Battlefield Bad Company 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Battlefield Bad Company 2

Příspěvek od HEAD »

Funguje vam server browser?Me to bud nic nenajde a nebo to trva silene dlouho...Vetsinou se to sekne na waiting for data a nic se nedeje..OMG.
A nebo to napise failed to conect EA try again later.
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

funguje ale trva nez se to nacte
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jinak Mp zadna slava.V conqestu je asi jen 5 map zadny letadla.Docela zklamani.Hodnotil bych to 70%.
Myslel sem ze ten conqest bude daleko lepsi. :(Nastupce Bf 2 ani nahodou...
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Z asi 15 pokusů jsem se připojil do jediný hry, kde jsem po půl minutě dostal kick... :/
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

BTw nefunguje ani historie a navic sem neprisel jak pridat server do favorites.Takze pokazdy musim jako idiot cekat az mi to laskave nacte servery.
Nevi nekdo jak pridat server do favorites?Pripada mi to jako beta a ne plna hra....
V tuhle chvili totalne vyhozeny prachy.Sem zvedavej co prinesou patche.Chtelo by to minimalne dalsich 5 map do conqestu a poresit to vyhledavani.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Mně teda zatim připadá, že BETA na tom byla mnohem líp. Třeba je to zapříčiněný startem hry. Jinak si to vysvětlit neumim.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jak jste natom s pingama ? kam jsem se pripojil tam jsem mel 100ms coz je dost
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

nic moc, já lagoval už ke konci BETY, nyní je to stejné ...:(

Singleplayer ale masakroidní, lituji lidi bez quadu, musí to být podle mě nehratelné. Moje mašina to se vším na max (8xAA, HBAO ON) ve full hd zvládá tak tak ...
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

3 servery mi našel pod 60, ale nechtěl se do nich napíchnout. Jinak minimum 134.

//Já hraju taky na plný na svý "šunce". Jakž takž to hratený je, ale občas se to seká jako všichni víme co. MP nastavuju na LOW.
Naposledy upravil(a) Sir_-_Death dne stř 3. bře 2010, 19:33, celkem upraveno 1 x.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Me to v browseru najde celkem dost serveru s pingem 15, ale ve hre mam stejne minimalne 100+ ping...
BTW zase mi nefunguje browser.Zase hlaska failed to connect to EA..
flukes
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flukes »

Nemuzou uvedene problemy souviset s uvedeni hry az 5.3?
CPU i7 10700k@5000/1.3V, Noctua NH-U12P SE2, Asus ROG STRIX Z490, SSD M.2 Samsung 970 EVO plus 1TB, HDD 3TB, 2TB, Patriot VIPER Steel 16GB DDR4 4400, GeForce RTX 2080 Ti Phoenix GS 11GB GDDR6, Pioneer BDR-0Ś09XLT, Samsung SH224, 22" LCD Acer XB252Q Predator, CoolerMaster HAF 942, EVGA 1000 P2
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

BTW hrajete nekdo MP na max detaily se 4xAA?To zkousim, ale tech detailu a vybuchu je tam takove mnozstvi, ze proste protivniky nevidim.
Takze bud to bude hrat clovek na minimum a bude to vypadat hnusne, ale bude davat.A nebo to bude vypadat pekne, ale tezce to nebude davat, protoze nepratele ani neuvidi :)
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

HEAD píše: Takze bud to bude hrat clovek na minimum a bude to vypadat hnusne, ale bude davat.A nebo to bude vypadat pekne, ale tezce to nebude davat, protoze nepratele ani neuvidi :)
proto nehraju MP, snad naposledy FEAR. Chci si hru uzit po graficke strance, a za odmenu dostavat Headshoty :lol:
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Multiplayer nebyl nikdy o krase, ale o pekne „sestelovanem CFG“. Zive pamatuji doby kdy jsem s klukama z Esuby behal po serverech..
alea iacta est
Obrázek Obrázek
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Hnusný nehnusný. Minimum efektů, lepší chod i viditelnost :). Konečně jsem zahrál MP. Team DM. Paráda.
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MP kvuli hratelnosti 4AA a vse low
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja ale nehraju mp abych mel skore milion k nule.Chci se tim zabavit....
Nahral sem kratky video.Bud je bbc2 plnej cheateru a nebo sem nejvetsi lama na svete.
Proste nikoho nevidim a kazdej me sejme z kilometru na 2 rany.To proste neni normalni...
Tohle neni zabava..akorat se u ty hry naseru.BTW ten kdo vymyslel, ze bude mit medik tezkej kulomet si zaslouzi dostat prez drzku.Mega picovina.
http://www.youtube.com/watch?v=GttzV8u6AN0
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

HEAD píše:...
Tuhle mapu jsem ještě nehrál. Ale mě zase se*e ta druhá džungle s tou řekou, co je u ní přehrada. Přesně jak píšeš. Ať jsem kde jsem, všude jak s velkym terčem na zadnici.
//Hra mi hapkala :angry2: .
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

to HEAD - nad tim videem jsem se velmi pobavil - nebrat osobne. Kazdopadne taktika je ti vzdalena asi tak, jako prace nasi minorite ..
alea iacta est
Obrázek Obrázek
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Zdravím, někde jsem četl, že hra nemá mít pod direct 9 vyhlazování nebo je problém u mě že mit AA nejde nastavit. V option mám nastaveno pouze 1xAA, jiná hodnota nastavit nejde. Přes ovládače to taky nebere. FPS mám hodně vysoko na dneska už podprůměrné kartě radeon 4830 OC s phenomem II x4 3 ghz, tak bych si i rád dopřál vyhlazování. Graficky to není nejhorší, něco vypadá lépe než CoD MW 2, něco hůř. Např. mise ve sněhu nic moc, Bolivie už lepší. Každopádně graficky hra ničím nepřekpaví a představuje dnešní standart multiplatformních her. Hratelnost v singlu podobná jak poslední cod, slušná zábava, nikoliv strhující, akorát chování zbraní se mi líbí víc než v MW 2 a destrukce prostředí taky potěší. Chválím ještě krásně vymodelované postavy a především obličeje.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“