Vodní chlazení - obecná diskuze

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět

Jaké používáte čerpadlo?

Eheim 1046
8
3%
Eheim 1048
23
9%
Ponorný Eheim
10
4%
HPPS
8
3%
Ponorné ostatní (Sicce, a pod.)
12
5%
Laing D4
8
3%
Laing D5
72
27%
DDC 9W (s topem i bez)
27
10%
DDC 18W (s topem i bez)
48
18%
Jiné
48
18%

Celkem hlasů: 264
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

nie mam to rozobrate cakam na novu bednu. ale je to uz trochu umyte aspon co sa dalo.

//tak toto je ono
[img=http://img512.imageshack.us/img512/2227/p8142744resizeww2.th.jpg]

inak uz je to ocistene co to len slo. bolo to o dost horsie :X. je to blbe ked jeden z najdrahsich blokov robi toto
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
Luděk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luděk »

busy píše:nie mam to rozobrate cakam na novu bednu. ale je to uz trochu umyte aspon co sa dalo.

//tak toto je ono
[img=http://img512.imageshack.us/img512/2227/p8142744resizeww2.th.jpg]

inak uz je to ocistene co to len slo. bolo to o dost horsie :X. je to blbe ked jeden z najdrahsich blokov robi toto
ale s tim si snad mohl pocitat, kazdej vi ze med a hlinik nejde dohromady viz vizcool.
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

no za tie peniaze to mohlo byt eloxovane na slusnej urovni si myslim. existuje nejaka prisada ktora by to zamedzila alebo aspon obmedzila?
Luděk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luděk »

busy píše:no za tie peniaze to mohlo byt eloxovane na slusnej urovni si myslim. existuje nejaka prisada ktora by to zamedzila alebo aspon obmedzila?
no existuji na casemoddingu prodavaji nekolik druhu, ale jestli to co prodavaji funguje to nevim, s tim zkusenosti nemam ja mam okruh z medi plastu a plexi, a v okruhu mam jen destilovanou vodu ..
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Dneska jsem zapojil konečne zatím 4 radiátory s 12cm ventilatorama na 5V(xilenci co se sotva toci) a vysledek ?
Obrázek

Teplota vody od okolí má rozdil 0,3C v idlu a 0,9C v burnu! Teplota procesoru v TAT s Apogge GTX na frekvenci C2D 4005mhz pri 1.44V Real cca 40-41C :-)
Thomas CPU Killer 2.0
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thomas CPU Killer 2.0 »

Highlander píše:.....
To je super vysledek a jak mas ty radiatory zapojene vsechny paralelne ?
Jinak co je to za program a pres jakou zbernici to vali ? Diky
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Thomas CPU Killer 2.0 píše:
Highlander píše:.....
To je super vysledek a jak mas ty radiatory zapojene vsechny paralelne ?
Jinak co je to za program a pres jakou zbernici to vali ? Diky
všechny jsou zatím paralelně,ale není to moc štastný řešení ,protože ten 1/4 průtok každým radiátorem je poměrně malej a hrozně blbě se to odvzdušnuje...Takže si s tím musím ještě pohrát a zkusit jiný zapojení...
Ten program je od Aquacomputeru ke kontrolnímu panelu Aquaero.
pEeLL
Nováček
Nováček

Příspěvek od pEeLL »

Teplota vody od okolí má rozdil 0,3C v idlu a 0,9C v burnu! Teplota procesoru v TAT s Apogge GTX na frekvenci C2D 4005mhz pri 1.44V Real cca 40-41C
ty dva zbyvajici radiatory uz asi nema cenu ani zapojovat. nebo chces jeste desetinku dolu :-D
kolik ventilatoru na tech radiatorech mas??
zajimave by bylo porvnani s jednim dvema a pak tremi radiatory.

a konecne fotky fotky fotky :wink:
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Ted jsem si zapojil okruh v HTPC s blokama na cpu, gpu a nb + expa od Throdase a Eheim HPPS+. Radiátor Black Ice 240. Mám ale problém, jde nějak zvětšit restriktivita? Protože mě štve jak mi nestíhá expa... :?
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Kašpec píše:Ted jsem si zapojil okruh v HTPC s blokama na cpu, gpu a nb + expa od Throdase a Eheim HPPS+. Radiátor Black Ice 240. Mám ale problém, jde nějak zvětšit restriktivita? Protože mě štve jak mi nestíhá expa... :?
Můžeš snížit výkon HPPSka, hledej na netu výraz "silent mod".
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

O tom jsem slyšel, ale musí se drbat do elektroniky a to se mi nechce...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Staci nekde lehce priskrtit hadicku.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

tak tady je recenze na ten novej blok od Thermalrightu: http://www.hardwarecanucks.com/hardware ... eview.html
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

tak myslim ze je to obycajny high end blok. niektory sa nad nim rozplivali tak ze som od neho cakal viac. a nie rovnake teploty ako dtek fuzion ci apogee GT(X).
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

busy píše:tak myslim ze je to obycajny high end blok. niektory sa nad nim rozplivali tak ze som od neho cakal viac. a nie rovnake teploty ako dtek fuzion ci apogee GT(X).
jo no taky jsem cekal vic ,ale ja tomu testu neverim co delali na tom foru.
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Tak až bude dostupný v ČR, tak si ho sežeň a udělej dodatek k tvojemu článku.... :wink:
Kinomaniak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kinomaniak »

V ČR už je http://www.tntrade.cz/shop/index.php/de ... xwb-01,ale je na objednávku 3-14Dní za 2020,-Czk
E8600@4.5Ghz/500x9/1.44V...Noctua C12P...Asus P5Q Deluxe...Corsair Dominator 1066@1000Mhz 2x1Gb...Ati 4850 750@2400...Cosmos 1000
Zemo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zemo »

wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

40 USD za blbý měděný víčko?! Už je jasný, proč vyhrožovali tomu skopčákovi kvůli plexi víčku...
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

takze to uz je blok za 3k :lol:
to me tesi :)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Odpovědět

Zpět na „Voda“