Lost Planet

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Ci sa to da obist ti neporadim, ale okrem MP patchu su tam zahrnute i rozne opravy a optimalizacie takze sa to oplati stiahnut, podruhykrat to uz tahat predsa nemusis staci iba raz a spravit si niekde backup cez steam.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Mrtvola
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrtvola »

No ted se na to vyprdnu, za měsíc stejně nahazuji Visty, tak pak to přes Ty 2-3 noci stáhnu:-)
i5 3570K, Asus P8Z77 M-Pro, Kingston HyperX XMP 1600Mhz 8GB, GB HD7870, Crucial M4 128GB, Cosmos S (díky Pejsku :-) ), Seasonic X560W
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Ja som menil OS uz minimalne 4x odkedy mam steam a nainstalovany lost planet a dalsie hry a nikdy som to nepreinstalovaval, vsetko slape ako ma. Iba nainstalujem na novom OS steam do adresara kde bol predtym, lognem sa a vsetko funguje v poho.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: Lost Planet

Příspěvek od Frostys »

Zdravím. Mám problém s posledním bossem. Hlavně jsem se teda nepodíval na ovládání toho létajícího robota a zjišťovat co je co v té misi zrovna moc dobře nejde. Mohl by mi prosím někdo pomoct?

edit: Tak už jsem to zvládl
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
_DAVE_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _DAVE_ »

Mam zakys v tehle hre u bosse v 9 nebo 10 misi. Je to mistnost s robotama po krajich. V predni casti se ze zeme vynori bestie a je ji treba sejmout chapadla ktere rovnez vychazeji z podlahy.
Po zniceni daneho chapadla musim vbehnout do podzemi a strilet do jakehosi "srdce", to ubira zivoty bestii. Problem je, ze kazde chapadlo znicim jen dvakrat a pak se zadne neobjevi.
NO a v tu chvili uz bossovi neubiram zadne zivoty. Nevim jak ho znicit.
Poradi nekdo??
HTPC: i5-12400f, 32GB RAM, RTX3060 12GB, case Grandia, 3DTV-LG 47"/ 3D Acer Projektor.
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.
Alqarin
Nováček
Nováček

Příspěvek od Alqarin »

Zdravím, tak jsem si koupil Lost Planet a těšil sem se, jak si zapařím a ono nic, nejdřív to stahovalo nějaké hovadiny přes můj pomalý net, což zabralo dost času a teď, když mi to konečně řeklo, že můžu hrát, mi to při spuštění hodí Steam Error a řekne "The game is currently unaviable, please try again later". To jako vyžaduje k singleplayerovému hraní Steam? Kdybyste někdo věděl, prosímvás poraďte...;)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Alqarin píše:Zdravím, tak jsem si koupil Lost Planet a těšil sem se, jak si zapařím a ono nic, nejdřív to stahovalo nějaké hovadiny přes můj pomalý net, což zabralo dost času a teď, když mi to konečně řeklo, že můžu hrát, mi to při spuštění hodí Steam Error a řekne "The game is currently unaviable, please try again later". To jako vyžaduje k singleplayerovému hraní Steam? Kdybyste někdo věděl, prosímvás poraďte...;)
Jo bohuzel
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Alqarin píše:Zdravím, tak jsem si koupil Lost Planet a těšil sem se, jak si zapařím a ono nic, nejdřív to stahovalo nějaké hovadiny přes můj pomalý net, což zabralo dost času a teď, když mi to konečně řeklo, že můžu hrát, mi to při spuštění hodí Steam Error a řekne "The game is currently unaviable, please try again later". To jako vyžaduje k singleplayerovému hraní Steam? Kdybyste někdo věděl, prosímvás poraďte...;)
jop steam je nutnej, je to nahrada dmr, ale pokud nejsi stabilne pripojenej k netu ma to jednoduchy reseni prepnes steam z online do offline modu a v pohode to chodi, ale porad je podminka hrani se steamem
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“