Radeon X1800 / R520 - články, testy, recenze...
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Meridius
- Středně pokročilý

-
No...já nevím, ale mě se 5 týdnů zdá docela dost na to, aby někdo vymyslel už kloudné ovladače. Už jen proto, že ti kdo to koupili teď, tak zaplatili víc, než ti, co to koupí později už s vychytanýma ovladačema. Hech, aby ta grafika nebyla použitelná až na konci roku.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to mi rikej .. tehda zhava novinka clovek to shani , ma jeden z prvnich kousku a vysledek ? muzu hrat na int. graficeMeridius píše:No...já nevím, ale mě se 5 týdnů zdá docela dost na to, aby někdo vymyslel už kloudné ovladače. Už jen proto, že ti kdo to koupili teď, tak zaplatili víc, než ti, co to koupí později už s vychytanýma ovladačema. Hech, aby ta grafika nebyla použitelná až na konci roku.
- Meridius
- Středně pokročilý

-
no jestli jsi ji koupil za 13k, tak za 13k je k dostání 7800GTX už od dvou firem...od galaxy a od gainwardu.To jen tak mimochodem.sh píše:to mi rikej .. tehda zhava novinka clovek to shani , ma jeden z prvnich kousku a vysledek ? muzu hrat na int. graficeMeridius píše:No...já nevím, ale mě se 5 týdnů zdá docela dost na to, aby někdo vymyslel už kloudné ovladače. Už jen proto, že ti kdo to koupili teď, tak zaplatili víc, než ti, co to koupí později už s vychytanýma ovladačema. Hech, aby ta grafika nebyla použitelná až na konci roku.)
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ja chtel x1800xl a nechci NV.. jen tak mimochodemMeridius píše:no jestli jsi ji koupil za 13k, tak za 13k je k dostání 7800GTX už od dvou firem...od galaxy a od gainwardu.To jen tak mimochodem.sh píše: to mi rikej .. tehda zhava novinka clovek to shani , ma jeden z prvnich kousku a vysledek ? muzu hrat na int. grafice)
Neboj, oni to vylepší, ale nové ovladače mají být až příští měsíc tuším.
- no-X
- Středně pokročilý

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no newim, ale myslim ze treba p4 na 3.5-4Ghz se o tu kartu dovede vcelku solidne postarat... ze si do agp kluci zapomeli dat stavu je fakt blby ale co zapomeli u pcie? zas mam za rok kupovat pcie2x -> 4x -> 8x... samozrejmne ze pro vyrobce mb je to super ze si vsichni bezej koupit novou desku aby mohli premyslet o novejsi grafice...
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jujOBR píše:Takze X1800XT Sapphire je doma, OC max: 625/750@680/865 bez artefaktu ve FEAR, asi tri hodiny hrani a bez chyb takze asi stabilni frekvence se stavajicim hucakem.
- no-X
- Středně pokročilý

- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- stanat630
- Začátečník

- the_macik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pujde na X1800XL Zalman VF700-Cu - na VGA??chci necim nahradit ten hlucnej chladic
zabyval se uz vubec nekdo resenim ohledne toho hucaku?!
zabyval se uz vubec nekdo resenim ohledne toho hucaku?!
Deska: Asus P5N-E SLI, CPU: C2D E6750, chladi Zalman CNPS9700 , Ram: OCZ 4096MB DDR II 800MHz ) 5-5-5-18 , Grafika : ASUS 8800GTS 320MB , zdroj Seasonic 500W, LCD : Samsung syncmaster 226BW 22" , Mys : Logitech G7 ,Zvuk : M-audio revolution 5.1, Repro : Logitech Z-5500 
- no-X
- Středně pokročilý

- the_macik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no nejsem si tim jistej,kdyz se podivas na graficku bez chladice,na svethw,tak tam sou ty pemeti jakoby zakulaceny,tak nevim zda tam pudou ty pasivky
Deska: Asus P5N-E SLI, CPU: C2D E6750, chladi Zalman CNPS9700 , Ram: OCZ 4096MB DDR II 800MHz ) 5-5-5-18 , Grafika : ASUS 8800GTS 320MB , zdroj Seasonic 500W, LCD : Samsung syncmaster 226BW 22" , Mys : Logitech G7 ,Zvuk : M-audio revolution 5.1, Repro : Logitech Z-5500 
- no-X
- Středně pokročilý

- the_macik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
podivej se osobne
zalman je kuletej,tudiz nevim,zda do nich nebude zasahovat
http://www.svethardware.cz/photo_doc-EB ... 89B8C.html
ale ojoj,ted sem zjistil,ze ten chladic je jakoby nad nima a fouka na ne,ja mysle ze ze tam nevejde...jezisi
tak uz jenom,je tam osm pametovych modulu,pasivku dostanu 8.pak je tam jeden vetsi,vlevo.na ten mam dokoupit tez taky?
zalman je kuletej,tudiz nevim,zda do nich nebude zasahovat
http://www.svethardware.cz/photo_doc-EB ... 89B8C.html
ale ojoj,ted sem zjistil,ze ten chladic je jakoby nad nima a fouka na ne,ja mysle ze ze tam nevejde...jezisi
tak uz jenom,je tam osm pametovych modulu,pasivku dostanu 8.pak je tam jeden vetsi,vlevo.na ten mam dokoupit tez taky?
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Takze prvni postrehy s X1800XT:
1.karta je velice hlucna, vymena chladice az bude Silencer je absolutni nutnost.
2.Instalace ovladacu 5.11 se nedari, proste se odmitnou nainstalit spravne, odinstalace skonci s chybou. (postup: odinstaloval jsem 5.10 rucne, pak jeste spustil CAT-uninstaller, pak jsem dal 5.11, reset, pak jsem chtel spustit 3dmark05, a nebo FEAR a kolaps systemu, tak jsem chtel 5.11 odinstalovat, ale ovladace mi hlasi ze v systemu neni zadna grafika
,takze nejdou odinstalovat rucne ani Cat-uninstallerem).
3.Zkusim uplne cistou instalaci WinXP snad to pak pojede.A nebo chyba karty? par lidi jsem slysel ze uz reklamovali X1800XL ze blbla.
1.karta je velice hlucna, vymena chladice az bude Silencer je absolutni nutnost.
2.Instalace ovladacu 5.11 se nedari, proste se odmitnou nainstalit spravne, odinstalace skonci s chybou. (postup: odinstaloval jsem 5.10 rucne, pak jeste spustil CAT-uninstaller, pak jsem dal 5.11, reset, pak jsem chtel spustit 3dmark05, a nebo FEAR a kolaps systemu, tak jsem chtel 5.11 odinstalovat, ale ovladace mi hlasi ze v systemu neni zadna grafika
3.Zkusim uplne cistou instalaci WinXP snad to pak pojede.A nebo chyba karty? par lidi jsem slysel ze uz reklamovali X1800XL ze blbla.
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hm hm hm ... to sou problémy
... já jsem udal zatim 5x Sapphire x1800XL ale žádný problém nikdo nehlásil ...
zajímavé ... nevíš co to bylo za x1800XL ? ... BTW: ty problémy s ovladači na x1800XT jsou teda něco
bohužel nemam k dispozici abych to vyzkoušel ale snad to neude všeobecnej problém, to by to ATI pěkně polamila 
zajímavé ... nevíš co to bylo za x1800XL ? ... BTW: ty problémy s ovladači na x1800XT jsou teda něco
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele: