Projekt: Blue Wind > finální foto str. 25
Moderátor: L4mka
- Papilla
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Bohauzial predaj nebudete moct uskutocnit, pretoze podla §251 odiel32 odsek4 Zbierky zakona vyplyva, ze akakolvek cinnost spojena s predavanim tovaru, ktory je napodobeninou vyrobku chraneneho znackou je trestnym cinom, za co mozete dostat trest do piatich rokov alebo pokutu do milion korun. Preto Vam takuto cinnost neodporucam vykonat.
Ak vsak tento cin vykonate, budem musiet kontaktovat prislusne organy, co mi vyplyva ako moja obcianska povinnost podla §32a odiel98 odsek6 Obcianskych prav a povinnosti.
Dakujem za pochopenie.
P.S.:Astar Seran Vas vidi...
Ak vsak tento cin vykonate, budem musiet kontaktovat prislusne organy, co mi vyplyva ako moja obcianska povinnost podla §32a odiel98 odsek6 Obcianskych prav a povinnosti.
Dakujem za pochopenie.
P.S.:Astar Seran Vas vidi...
PC: AMD Opteron 144@FX55 , DFI INfinity nf4-x, ATI Radeon X800GT@561/602, 2x512MB DDRAM 400mhz, Fortron 400w
- Radeon9550
- Začátečník
Jezis ted neim jestli si pappila delal srandu nebo ne takovou ptakovinou byt zdenkem neresim,
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
- kukinko
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Papilla
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Srandoval som...
Ale porusovanie zakona to urcite je ked vyrobi presnu napodobeninu, ale v zakone su vzdy diery, cize tam urob daky milimetrovy zarez navyse a uz to bude original a nie napodobenina.
Ale porusovanie zakona to urcite je ked vyrobi presnu napodobeninu, ale v zakone su vzdy diery, cize tam urob daky milimetrovy zarez navyse a uz to bude original a nie napodobenina.
PC: AMD Opteron 144@FX55 , DFI INfinity nf4-x, ATI Radeon X800GT@561/602, 2x512MB DDRAM 400mhz, Fortron 400w
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ono v tom zákoně jde hlavně o výrobu napodobenin za účelem výdělku nebo jiného vlastního prospěchu, což se nás moc netýká, protože by se to vyrobilo pouze za materiální a nutné výrobní náklady a za to by se to taky prodávalo dál.
EDIT: jen tak mimo mísu: teď jsem zkoušel PC 3D Markem 03 s originál sestavou co mám v podpisu s grafikou Radeon 9200SE a vyslo pouze 477 bodů, a pak jsem tam šoupnul Saphire Radeon 9600 XT co se mi tu povaluje a rikal jsem si o kolik bodiku to asi prida, a ono dost: vysledek 3870 bodu ! tak to jsem vazne necekal ze to ta stavajici grafika tak brzdi. Takze pujde ven a usidli se tam asi prave 9600XT pokud se nerozhodnu pro nejakou lepsi. Zitra nebo v utery by jeste mely prijit veci z CZC, takze zrovna obnovim i CPU za Celeron D 3,2GHz a zkusim kolik to pujde taktnout a rovnou vyhodim stavajici 512/333/2,5 ramku za dualku 1024 (2x512/400/2) tak jsem zvedavej jak to pohne s vykonem potom. No a tim padem budou v Blue Windu komplet novy vnitrnosti protoze zbytek jsem postupne vymenil od ledna.
EDIT: jen tak mimo mísu: teď jsem zkoušel PC 3D Markem 03 s originál sestavou co mám v podpisu s grafikou Radeon 9200SE a vyslo pouze 477 bodů, a pak jsem tam šoupnul Saphire Radeon 9600 XT co se mi tu povaluje a rikal jsem si o kolik bodiku to asi prida, a ono dost: vysledek 3870 bodu ! tak to jsem vazne necekal ze to ta stavajici grafika tak brzdi. Takze pujde ven a usidli se tam asi prave 9600XT pokud se nerozhodnu pro nejakou lepsi. Zitra nebo v utery by jeste mely prijit veci z CZC, takze zrovna obnovim i CPU za Celeron D 3,2GHz a zkusim kolik to pujde taktnout a rovnou vyhodim stavajici 512/333/2,5 ramku za dualku 1024 (2x512/400/2) tak jsem zvedavej jak to pohne s vykonem potom. No a tim padem budou v Blue Windu komplet novy vnitrnosti protoze zbytek jsem postupne vymenil od ledna.
- bubanek
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Woyta
- Středně pokročilý
myslim ze myslel madlo. Take by me to zajimalo. O necem ted uvazuji.ZdenekSveda píše:Tak teď vůbec nevím k čemu jsi se vyjadřoval , jestli k moddingu, nebo k těm komponentům do Blue Windububanek píše:Cool vec, sam mam neco podobnyho.
jenom by me zajimalo, kolik to tak vsechno mohlo stat...?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- kukinko
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak madlo mě nestálo nic protože se to sjelo na NCčku jako fuška a materiál se tak náhodou sehnal. Jinak normální výroba by vyšla asi tak na 150kč + materiál, kterej nevím kolik stojí, protože to nemůže být hliník kterýho je všude dost, ale musí to být dural.
Madlo by sice mohlo být v barvě casu, ale je ho právě myslím škoda stříkat. Uvidím až ho vyleštím jak bude vypadat.
Madlo by sice mohlo být v barvě casu, ale je ho právě myslím škoda stříkat. Uvidím až ho vyleštím jak bude vypadat.
- Dugles
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Pls mam OTázku co to je tady uprostřed? Mezi větrákama pod skrini nad neonama
http://blue-wind.ic.cz/images/modding/full/P3280919.jpg
http://blue-wind.ic.cz/images/modding/full/P3280919.jpg
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
- koza
- Začátečník
- Dugles
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Dugles
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Dugles
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes do pc hodil ten Celeron D 350 3,2GHz a 1GB ramek a chodí to hned o poznání lépe. Procák jsem hned taktnul na 4GHz, ramky jedou pěkně v duálu a potěšilo mě taky že je dodali s modrýma chladičema což se mi do Blue Windu pěkně hodí. Tak teď se už musím jen poohlídnout po dalším disku (asi zase 250GB), ale hlavně aby byl co nejtišší. Takže v sekci pevných disků řeším WD http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31759 a Samsunga http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32813 tak doufám že kápnu na pěkně tichej.
Jinak sháním nějaký gumový nebo jiný pružný bloky (tak 20x20x10 mm), ale nevim kde neco takovyho sehnat. Nejlepsi by byla proste neco jako "tycka" gumy, ale nikde jsem nic takoveho nevidel.
Jinak sháním nějaký gumový nebo jiný pružný bloky (tak 20x20x10 mm), ale nevim kde neco takovyho sehnat. Nejlepsi by byla proste neco jako "tycka" gumy, ale nikde jsem nic takoveho nevidel.
- Dugles
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: