Ovšem nedoporučuji za něj nakupovat PVP gear přímo tam. To až v Oru na 80 tce protože jedna část stojí asi 45 000 karmy a můžeš si nají staty které se ti hodí. Ve WvsW jsou u prodejce staty (alespoň pro mě) k ničemu.
Ve WvsW dostáváš taky karmu. Ta se ti přičítá i při normálním hraní ale je to taky jedno z možných platidel. Ovšem nedoporučuji za něj nakupovat PVP gear přímo tam. To až v Oru na 80 tce protože jedna část stojí asi 45 000 karmy a můžeš si nají staty které se ti hodí. Ve WvsW jsou u prodejce staty (alespoň pro mě) k ničemu.
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
Nevíte někdo prosím, kde je v questu black night, white stag ten blbý pale tree ? prostě ho nemůžu najít a už vůbec nevím kde je omphalos chamber... díky.
// Tak teď jsem to našel omg
// Tak teď jsem to našel omg
...
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky mate zabugovany mapy hlavne skill pointy, ze nejdou udelat?Dost me to stve, protoze skoro v kazdy mape je jedna bugla vec a nejde tu mapu dokoncit na 100% pro odmenu
Taky je ve hre az moc buglych eventu...
- Frostys
- Začátečník

-
Mám teď nějak 52. lvl ale bugnuté eventy/questy atd. jsem potkal snad asi 2. Na 100% splněných map mám už asi 7, možná víc.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- goelr
- Začátečník

Jsem lvl 64 a nemel jsem jeste nic bugnutyho...trochu stesti 
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to asi posrali v poslenich dnech.
Ze 4 map sou 2 bugly co sem zatim videl
A eventu buglych sem videl taky minimalne 5.
Ze 4 map sou 2 bugly co sem zatim videl
A eventu buglych sem videl taky minimalne 5.
- Alfajk
- Začátečník

-
to spis jenom nevedels,co tam mas delat...cas od casu neco bugly je,hlavne skill pointy,ale za celou dobu jsem jich potkal asi 6,z toho ted uz jsou opraveny vsechny - dodelal jsem je
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz tam neni NPC tak tezko to muzu splnit a kdyz je tam 10lidi okolo a maj stejnej problem a porad se to resi na chatu mapy, tak je to bug.Lidi pisou, ze to driv slo a ted to proste nejde.A takhle je to na kazdy mape.
Stejne tak eventy...
Silene zabugovana hra.porad na ty bugy nadavaj na chatu.
Stejne tak eventy...
Silene zabugovana hra.porad na ty bugy nadavaj na chatu.
- semmtex
- Začátečník

- Bydliště: Největší komunistická králíkarna v ČR,Praha / Lipno nad Vltavou
HEAD píše:Taky mate zabugovany mapy hlavne skill pointy, ze nejdou udelat?Dost me to stve, protoze skoro v kazdy mape je jedna bugla vec a nejde tu mapu dokoncit na 100% pro odmenu![]()
zabugovany skill pointy, takovy ty defence eventy.... a nejvic posranej je system aukce protoze tady v ty hre se neda vubec vydelavat na profesich-vsichni dou radsi do aukce
Ale stejne me to bavi
Lightwolfer,Rander, CzSk,Gandara
- killerek
- Začátečník

-
Eventy jsou bugle kazdou chvili a obcas i opakovane. Treba jeden skill point kamos udelal, ja za dva dny nemohl, pak s poslednim patchem ho opravili a ted o vikendu ho jiny kamos zase udelat nemohl.
Jinak profese se daji celkem snadno a levne skillovat. Teda z vydelku na mape a salvage zvladnu jednu profesi uplne v pohode skillovat se svym lvlem a jeste diky ni expit. Druhou profesi zatim ignoruju. Hlavne je dobre se v parte doplnovat a nepotrebny matros si preposilat, ikdyz je vpodstate v aukci skoro zadarmo. Jsem lvl 65 a mam mnou vycraftene rare armory pro lvl 65. Rozhodne mi tu crafting prijde levnejsi nez ve WOWku.
Jinak profese se daji celkem snadno a levne skillovat. Teda z vydelku na mape a salvage zvladnu jednu profesi uplne v pohode skillovat se svym lvlem a jeste diky ni expit. Druhou profesi zatim ignoruju. Hlavne je dobre se v parte doplnovat a nepotrebny matros si preposilat, ikdyz je vpodstate v aukci skoro zadarmo. Jsem lvl 65 a mam mnou vycraftene rare armory pro lvl 65. Rozhodne mi tu crafting prijde levnejsi nez ve WOWku.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten posledni patch to opravil
Ale skoda, ze komletni mapu dostavam odmeny, ktery nemuzu nosit...
http://www.abload.de/img/gw2_2012_10_08_19_18_bezac.png
http://www.abload.de/img/gw2_2012_10_08_19_18_gay4i.png
Ale skoda, ze komletni mapu dostavam odmeny, ktery nemuzu nosit...
http://www.abload.de/img/gw2_2012_10_08_19_18_bezac.png
http://www.abload.de/img/gw2_2012_10_08_19_18_gay4i.png
- Butch
- Středně pokročilý

To jsem psal uz par stranek dozadu, nemohl jsem z odmeny equipnout ani jednu vec.
Proste vsechno bylo pro jinou class.
Proste vsechno bylo pro jinou class.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To world vs world pvp je neskutecne dementni a nevyvazeny.Ja jako meleecko tam mam delat jako co?
Nemam ani jednu abilitu na dalku....
Pokazdy je tam 20 vs 20 lidi a killujou jen ranged dps a meleecka nedelaj nic jen chcipaj uzasny..
Pokazdy je tam 20 vs 20 lidi a killujou jen ranged dps a meleecka nedelaj nic jen chcipaj uzasny..
- gun-chan
- Začátečník

sa necuduj ty mas byt podpora party kedze si gardian na dialku je dobry mesmer ci co to hadze tie meteory,inac v rvr nos stafku +mace,stit stafku kvoli tej stene aby nemohli utiec enemy,mace kvoli marke na healHEAD píše:To world vs world pvp je neskutecne dementni a nevyvazeny.Ja jako meleecko tam mam delat jako co?
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
gunchan bf4
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A za tu podporu party taky dostanu marky na gear(stejnej pocet) jako ranged dps, ktery da 100killu za hodinu a ja budu mit 0?
Naposledy upravil(a) HEAD dne úte 9. říj 2012, 14:48, celkem upraveno 1 x.
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
HEADe nehrej to 
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hra je dobra..Ja si jen vybral blbou tridu.
Rikate ze mesmer je nejlepsi na dalku?A co elementalista nebo ranger?
Z guardiana udelam asi alta..
Rikate ze mesmer je nejlepsi na dalku?A co elementalista nebo ranger?
Z guardiana udelam asi alta..
- gun-chan
- Začátečník

do elementalistu by som nesiel vobec ma uplne nanic downed mod jakonahle sa dostane do downed modu=smrt,spravne naspecovany ranger slusne naklada,sak sa rozhodni vyskusaj uvidis
gunchan bf3
gunchan bf4
gunchan bf4
- joXerus
- Začátečník

Suke001 - já to nechtěl psát nahlas
ale všiml jsem si už ve vláknu DiabloIII, že něco nebude úlpně v pořádku
ale všiml jsem si už ve vláknu DiabloIII, že něco nebude úlpně v pořádku
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Co myslis tim downed modem?To je jak mackas ty 4 tlacitka pred smrti?gun-chan píše:do elementalistu by som nesiel vobec ma uplne nanic downed mod jakonahle sa dostane do downed modu=smrt,spravne naspecovany ranger slusne naklada,sak sa rozhodni vyskusaj uvidis
Btw co sem koukal, tak ma elementalista hodne silny plosnaky....