ASUS A6T-AMD Turion™ 64 X2
Moderátor: Don
- prsk
- Nováček
-
Zatim ne moc k moji spokojenosti. Prihlasil jsem se na strankach asusu a ozval se mi nejaky technik z jejich servisu. Ten mi poradil abych updatoval bios, coz jsem provedl, ale zlepsilo se to jenom trochu. Pak mi poradil, abych zkusil zmenit rezim vykonu, takoveto High Performance a to bylo o nicem.
Nyni jsem ve stadiu, kdy se mi zobrazi uvodni testy pri bootovani, ale takovy ten cerveny znak American Megatrends je pri zapnuti po dlouhem vypnuti modry a Windows nenajede. Pri dalsich restartech nebo zapinani a vypinani v zahratem stavu butuje bez problemu.
Mluvil jsem s lidma z me prace a pravdepodobne pujde notas na reklamaci protoze to vypada ze je neco s bios cipem. Doufam ze se to vyresi, protoze tenhle notebook je fakt super.
Nyni jsem ve stadiu, kdy se mi zobrazi uvodni testy pri bootovani, ale takovy ten cerveny znak American Megatrends je pri zapnuti po dlouhem vypnuti modry a Windows nenajede. Pri dalsich restartech nebo zapinani a vypinani v zahratem stavu butuje bez problemu.
Mluvil jsem s lidma z me prace a pravdepodobne pujde notas na reklamaci protoze to vypada ze je neco s bios cipem. Doufam ze se to vyresi, protoze tenhle notebook je fakt super.
- asysman
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- prsk
- Nováček
-
- asysman
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- T-y-g-r-i-k
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
USB 2.0
Čest, tak řeším další problém. Zjistil jsem, že dodané CD s driverama má pouze drivery na USB 1.1. Na www.asus.com drivery na USB nové nejsou. Nevíte, kde se dají sehnat?
Díky
Díky
- Cernobyl
- Nováček
-
- Tubarog
- Začátečník
-
Re: USB 2.0
Jak již bylo několikrát řečeno, podporu USB 2.0 získáš nainstalováním Service pack 2 pro Win XP.T-y-g-r-i-k píše:Čest, tak řeším další problém. Zjistil jsem, že dodané CD s driverama má pouze drivery na USB 1.1. Na www.asus.com drivery na USB nové nejsou. Nevíte, kde se dají sehnat?
Díky
- asysman
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam problem. I kdyz nepracuji s zadnym programem tak mi vytizeni procesoru porad pulsuje mezi 0 až 30% nevíte jak je to možné. Vše mám vyplé dokonce rezidentní ochranu ale porad to dela a mam pocit ze mi to brzdi napr hrani Toca Race Driver 3, jeu na plny detaily ale po chvilce se to zacne narazove spomalovat a zase zrychlovat...mam dojem ze je to tim pulsovanim procesoru. Poradi nekdo? Diky Nastaveni mam Super perf.
- T-y-g-r-i-k
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
asysman píše:Mam problem. I kdyz nepracuji s zadnym programem tak mi vytizeni procesoru porad pulsuje mezi 0 až 30% nevíte jak je to možné. Vše mám vyplé dokonce rezidentní ochranu ale porad to dela a mam pocit ze mi to brzdi napr hrani Toca Race Driver 3, jeu na plny detaily ale po chvilce se to zacne narazove spomalovat a zase zrychlovat...mam dojem ze je to tim pulsovanim procesoru. Poradi nekdo? Diky Nastaveni mam Super perf.
Mrkni do procesů, co ti zatěžuje CPU a pak písni
- asysman
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Diky za postreh, to me nenapadlo mrknout co mi to vytezuje. Je to nejaky proces ASWL2K.exe(je to neco ohledne bezdratove sitovky jsem se docetl na netu) je ve slozce windows/system32 vytezuje mi procesor na 13 potom taky necinne procesy systemu ale ty nejdou vypnout. Kdyz ten proces vypnu tak se nic nedeje a procesor se prestane vytezovat co z je ok,ale v budoucnu budu chtit bezdrat pouzivat tak nevim jestli to nebude problem. A jinak jsem prisel na to, ze kdyz dam notas na skleneny stul misto na dreveny tak se mi Toca Race driver 3 tak nekouse a mam teplotu HDD a nekolik stupnu nizsi asi budu muset koupit nejakou tu teplovodivou podlozku..mate s tim nekdo zkusenosti? Diky
- Bizzi
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- fanatic1
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak predsa len sa mi vyskytol jeden problem. Nevime cim to je ale po urcitej dobe surfovania na nete cez prehliadac Opera 9 mi vypise chybu, padne mi cela Opera a naskoci ta tabulka na send alebo dont send. Skusal som reinstall ale nepomohlo. To iste sa mi stane este pri jednom programe (VLC Media Player) ked po urcitom case prepinam na inu stanicu. Neviete poradit cim to moze byt? Inak mi ide vsetko OK.
Este jedna vec, uplne dole kde su tie svetielka co indikuju nabijanie baterky a ine, tak mi tam vkuse svieti uplne napravo oranzova kontrolka (wi-fi) a neviem preco, mam nastavene disable wi-fi connection ale stale svieti.
Dik za rady.
Este jedna vec, uplne dole kde su tie svetielka co indikuju nabijanie baterky a ine, tak mi tam vkuse svieti uplne napravo oranzova kontrolka (wi-fi) a neviem preco, mam nastavene disable wi-fi connection ale stale svieti.
Dik za rady.
- Tubarog
- Začátečník
-
Zkus vypnout i Bluetooth. Ta kontrolka svítí oranžově jak při aktivní WiFi tak i při zapnutém Bluetooth.fanatic1 píše: Este jedna vec, uplne dole kde su tie svetielka co indikuju nabijanie baterky a ine, tak mi tam vkuse svieti uplne napravo oranzova kontrolka (wi-fi) a neviem preco, mam nastavene disable wi-fi connection ale stale svieti.
Dik za rady.
- asysman
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
jj taky jsem ten problem resil...staci vypnout i bluetooth a zhasne.Tubarog píše:Zkus vypnout i Bluetooth. Ta kontrolka svítí oranžově jak při aktivní WiFi tak i při zapnutém Bluetooth.fanatic1 píše: Este jedna vec, uplne dole kde su tie svetielka co indikuju nabijanie baterky a ine, tak mi tam vkuse svieti uplne napravo oranzova kontrolka (wi-fi) a neviem preco, mam nastavene disable wi-fi connection ale stale svieti.
Dik za rady.
- fanatic1
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
No dako mi ta kontrolka vkuse svieti, bluetooth mam vypnute v internet connections, dal som disable, ale ked spustim tu utilitu(Bluetooth manager) co som nainstaloval z CD s ovladacmi tak tam mi pise Radio is enable a ani netusim kde by sa dalo vypnut....asysman píše:Zkus vypnout i Bluetooth. Ta kontrolka svítí oranžově jak při aktivní WiFi tak i při zapnutém Bluetooth.
- asysman
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Vazeni mam problem, rad hraju aut. simulatory jako Toca rece driver 3, GTR2 apod. po chvili bezvadneho hrani se mi to zacne neprijemne zasekavat....zjistil jsem ze je to teplotou. Za notebookem vetracku nic nebrani, myslite ze je to duvod k reklamaci? Mam ten notas hlavne na hry takze me to dosti stve. Mate nekdo podobny problem?? Diky
- fanatic1
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- asysman
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
A na cem mas notebook polozeny? Drevo, sklo? A jake mas teploty HDD a GPU?? Ja mam GPU pri hrani 85°C, HDD nekdy az 58°C. Jsem z toho nestastny. A na jake rozliseni to hrajes? Kdyz dam rozliseni 1024x768 tak to je v pohode, ale pri 1200x800 to zacne po chvili delat. Chci hrat na 1200x800 protoze to vypada lepe. Diky zkousel jsem aktualizovat bios a ted mi nejde Notebook harware control, hodi to modrou smrt a restartuje se...nechapu...poradte nekdo. Dikesfanatic1 píše:No tak ja som zatial hral hry FEAR, Call of Duty 2 a NFS Most Wanted a problem so sekanim som nemal....takze neviem v com mozes mat problem....
Jo a to bluetooth si musis vypnout pomoci konzoly, je to v Program files/Asus/ ale nevim presny nazev jsem v praci, zitra to napisu.
- fanatic1
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam ho polozeny na drevenom stoliku. Teploty som nepozeral. Skusim zahrat aspon 1 hod FEAR na 1280x800 a potom pozrem teploty a napisem ti ako na tom som.asysman píše:A na cem mas notebook polozeny? Drevo, sklo? A jake mas teploty HDD a GPU?? Ja mam GPU pri hrani 85°C, HDD nekdy az 58°C. Jsem z toho nestastny. A na jake rozliseni to hrajes? Kdyz dam rozliseni 1024x768 tak to je v pohode, ale pri 1200x800 to zacne po chvili delat. Chci hrat na 1200x800 protoze to vypada lepe. Diky zkousel jsem aktualizovat bios a ted mi nejde Notebook harware control, hodi to modrou smrt a restartuje se...nechapu...poradte nekdo. Dikes
Jo a to bluetooth si musis vypnout pomoci konzoly, je to v Program files/Asus/ ale nevim presny nazev jsem v praci, zitra to napisu.
- Bizzi
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele: