Ja som napriklad s optimalizaciou spokojny hram tu hru na 1280x1024 s AA a detailami na max a bez HDR.Tvoje nastavenie?? Inak hra aj bez hdr vyzera super radsej premna AA nez HDR u tejto hry lebo mi tam tie zuby lezu dost na nervy a este som zabudol ze aj so 16xAF to hram ale v ovladacoch v hre sa zapnut nedaSwat píše:Tak jsem to dnes koupil.Vypadá to na slušný závody,opravdu jsem se těšil,ale rovnou se chci zeptat:
Seká se to tak hrozně jen mě,nebo všem a nevnímáte to?Nebo vám to nevadí,hlavně že se to "nějak" hejbe?A nebo je to další bezva funkce úžasnýho radeonu?Co se týče mnou zde na fóru několikrát kritizovaný optimalizace her - jsem opět zklamán a neskutečně nas..n!No a závěrem,když už je to tak - nevíte,co by pomohlo?Nějaký tweaky,ještě jeden raptor za 4 litry,nebo rovnou novej comp za 80?Prostě neskutečný,co dneska dokáže vyjít.....
Tvoja GK by TEORETICKY mala mat ovela viac fps nez moja pretoze podla urcitych testov a urcitych ludi ma v hrach s pouzitim SM 3 az o 40% vacsi vykon no tak neviem, ake mas nainstalovane ovladace?
BTW pri HDR je framerate stale plynuly