Alien Isolation , nová hra o vetřelcích

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Alien Isolation , nová hra o vetřelcích

Příspěvek od kotas »

Paul píše:Včera dohráno, 26 hodin, hard.
9/10, určitě nejlepší hra z Alien univerza so far. Doufám že budou Creative Assembly dělat něco dalšího.
Souhlas, za mě 94%, jsem už ke konci (TORRENS), ale hraju to jen o víkendech, přes týden se to nedá (práce apod.), takže si hru dopařím pěkně o víkendu..

Hrál už někdo ty DLC? Zkoušel je někdo? Jestli jo, jaké jsou? Stojí za to i je dokoupit? Mám na STEAMu jen ALIEN ISOLATION (aukro 650,-) a zajímali by mě ještě ty DLC.

Jinak ty chyby s tou zbraní apod. co tady třeba popisuje blaho jsem za celou dobu neměl a hra mi spadla pouze jednou, jinak jede perfekto 8)
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Jestli jsi zpět na Torrens tak jsi cca 5 minut od konce.
To je jediné co mě zklamalo, závěr je příliš rychlý, ikdyž docela "fitting".
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Paul píše:Jestli jsi zpět na Torrens tak jsi cca 5 minut od konce.
To je jediné co mě zklamalo, závěr je příliš rychlý, ikdyž docela "fitting".
..aha tak to těch pár minut dohraju asi večer po práci.. Jinak od toho hnízda a alienama to je mazec! SPOILER: kde se tam vlastně vzali ty vejce aj., když tam není mamka? Nebo bude na konci?..
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Kde se tam vzali facehuggers není vysvětlené. Je možné že tam Queen je a Ripley jí nepotkala, nebo tam není a je tam nějaký jiný způsob.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

kotas píše:..
Nove dlccko pridava 3 mapy do survival modu. Este som to nemal cas skusit ale za 8Eur sa mi to zda byt trochu malo.

K tym vajciam: mam teoriu, kedze hra vychadza z Alien filmu a nie z Aliens tak sa mozno alien moze pretransformovat na kralovnu ak nie je ziadna v okoli. Pripadne maju sposob ako klast vajcia. Sice neviem ako ale vsetko je mozne :D
Mozno sa v pokracovani dozvieme nieco o tomto probleme. Alebo este pride DLCcko z vysvetlenim.

Ranna verzia kralovny z Aliens: https://www.youtube.com/watch?v=5vtLK-DxdGc
:D
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

Dohráno, dávám 10/10. mise od hnízda byly celkem psycho a dohrál jsem to na jeden zátah, která jiná hra by to měla dostat než ta která mě bavila od začátku do konce, fakt smekám, zajímalo by mě co se stane s Ripleyovou, jestli to světlo na tváři je třeba nějaká loď co ji vyzvedne ( moje teorie)
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Alien Isolation

Příspěvek od Vlastik80 »

Také dohráno, dobrá hra, viz SPOILER, světlo tam je, takže snad z toho vyjde 2 díl... :)
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

To ju mater prejde zo zachrannou kapsulou a odrazi ju az k zemi :D
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Taky dohráno, za mě těch 92% platí a to světlo na konci je podle mě Weyland Yutani alá THE COMPANY 8) a ona má vetřelce v sobě :mrgreen: Jinak dle STEAMu 34 hodin, HARD obtížnost celou dobu
Hrál už někdo ty DLC? Přeživší poádka a ty další co jsou? Má to cenu pořizovat nebo jsou to jen vyhozené prachy a je to třeba hodně krátké? CO?
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Alien Isolation - DLC

Příspěvek od Vlastik80 »

Ta DLC jsou poměrně krátká, dejme tomu že jedno je na 15 - 30 minut. Takové krátké specifické mise. :wink:

Bližší info viz odkazy na reakce hráčů Steam:
(za mě osobně dohrána 2 první DLC, třetí nemám a je to taková "malina", hodně krátké)

1 DLC Last Survivor
2 DLC Crew Expendable
3 DLC Corporate Lockdown
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Vidim ze vlastik patri mezi usery warezu a ma tz hru odemcenou se vsemi dlc :lol: ale to je jedno..poud je to tak kratke a kolem 30min na hard dejme tomu dohrane, tak za to penize utracet nebudu :-)

Tak diky za info bro

ale skoda ze neudelaji treba dlc ALIENS kde se kosi vetrelce a je o jako z toho filmu :roll:
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Alien Isolation DLC

Příspěvek od Vlastik80 »

Mám hru legálně zakoupenou (hra i dlc z obchodů online, na steamu byla a je moc drahá), v době kdy jsem jí kupoval byla dostupná jen 2 DLC ke stažení, to poslední je nové a zatím o jeho koupi neuvažuji, protože je to na můj vkus příliš krátké za ty $.
Hra mě stála i s DLC cca 800 kč, takže ne- opravdu hry "nepirátím", ale poctivě kupuji. :wink:

Obrázek
EDIT: Viz obrázek... Nemám důvod nekupovat hry, s warezem jsou jen trable- nepodpora update, neukládání hry, viry apod., ale kdo to tak chce, ať to tak má, já to nemám zapotřebí.

... no a k tomu kosení, kdo ví co bude v dalším pokračování hry, které snad vyjde, třeba i to kosení vetřelců a co já vím, možná přijde i "kouzelník" - predátor :lol: (a bude z toho odpad hra, no snad ne)
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

tak sory bro :mrgreen: ale víš jak to v 99% dnes chodí
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

OT: O nic nejde, jen pak lidi jako já co hry poměrně ne levně kupují trochu mrzí když je někdo hned hodí do pytle s lidma co hry stahují zdarma.
Ale já to na jednu stranu i chápu- pokud hra nemá demo a lidé neví jak jim sedne, tak to třeba chtějí zkusit, takže dejme tomu že někdo hru stáhne a pak když ho baví jí koupí, ale podle mě i když ho baví jí dohraje neoriginal, proč to kupovat že?
Podle mě si to ale AAA hry zaslouží, protože jinak ať jde celé pc hraní do háje, když to nebude nikdo financovat, tak jak mají být dobré hry?
Je to na každém, někdo odmítne platit za hru >100 kč třeba a někdo nechce platit nic, někdo zase nemá peníze a hrát chce... To je jedno, prostě za dobrou hru a za to co chci bych platit měl, v obchodě mi nákup zdarma také nedají, další otázkou je cena hry, ale pak stačí počkat, tak to obvykle dělám já a v akci jsou pak hry i třeba jen 3-6 měsíců po vydání hry za třeba polovinu, nebo i jen 10€ apod..

To sem ale nepatří. Škoda že ta DLC nejsou delší, proti 15-30ti hodinám hry je nějakých 15-30 minut trapné doslova. DLC by mělo mít podle mě alespoň 1 hodinu a ideálně bych je dal zdarma- odemykala by se za dosažené úspěchy, nebo by byla závislá na tom co kde kdo objeví- např. skrytý poklop vedoucí ke krátké misi apod., to je jedno, prostě nechtít na DLC stavět celý herní systém, to je podle mě špatně, nerušit DLC to ne, ale dávat je zdarma, nebo za úspěchy...
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Hlavně Alien si koupit fakt zaslouží, je to hra na kterou jsme čekali 20 let...pořádnej (a první!) survival horror ze světa Vetřelce, a ještě k tomu božsky zpracovanej. Pokud si někdo tuhle hru dohraje bez koupě a líbila se mu, je to prostě sráč :)

kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Takže my tři sráči nejsme :mrgreen: a když to vemu horem a spodem, tak si ty DLC taky dokoupím, jen až z příští výplaty
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Alien Isolation DLC

Příspěvek od Vlastik80 »

Já asi počkám, tipuji že během dejme tomu roku bude pro hru DLC více, tak pak uvidím... Snad bude další díl do 2 let... :) (a snad vůbec bude) A kdyby byl a navazoval by, tak by to vůbec nevadilo, nemusí to být tolik dílů jako má např. Tomb Raider, ale klidně trilogii, to bych si líbit asi nechal. :roll:
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

omg
akurat som tu : http://youtu.be/wqL2xhIL3KE?t=17m45s

ale ta sviňa arabska je mi furt v patach ... :twisted:

//edit

to je sila , furt ma najde a vidim iba :
Obrázek
Naposledy upravil(a) blaho dne pát 31. říj 2014, 13:59, celkem upraveno 1 x.
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Tie preorder DLCcka su fajn. Ale keby som ich nemal za preorder urcite by som nekupoval. Su kratke a nestoja zato. To nove Lockdown stoji za tie prachy este menej. Ako nie v zlom, ak niekoho bavi hrat tie mini misie kvoli casu tak nech to hra. Ja sice vdaka season passu mam vsetky ale dufam, ze neskor pridaju nieco co ma bude aj bavit. Ja by som chcel nieco pribehove a nie len bohapuste challenge mapy.
K tym piratenym verziam len tolko, ze poznam kopec ludi co to pirati a maju taku hromadu tych hier, ze vatsinu odinstaluvavaju po pol hodine, kedze to nie je hned UBER-MEGA-GIGA EXPLOZIVNE. Proste tym hram nedavaju ani sancu. Vatsinou su to aj tieto osoby ktore najviac osocuju cokolvek inovativne.
Pre mna je tato hra urcite Game of the Year! Najlepsie herne spracovanie filmu Alien.
Dufam, ze sa predava dobre a ze dvojku uvidime coskoro.
Ak niekto hru neplanuje kupit ale bol by zvedavi na gameplay tak si moze pozriet tohoto youtubera. Je to sice v anglictine ale urcite sa oplati aspon pozriet. https://www.youtube.com/watch?v=AGR764R ... Z0I1iTRLSt
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Jo ty DLC jako survivor mapy jsou fakt škoda.
Měli raději udělat jedno velký DLC expansion, např. něco jako bylo Opposing Force pro HL, že by se to odehrávalo klidně taky na sevastopolu, z pohledu někoho jinýho, v době kdy se to teprv začínalo hroutit.

Co se dá dělat. Snad bude pokračování.

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“