DOPORUČTE 22" LCD

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Zamčeno
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Jak je to vlastně s těmi verzemi u Samsungu? Někdo tu psal o Sku a Cčku, který jsou zamíchaný mezi sebou, to CDA je co?
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
wolf359
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od wolf359 »

CDA by měl být panel od CMO. Podle Digitalversus se vychází z kódu xxxCDA-1002 v sevisním menu a je to takhle:
A - Samsung (CAA)
D - CMO (CDA)
L - AU Optronics
I - CPT
Myslel jsem, že v Evropě lze koupit pouze panel od Samsungu, zvlášť když se vyrábí na Slovensku. Ale není to tak. Můj je na Slovensku vyrobený a panel Samsung nemá.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Lukfi píše:jaký je vůbec rozdíl mezi těma dvěma LG (WTQ a WA-WN)?
dle specifikaci je rozdil v barve , WA-WN ma navyse HDMI(to mi je fuk, na filmy mam TV) a otocni podstavec(je to plus,ale ja to nepotrebuji, jine by to bylo pri pivotu).

WTQ-SF ma kontrast 3000:1, ale od zari, rijna 2007 se vyrabeji jenom 5000:1, takze nyni v shopech sezenes jenom 5000:1

Procetl jsem hafo for, panel je stejny, nekto rika, ze WA ma lepsi barvy,ale to je relativni, zadny test neni- v porovnani proti wtq

myslim, ze kavlitou je wtq -SF/PF a WA-WN nastejne urovni- stoji +- stejne...

227WT-PF, ktery stoji o litr a pul vice a papirove je lepsi, vysel hure jako wtq PF

2232WB me odrazuje prave kvalita panelu, kdyz nedostanes S je to v haji-obrazova kvalita je nizsi...zjistit se to da jenom kdyz zapnes LCD

Asi koupim wtq pf, nebot WA-WN v te kombinaci bilo cerne je hruza, videl jsem to nazivo....bile je hrozne moc a postupne zezloutne
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

To jsem z toho jelen. A když už se teda nedá sehnat nic jinýho než TN, dá se některý monitor alespoň naklopit dolů?
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Lukfi píše:To jsem z toho jelen. A když už se teda nedá sehnat nic jinýho než TN, dá se některý monitor alespoň naklopit dolů?
o 5 st, nic moc...

http://www.svethardware.cz/art_doc-3D46 ... 6D3B8.html
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

hm, to asi přijde ke slovu nějaké makeshift podložení...
když jsem si před skoro 3 rokama kupoval výběhové CRT, to jsem si myslel, jak za pár let budou LCD vychytanější... a ono velký kulový :x
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

takže ty samsungy jsou na tom stejně
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Lukfi píše:hm, to asi přijde ke slovu nějaké makeshift podložení...
když jsem si před skoro 3 rokama kupoval výběhové CRT, to jsem si myslel, jak za pár let budou LCD vychytanější... a ono velký kulový :x
veru, kdyz se uvelebim do kresla, sesunu se skoro pod stul, tak se hodi sklopeni LCD aspon 20st.

nechapu take , proc neni standard otaceni monitoru aspon 30st na kazdou stranu. Ale jeden manik to na WTF-PF vymyslel tak, ze monitor nezarazil do podstavce nadoraz, a muze s nim tocit do aleleluja a pritom drzi a nevypadne...
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

ještě jeden blbý dotaz, když se dá monitor otočit na výšku (o 90°), tomu se nadává pivot? jak jsem koukal, tak to ty 22" taky neuměj snad ani jedna...
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Lukfi píše:ještě jeden blbý dotaz, když se dá monitor otočit na výšku (o 90°), tomu se nadává pivot? jak jsem koukal, tak to ty 22" taky neuměj snad ani jedna...
jj, umi to HP 2207,ale ma leskly display
cingi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cingi »

sem by patril taky SAMSUNG 226BW ;) ma ho sused a je to bomba ;) az na tie prve kusy ktore neboli 100% SAMSUNG
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

