Bioshock
Moderátor: Baneshee
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
nahoudou sice velky rozdil to neni oproti 9tce to je fakt ale i tak ta voda je profaranejsi a je to snad 1ni hra ci ma dx10 a jede na ni stejne jako na dx9 aspon naky pokrok
oproti slibovanemu navyseni fps
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V
/ Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
- Hosenfeld
- Začátečník

Tak jsem po váhání stáhnul to DEMO. Dost krátký, ale jinak hra docela dobrá hra. Zkoušel jsem to hrát v DX10 i 9 a oči jsem si mohl vykoukat, a vůbec jsem nepoznal rozdíl. I FPS byly podobný (v 1680x1050 na max s 8xAF zaplym v ovladačích 30-80 FPS) podle FRAPSU, tak si říkam, jestli se DX10 vůbec zaplo, když jsem zaškrtnul ty DX10 efekty v menu. Zkoušeno na Vista x64.
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
- wallot
- Středně pokročilý

-
- shadow
- Středně pokročilý

Tak jsem to dal zatím asi 45 minut, ale už teď jsem nadšenej. Stejně jako u System Shocku 2 vynikající zvuková stránka. V 1280x1024 mi to jede na max. detaily naprosto plynule a svižně (C2D E6300@3Ghz, P5N-E SLI, 4 GB RAM, ASUS EAX 1950Pro + Cat. 7.8 + Bioshock Hotfix) a rockstable, takže snad to vydrží i dál
(FPS nezkoukám, pokud to jede podle mých představ, a nenechávám se tím rušit - odtrhávat od herního zážitku).
Akorát mám vypnutou tu volbu Force Global Lightning? - nejsem si zcela jist, co si pod touto volbou mám v dané hře představit? Automaticky to pak hodí nastavení detailů na custom. Neví někdo?
Jinak hraji hru ze Steam /vyjde to tam s daní na téměř 60 USD). Ale Bioshock za to stojí, to už teď vím s přehledem
.
Akorát jsem též vypozoroval ty ne úplně synchronizované titulky. Doufejme, že to spraví patch.
(FPS nezkoukám, pokud to jede podle mých představ, a nenechávám se tím rušit - odtrhávat od herního zážitku).
Akorát mám vypnutou tu volbu Force Global Lightning? - nejsem si zcela jist, co si pod touto volbou mám v dané hře představit? Automaticky to pak hodí nastavení detailů na custom. Neví někdo?
Jinak hraji hru ze Steam /vyjde to tam s daní na téměř 60 USD). Ale Bioshock za to stojí, to už teď vím s přehledem
Akorát jsem též vypozoroval ty ne úplně synchronizované titulky. Doufejme, že to spraví patch.
show must go on..
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Global Lightning = horší kvalita osvětlení scény, tj. zapnutá volba by měla zvýšit výkon na úkor kvality obrazu. Nějak tak přibližně...shadow píše: Akorát mám vypnutou tu volbu Force Global Lightning? - nejsem si zcela jist, co si pod touto volbou mám v dané hře představit? Automaticky to pak hodí nastavení detailů na custom. Neví někdo?
- hurrican
- Začátečník

-
Zdravim... No tak com som skusal demo aj v DX9 aj v DX 10 na 8800GTXke...tak rozdiel v FPS som tam mal a rapidny...TEda hlavne pri konci Dema...kde sa zacali valit nepriatlia (vlastne jedina poriadna prestrelka) Tak v DX10 to padalo aj na 25-23FPS.. (co bolo dost znat... hlavne akoby obraz plaval) a Pri DX9 to tam slo okolo 35-40...a to je riadny rozdiel... Takze neviem ako je to mozne ze iny rozdiel v FPS nemate..alebo zanedbatelny..Ineac Detaily vsetko na Full; V-sync-OFF,16AF,AA-nastavenie aplikaciou (alebo off...nemalo ziaden vplyv)1280x1024.... 
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
- durod
- Středně pokročilý

vypne dynamicke osvetleni scenyDelarge píše:Global Lightning = horší kvalita osvětlení scény, tj. zapnutá volba by měla zvýšit výkon na úkor kvality obrazu. Nějak tak přibližně...shadow píše: Akorát mám vypnutou tu volbu Force Global Lightning? - nejsem si zcela jist, co si pod touto volbou mám v dané hře představit? Automaticky to pak hodí nastavení detailů na custom. Neví někdo?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Hosenfeld
- Začátečník

