Dobrý den, dnes jsem hru streamoval na twitch pomocí NVENC přes OBS. Hru hraju na ultra nastavení a stalo se mi, že v budovách mám černé čtverečky. Obrázek:
https://imgur.com/a/n3PUG . Na netu jsem našel, že ten problém mělo dost lidí a řešili to snížením detailů u shadows. Když dám High, tak jsem ten problém zatím nezaznamenal. Když hraju a nestreamuju, což dělám už tak 6 měsíců, tak problém není ani na ultra nastavení shadows. Doufám, že mi nějak neodchází grafika

. Nějaké názory tipy atp.? Budu vděčný, díky.
Ještě tedy shrnutí. V jiných hrách žádné problémy nemám. U PUBG jen když streamuji a mám shadows na ultra. Na GPU žádný OC. GPU je gtx 1080ti.
Ještě jedna věc mi došla. Dopoledne jsem asi 2 hodiny streamoval a dávalo mi to jenom mapu Miramar a tam jsem si těch artefaktů nikdy nevšiml, takže tam asi ani nebyly. Odpoledne mi to dávalo jen starou mapu a tam právě ty "artefakty" byly. Může to něco vypovídat? Ale beztak to musí být tou grafikou, proč by to jinak dělalo, když streamuju přes NVENC, ten udělá nějakou zátěž na GPU a k tomu zátěž ze hry. Takže buď je tam nějaký glitch mezi OBS/NVENC/PUBG ULTRA STÍNY nebo mám něco s GPU, ach jo.