cingi píše:sem by patril taky SAMSUNG 226BW ;) ma ho sused a je to bomba ;) az na tie prve kusy ktore neboli 100% SAMSUNG
bohuziel,zadnej smasung nevis zda je 100% samsung, panely od ruznych vyrobcu....prave to me odrazuje od koupe, z principu...
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

a na alfě a v czc maj ty originální samsung panely?nebo to je prostě náhoda na kus?
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

random
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

bystryi píše:a na alfě a v czc maj ty originální samsung panely?nebo to je prostě náhoda na kus?
nahoda,zjisit se to da jenom zapnutim a podivanim do servisniho menu. A pochybuji,ze ti to v shope dovoli. Jedine v elektroobchodech, kde maji kusy vylozene a podivas se sam...ale tam je vyssi cena jak v pcshopech.
Dalsi moznost objednat cez net,vyzkouset a kdyz nebude panel "S" vratit do 14 dni. Ale to je proti me mysli,nejsem bezpaterni hovado
Shoty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shoty »

durod píše:
Lukfi píše:ještě jeden blbý dotaz, když se dá monitor otočit na výšku (o 90°), tomu se nadává pivot? jak jsem koukal, tak to ty 22" taky neuměj snad ani jedna...
jj, umi to HP 2207,ale ma leskly display
rozmýšlam práve nad týmto LCD HP 2207, je to tak hrozné ten lesklý display?

neviem sa rozhodnúť medzi samsung 226BW a HP 2207

HP má lepšie farby ale zas ma odraduje ten lesk
E8400 Box 3.0GHz-OC 4.1GHz 1.34V+ Noctua NH-U12,ASUS Maximus Formula ,Corsair 2x2GB DDR2-1066 Mhz TWIN2X Dominator Dual Channel kit
Gigabyte GTX570 780/1560/3800,Samsung 320Gb 16 Mb cache S-ATA2+ 2xWD 500Gb S-ata2, Corsair 650w ,LCD 22" HP w2207h
NorbiWRC
Nováček
Nováček

Příspěvek od NorbiWRC »

ja mam samsung 223bw a seriove cislo mi konci CFA, to znamena panel Samsung ?
| CPU: AMD Athlon 64 X2 4800+ EE | MB: ASUS M2N-E | VGA: ASUS 8600GTS | RAM: 2x1GB DDR2 CORSAIR 800@1005 XMS2 CL 4-4-4-12 | HDD: Hitachi 160GB SATA | Zdroj: Fortron 400W | Chladic: AC Freezer 64 | LCD: Samsung 223BW 22" wide| Repro: Logitech Z-4e black 2+1 |
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Shoty píše:rozmýšlam práve nad týmto LCD HP 2207, je to tak hrozné ten lesklý display?

neviem sa rozhodnúť medzi samsung 226BW a HP 2207

HP má lepšie farby ale zas ma odraduje ten lesk
226BW uz vubec ne, nastupce je 2232BW
jinak velka diskuse je za zive
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=10 ... 455c195a27

pro mne je leskly display nepripustny, videl jsem to v reale,barvy hezke, ale hrozne odlesky...kto stale pari v nejakem tmavem doupeti to mozna nevadi, ale ja jsem pri kompu i za svetla
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

NorbiWRC píše:ja mam samsung 223bw a seriove cislo mi konci CFA, to znamena panel Samsung ?
wolf359 píše:CDA by měl být panel od CMO. Podle Digitalversus se vychází z kódu xxxCDA-1002 v sevisním menu a je to takhle:
A - Samsung (CAA)
D - CMO (CDA)
L - AU Optronics
I - CPT
Myslel jsem, že v Evropě lze koupit pouze panel od Samsungu, zvlášť když se vyrábí na Slovensku. Ale není to tak. Můj je na Slovensku vyrobený a panel Samsung nemá.
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

Zdar myslite ze by se to vyplatilo za ty prachy? Parametry vypadaj dobre, ma i DVI

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... X0271R4FW9
Q6600,HD3870,Gigabyte DS4, 4*1GB A.data 800Mhz, WD caviar 250GB,maxtor 500gb,AC freezer 7, Coolermaster Elite 333......................
Zamčeno

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“