Fallout 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Molda222
Začátečník
Začátečník

Re: Fallout 4

Příspěvek od Molda222 »

Tak mám za sebou cca první hodinu a půl, takže nemůžu hodnotit, protože to byl jen úplný úvod, ale jsem dost vylekaný z těch špatných hodnocení, které hra dostává. Věřím ale, že to jsou jen přehnané reakce a že se i tak budu bavit a hra bude v pohodě.
Jinak mi nějaký **** vyspoiloval nejdůležitější dějovou věc ze hry a to u videa, které nemělo s falloutem nic společného, takže se tomu nedalo vyhnout. Tolik let jsem se na to těšil a teď mi to nějaký **** takhle zhnusil brutálním spoilerem. :(

Jinak koho by to zajímalo, tady je první díl mého let's playe, kde je mimo jiné i tvorba postavy a úvodní kroky ve hře. https://www.youtube.com/watch?v=uuChT_i9Bzw

A co se týče optimalizace, tak spokojenost - s xeonem a gtx 970 vše na ultra, vysoké FPS.
CPU: Intel Xeon 1231v3 │ GPU: MSI Nvidia GTX 970 │ MB: Gigabyte H97-D3H │ RAM: Crucial 32 GB,
PSU: Seasonic M12II-620 EVO │ CASE: Fractal Define R5 │ SSD: 2x Crucial MX100 256 GB │ HDD: 2x WD Blue 1 TB,
MONITOR: Samsung S24390HL │ COOLER: Silentium PC Fera 2 │ OS: WIN 10
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hra mi prijde dost neprehledna a tezka na hard.Taham sebou spoustu kramu, protoze nevim jestli to nebudu potrebovat pri modovani a sem porad pretizenej :evil:
Naboju je malo a vyrabet je nemuzu.zbrane a armor sem naky poradny taky nenasel.Vsude radiace a zadny rad-away...

Ale jinak hra je dobra.Zatim level7.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Aby jste se z těch "vyzrazených spoilerů" neposrali.. Jste jak malé děcka s bábovičkou..
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

HEAD píše:Hra mi prijde dost neprehledna a tezka na hard.Taham sebou spoustu kramu, protoze nevim jestli to nebudu potrebovat pri modovani a sem porad pretizenej :evil:
Naboju je malo a vyrabet je nemuzu.zbrane a armor sem naky poradny taky nenasel.Vsude radiace a zadny rad-away...

Ale jinak hra je dobra.Zatim level7.
skladuj kramy ve svym hideoutu nebo k partakovi :) co se tyka naboju tak to je fakt peklo taky s tim mam problem :D (navic mam postavu co ma 10 inteligence a zadny bonusy co se tyka dmg do zbrani :D takze tech naboju potrebuju HOODNE)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja mam taky 10 inteligence.Vsechny zkusenostni body sem narval tam.Ted sem delal ten quest jak mam osvobodit tu fabriku a to bylo peklo.Bylo jich tam snad 20 a do toho turrety..

Si rikam jestli sem neudelal blbost s tou inteligenci.Silu mam jen 3 a endurance 4.
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Treba zatat zuby a pretlacit sa cez tie pociatocne tazkosti. Mam tiez postavu s inteligenciou na 10 a naboji a zbrani mam hromadu. Hram to na survival a ide to v pohode. Ak sa ti zapaci nejake miesto red rocket station ci dokonca v sanctuary tak tam moze skladovat vsetko co nepotrebujes.
Craftovaci veci a junk mozes hned transferovat do stanice co ti dovoli budovat a ak craftis automaticky ich pouziva ;)
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

kde je to najlacnejsie na steam ? :)
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Já jsem kupoval na zdejší rady na Gameexpres. V tu dobu to bylo nejlevnější. Poslali den před vydáním SMS s klíčem na Steam.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

thx :wink:
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Tak Meta nám stále padá a padá :bigups:

http://www.metacritic.com/game/pc/fallout-4

A recenzenti stále dávají TOP hodnocení

http://www.gamepark.cz/fallout_4_v_prvn ... 825770.htm
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

A ty si myslíš že si Bethesda neohlídala perfektní hodnocení v recenzích? :roll:
shorty25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od shorty25 »

Hry se mají hodnotit podle sebe a ne podle puberťáků na metacritics. Já se takhle nechal napálit s Dark Souls, což byla totální pitomost a na metacritics to má 85+.
Vždy prodávám i jinde.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Krteq píše:A ty si myslíš že si Bethesda neohlídala perfektní hodnocení v recenzích? :roll:
Asi ne, vzhledem k tolika 6 a 7 co dostávaj

(tyhle konspirační teorie jsou stupidní)
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Já se Metacritics rozhodně neřídím. Podle mého se jedná o velmi dobrou hru. A že gameplay nekoresponduje s původními díly, to mi nevadí. Když budu chtít "originální" zážitek, zahraju si znovu jedničku a dvojku :)

A obtížnost čtyřky se mi zdá OK. Je sice pravda, že mohli po vzoru NV zachovat možnost hrát v HC režimu, ale to mě zase tolik netrápí.
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Hry se mají hodnotit podle sebe a ne podle puberťáků na metacritics. Já se takhle nechal napálit s Dark Souls, což byla totální pitomost a na metacritics to má 85+.
To mas samozrejme pravdu jenze kdyz se podivas tak je tam uz pomer negativnich vs pozitivni 780/550. Spousta lidi tam pise ze kdo mel rad New Vegas tak at to ani nespousti a to je presne muj pripad. Takzae za me skoda hru si nevyzvednu a radsi si zaparim to new vegas a vyzkousim jinej konec.
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Já bych to neviděl tak černě. New Vegas mám zrovna znovu rozehrané a neřekl bych, že F4 je proti NV odpad. Styl hraní je trochu jiný, některé věci jsou jinak, ale že by k horšímu, to bych neřekl.
shorty25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od shorty25 »

Problém her od Bethesdy je to, že jsou plné bugů a nefunkčních věcí. Kdyby neměli takovou podporu fanoušků, tak jejich hry padají hubou na obrubník.
Vždy prodávám i jinde.
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Ja sem nerekl ze je to odpad. Jen ze to neni hra kterou si zahraju. F3 jsem taky nehral a nelituju toho. Proste na urcitou uroven neklesnu a nencham si zkazit vzpominky na jednu z nejlepsich her historie.
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Mne zatial najviac vadi(okrem optimalizacie :D ) nutnost zapinat critical manualne. A v perkovom systeme som tiez strateny. Predtym som vedel ktorym smerom ma moja postava smerovat. Teraz z moznostou si doplnovat body aj do specialu? A viacstupnove perky?
No neviem mne to moc nesedi. Cele to naburava ten pocit ked si postavu vylepsujete po krociku. :\
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Do SPECIALs se dalo doplňovat i v NV, jestli se nepletu.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“