Hosenfeld píše:Žádnej rozdíl mezi DX9 a DX10.
Tak když jsem se opravdu pozorně díval, tak ta voda je v DX10 lepší, ale jinak úplně stejný. Myslim, že kdyby se ta hra přepínala při hraní každých 10s z DX9 do 10 a naopak, tak nic nepoznam, kdybych o tom nevěděl.wallot píše:je to fakt poznat jen na efektech vody. najdi si nakou louzi a couvej v ni a uvidis ale pri pohybu vpred je prd poznat.
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
je to tak, ale dle meho pohledu je i voda stejna... jen trochu vic nasvetlena a vic odlesku ale fyzika a kvalita naprosto totozna ...Hosenfeld píše:Hosenfeld píše:Žádnej rozdíl mezi DX9 a DX10.Tak když jsem se opravdu pozorně díval, tak ta voda je v DX10 lepší, ale jinak úplně stejný. Myslim, že kdyby se ta hra přepínala při hraní každých 10s z DX9 do 10 a naopak, tak nic nepoznam, kdybych o tom nevěděl.wallot píše:je to fakt poznat jen na efektech vody. najdi si nakou louzi a couvej v ni a uvidis ale pri pohybu vpred je prd poznat.
- Thellwin
- Administrátor

- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem si to sehnal na LANce a musím říct že demo je sice krátky, ale hoodně zajímavý. Je až s podivem jak sem jim to povedlo optimalizovat...hra je to pěkná, graficky je vynikající...
Hraju to na 1280x1024, all on, akorát ty světelný na off... plynule
Hraju to na 1280x1024, all on, akorát ty světelný na off... plynule
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- shadow
- Středně pokročilý

Soundtrack volně ke stažení:
http://doupe.cz/h/Aktuality/AR.asp?ARI=117536
sorry, jestli to tady už je..
http://doupe.cz/h/Aktuality/AR.asp?ARI=117536
sorry, jestli to tady už je..
show must go on..
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dikes, pekna vec od nich vypustit OST
ale je to dost psycho, do hry sa to rucite hodi dokonale, ale neviem kto by to doma pocuval, ale inak je to skvostna sprievodna hudba.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- shadow
- Středně pokročilý

Já to poslouchám teď i jen tak 
Třeba "Cohens Masterpiece" je skvělé piano.
Jinak ve hře je i plno "dobové hudby z padesátých let", která porůznu hraje, většinou když je trochu klidnější vzduch... ta ještě více dotváří už tak dokonalou dobovou, tak trochu "verneovskou" atmosféru. Tato klasicky nazpívaná hudba v tom OST obsažena není.
Dále by mne zajímalo, zda zabíjete Big Daddy kvůli "Adamu". Já jsem zatím žádného neskolil, připadají mi moc "tough" a většinou mi na ně nezbývá už dostatek střeliva. Až teď, co jsem v těch zahradách, na něj snad mám....
Jinak ve hře je i plno "dobové hudby z padesátých let", která porůznu hraje, většinou když je trochu klidnější vzduch... ta ještě více dotváří už tak dokonalou dobovou, tak trochu "verneovskou" atmosféru. Tato klasicky nazpívaná hudba v tom OST obsažena není.
Dále by mne zajímalo, zda zabíjete Big Daddy kvůli "Adamu". Já jsem zatím žádného neskolil, připadají mi moc "tough" a většinou mi na ně nezbývá už dostatek střeliva. Až teď, co jsem v těch zahradách, na něj snad mám....
show must go on..
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Neuveris ale pri citani tvojho prispevku pocuvam presne tu istu skladbushadow píše:Já to poslouchám teď i jen tak
Niektore sa fakt daju len tak
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- wallot
- Středně pokročilý

-
- djh3ll
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
hele chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti ze STEAM placením. Chci si koupit bioshock pres steam. Mám embosovanou kreditku MasterCard a platím sní vše po netu.. od wowka přes různý nákupy. Ale přes steam když tam zadám udaje tak mě to vyhodí že to banka nemůže autorizovat. A nemůžu do jména a příjmení dávat diakritiku.
V čem je problém ?
hele chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti ze STEAM placením. Chci si koupit bioshock pres steam. Mám embosovanou kreditku MasterCard a platím sní vše po netu.. od wowka přes různý nákupy. Ale přes steam když tam zadám udaje tak mě to vyhodí že to banka nemůže autorizovat. A nemůžu do jména a příjmení dávat diakritiku.
V čem je problém ?
------------------------------------------------
/ WHO - Destruction /
/ WHO - Destruction /
- shadow
- Středně pokročilý

- djh3ll
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: