Guild Wars 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Saragar
Začátečník
Začátečník

Re: Guild Wars 2

Příspěvek od Saragar »

Ve W vs W ti za zabití nebo dmg může padnout odznak jménem Badge of Honor. To je jedno možné platidlo na speciální gear o kterém mluvíš. Je jich ale potřeba cca 300 na jednu věc takže, až budeš chodit WvsW často, tak to využiješ.

Ve WvsW dostáváš taky karmu. Ta se ti přičítá i při normálním hraní ale je to taky jedno z možných platidel. Ovšem nedoporučuji za něj nakupovat PVP gear přímo tam. To až v Oru na 80 tce protože jedna část stojí asi 45 000 karmy a můžeš si nají staty které se ti hodí. Ve WvsW jsou u prodejce staty (alespoň pro mě) k ničemu.
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Nevíte někdo prosím, kde je v questu black night, white stag ten blbý pale tree ? prostě ho nemůžu najít a už vůbec nevím kde je omphalos chamber... díky.

// Tak teď jsem to našel omg :-D

...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Taky mate zabugovany mapy hlavne skill pointy, ze nejdou udelat?Dost me to stve, protoze skoro v kazdy mape je jedna bugla vec a nejde tu mapu dokoncit na 100% pro odmenu :(
Taky je ve hre az moc buglych eventu...
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Mám teď nějak 52. lvl ale bugnuté eventy/questy atd. jsem potkal snad asi 2. Na 100% splněných map mám už asi 7, možná víc.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Jsem lvl 64 a nemel jsem jeste nic bugnutyho...trochu stesti :)
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak to asi posrali v poslenich dnech.
Ze 4 map sou 2 bugly co sem zatim videl :lol:
A eventu buglych sem videl taky minimalne 5.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

to spis jenom nevedels,co tam mas delat...cas od casu neco bugly je,hlavne skill pointy,ale za celou dobu jsem jich potkal asi 6,z toho ted uz jsou opraveny vsechny - dodelal jsem je
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Kdyz tam neni NPC tak tezko to muzu splnit a kdyz je tam 10lidi okolo a maj stejnej problem a porad se to resi na chatu mapy, tak je to bug.Lidi pisou, ze to driv slo a ted to proste nejde.A takhle je to na kazdy mape.
Stejne tak eventy...
Silene zabugovana hra.porad na ty bugy nadavaj na chatu.
semmtex
Začátečník
Začátečník
Bydliště: Největší komunistická králíkarna v ČR,Praha / Lipno nad Vltavou

Příspěvek od semmtex »

HEAD píše:Taky mate zabugovany mapy hlavne skill pointy, ze nejdou udelat?Dost me to stve, protoze skoro v kazdy mape je jedna bugla vec a nejde tu mapu dokoncit na 100% pro odmenu :(
Taky je ve hre az moc buglych eventu...

zabugovany skill pointy, takovy ty defence eventy.... a nejvic posranej je system aukce protoze tady v ty hre se neda vubec vydelavat na profesich-vsichni dou radsi do aukce :(
Ale stejne me to bavi :-D

Lightwolfer,Rander, CzSk,Gandara
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Eventy jsou bugle kazdou chvili a obcas i opakovane. Treba jeden skill point kamos udelal, ja za dva dny nemohl, pak s poslednim patchem ho opravili a ted o vikendu ho jiny kamos zase udelat nemohl.

Jinak profese se daji celkem snadno a levne skillovat. Teda z vydelku na mape a salvage zvladnu jednu profesi uplne v pohode skillovat se svym lvlem a jeste diky ni expit. Druhou profesi zatim ignoruju. Hlavne je dobre se v parte doplnovat a nepotrebny matros si preposilat, ikdyz je vpodstate v aukci skoro zadarmo. Jsem lvl 65 a mam mnou vycraftene rare armory pro lvl 65. Rozhodne mi tu crafting prijde levnejsi nez ve WOWku.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak ten posledni patch to opravil :D
Ale skoda, ze komletni mapu dostavam odmeny, ktery nemuzu nosit... :sad:
http://www.abload.de/img/gw2_2012_10_08_19_18_bezac.png
http://www.abload.de/img/gw2_2012_10_08_19_18_gay4i.png
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

To jsem psal uz par stranek dozadu, nemohl jsem z odmeny equipnout ani jednu vec.
Proste vsechno bylo pro jinou class.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

To world vs world pvp je neskutecne dementni a nevyvazeny.Ja jako meleecko tam mam delat jako co?
Nemam ani jednu abilitu na dalku....
Pokazdy je tam 20 vs 20 lidi a killujou jen ranged dps a meleecka nedelaj nic jen chcipaj uzasny..
gun-chan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gun-chan »

HEAD píše:To world vs world pvp je neskutecne dementni a nevyvazeny.Ja jako meleecko tam mam delat jako co?
Nemam ani jednu abilitu na dalku....
Pokazdy je tam 20 vs 20 lidi a killujou jen ranged dps a meleecka nedelaj nic jen chcipaj uzasny..
sa necuduj ty mas byt podpora party kedze si gardian na dialku je dobry mesmer ci co to hadze tie meteory,inac v rvr nos stafku +mace,stit stafku kvoli tej stene aby nemohli utiec enemy,mace kvoli marke na heal
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

A za tu podporu party taky dostanu marky na gear(stejnej pocet) jako ranged dps, ktery da 100killu za hodinu a ja budu mit 0?
Naposledy upravil(a) HEAD dne úte 9. říj 2012, 14:48, celkem upraveno 1 x.
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

HEADe nehrej to :lol:
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hra je dobra..Ja si jen vybral blbou tridu.
Rikate ze mesmer je nejlepsi na dalku?A co elementalista nebo ranger?
Z guardiana udelam asi alta..
gun-chan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gun-chan »

do elementalistu by som nesiel vobec ma uplne nanic downed mod jakonahle sa dostane do downed modu=smrt,spravne naspecovany ranger slusne naklada,sak sa rozhodni vyskusaj uvidis
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

Suke001 - já to nechtěl psát nahlas :oops:
ale všiml jsem si už ve vláknu DiabloIII, že něco nebude úlpně v pořádku :P
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

gun-chan píše:do elementalistu by som nesiel vobec ma uplne nanic downed mod jakonahle sa dostane do downed modu=smrt,spravne naspecovany ranger slusne naklada,sak sa rozhodni vyskusaj uvidis
Co myslis tim downed modem?To je jak mackas ty 4 tlacitka pred smrti? :)
Btw co sem koukal, tak ma elementalista hodne silny plosnaky....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“