Playerunknown’s Battlegrounds-Technická stránka hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: Playerunknown’s Battlegrounds-Technická stránka hry

Příspěvek od blaho »

Sobo píše:Diky za info. Uz jsem to vcera malem koupil, ale pak se jeste podival na recenze na steamu a opet vychladl.

BTW: Proc vsichni chteji region lock na Čínu? To je pocet hackeru opravdu az tak neunosny?
PUBG: V LEDNU BYLO ZABANOVÁNO MILION CHEATERŮ
http://cz.ign.com/playerunknowns-battle ... n-cheateru
Michal86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal86 »

ulas - hezký popis, jestli jsi lamák, tak napiš orbimu, to je druhej takovej do party :lol:
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

Michal86 píše:ulas - hezký popis, jestli jsi lamák, tak napiš orbimu, to je druhej takovej do party :lol:
Hele bacha ať ti nehodím další nade pod nohy místo smoku :twisted: Se stane :oops:
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
Michal86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal86 »

včera jsi mě pěkně nas... :-D Člověk ti hodí smoke, zvedne tě, běží dodělat dva borce cca 30 metrů od tebe, dostanu tečku od SKS přes půl mapy. Hoď mi smouk, ok, lezu do smouku a granát? Říkám WTF? Friendly Fire :twisted: :twisted: :twisted:
alienGT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alienGT »

Me zase pripada, ze se rozmohl no recoil. Casto vidim, jak nekdo sype full-auto a vsechno v horizontalni linii...

PS: klidne me vyhledejte na Steamu - alienGT - a muzem dat nekdy coop
9800X3D|Silent Loop 2|ASUS Strix B650E-E|2x32GB 6000CL30|RTX 4090 Gaming OC|FD Meshify 2 XL|RM850i|42" LG C2 120Hz OLED
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

99% zabanovaných hráčov v PUBG pochádza z Číny
https://www.sector.sk/novinka/146712/az ... z-ciny.htm

ale furt sa drbu hrať na EU servers
https://youtu.be/XQKmNLUaJwI
3tp2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 3tp2 »

jj je to děs, já bych udělal region lock ať si rejžožrouti cheatujou tam u sebe a nezamořujou to tady u nás
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: Gigabyte B650 Aorus Elite Ax RAM: Corsair 2x16Gb Kit 6000Mhz DDR5 GPU: PNY GeForce RTX 5080 Triple Fan 16GB OC SSD: Kingston SSD FURY Renegade M.2 1TB PSU: EVGA SuperNova 750 G2 CASE: Nzxt H440 Monitor 27"OLED Gigabyte Aorus Fo27q2
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

jo no :|
logingame
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od logingame »

Region lock nikdy neudelaji, to budte radi ze tady na EU servrech tech cheateru moc neni..v Asii to musi byt peklo tohle hrat.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

:idea: taka tech. poznamka

dneska bol patch , cca 5 Gb nasledne cca 25 MB
ak by to niekomu trhalo,sekalo ... /sposobene hrou ,nie vašim PC, netom... :roll: /
pomocť može vypnutie v settings : replay + death cam
Michal86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal86 »

díky za info, zrovna se divím proč se ta hra spouští týden :-D
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

GeForce 391.01 WHQL az do 7% narast vykonu v PUBG
Michal86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal86 »

díky za tip :-)
logingame
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od logingame »

ahoj, jsou nekde testy o zrustu vykonu na novy driverech? anebo to jsou tvoje postrehy. Diky
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Ja osobne jsem absolutne zadny rozdil nezaznamenal, a to jsem ve 2560x1440 a high/ultra detailech takrka porad GPU bound s GTX 1080. Ale vubec nechapu, proc si vsichni stezuji na optimalizaci - vzdyt to beha jak z praku. Tedka mam v prumeru kolem 120FPS, protoze GTX 1080 na vysoke nastaveni ve 1440p proste dostava zahul, ale s lepsi grafikou bych nemel problem drzet konstantnich 144FPS na capu, jenom vyjimecne pri seskoku mi to na chvilicku klesne na 120 s CPU bottleneckem (7820X @ 4500/3000 + DDR4 3600 CL16 manualne vyladene).
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Ale vubec nechapu, proc si vsichni stezuji na optimalizaci - vzdyt to beha jak z praku.
Naprosto souhlasím, i slabší dedikovaná v notebooku tu hru rozjede hratelně :mrgreen:
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || AMD XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

logingame píše:ahoj, jsou nekde testy o zrustu vykonu na novy driverech? anebo to jsou tvoje postrehy. Diky
napr. https://benchmarkreviews.com/49465/nvid ... ormance-7/
logingame
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od logingame »

dík, ja jsem taky rozdil nejak nepocitil. Mam i7 4770/1060 6g a jde mi to "hladce" stabilne nad 100fps. Co se tyce optimalizace jsem spokojen. Jen obcas zlobi server :]
PetrPanda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PetrPanda »

Dobrý den, dnes jsem hru streamoval na twitch pomocí NVENC přes OBS. Hru hraju na ultra nastavení a stalo se mi, že v budovách mám černé čtverečky. Obrázek: https://imgur.com/a/n3PUG . Na netu jsem našel, že ten problém mělo dost lidí a řešili to snížením detailů u shadows. Když dám High, tak jsem ten problém zatím nezaznamenal. Když hraju a nestreamuju, což dělám už tak 6 měsíců, tak problém není ani na ultra nastavení shadows. Doufám, že mi nějak neodchází grafika :(. Nějaké názory tipy atp.? Budu vděčný, díky.

Ještě tedy shrnutí. V jiných hrách žádné problémy nemám. U PUBG jen když streamuji a mám shadows na ultra. Na GPU žádný OC. GPU je gtx 1080ti.

Ještě jedna věc mi došla. Dopoledne jsem asi 2 hodiny streamoval a dávalo mi to jenom mapu Miramar a tam jsem si těch artefaktů nikdy nevšiml, takže tam asi ani nebyly. Odpoledne mi to dávalo jen starou mapu a tam právě ty "artefakty" byly. Může to něco vypovídat? Ale beztak to musí být tou grafikou, proč by to jinak dělalo, když streamuju přes NVENC, ten udělá nějakou zátěž na GPU a k tomu zátěž ze hry. Takže buď je tam nějaký glitch mezi OBS/NVENC/PUBG ULTRA STÍNY nebo mám něco s GPU, ach jo.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

tak hrej stiny na High ne ? :D
stejnak 99% streamers to ma na low/very low ;-)

ule zajimavy , mne to nedela no
drivers aktualni ?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“