Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Prostě výhoda javelinu proti lítákům je laserové navádění na které nefungujou světlice a to na 100% měnit nebudou, prootže z javelinu nebudou dělat druhou iglu, to by nedávalo smysl.
Podle mého názoru je to vyvážené dobře až na alarm že javelin.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

taky jsi myslim,ze to nezmeni, neni duvod. ALe alarm by pridat mohli,abych se mohl nekde schovat .
Ale nekde psali, ze s javelinem proti air vehicle neco zmeni....
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Hlavne by mali fixnut bug ze ECM zrusi laser lock (a to mylsim hlavne uz vystrelene rakety). A co s tym AAckom vs pechota? Ved to uz nerfli a vyradi ho 1 rpg zozadu alebo strela z tanku. Ked vas teraz drti aacko tak lol.

Dufam ze este buffnu celkovo .50tky lebo som vy*ebal cely zasobnik do heliny a vsetko som trafil a na konci som dostal asist zniceni vozidla 14.... smiesne. Ked opravia ten ECM + buffnu padesatky + opravia javelin tak by to bolo dobre.
Najlepsie by bolo keby sa soflam/aj javelin dal zamerat na hocijake miesto tak ako sa da aj v reali a nie len na vozidla. A to nehovorim o tom trapnom preskakovani z ciela na ciel u vsetkych lock on zbrani. To ma proste vzdy nenormalne nasere. A to som niekde cital zevraj to uz "opravili".... govno a nie opravili. Soflam skace jak besny a targetuje furt jeepy a potom tanky. Staci ze su 2 ciele od seba dalej ale nie uplne daleko a donekonecna to bude jumpovat medzi nimi... fubar. Zase sa rozculujem a to som dosiel len k bugu so soflamom + ecm.... na svojom vlastnom zozname bugov mam tak 50+ veci co ma nenormalne seru..
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Nerboard píše:Hlavne by mali fixnut bug ze ECM zrusi laser lock...
Však v reálném světě to ECM prostředky dokáží, tak proč by to nemohly dělat i ve hře. Nejprve si o avionice a obzvlášť o modernívch ECM systémech něco přečti.
NightShade
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NightShade »

Zdravím, omlouvám se, ale nechce se mi pročítat celé vlákno, tak se rovnou zeptám...

Taky se vám načítají mapy B2K mnohem rychleji než ty klasické? Nedá se ta rychlost načítání zlepšit i u těch normálních map?

Díky moc
CPU: Ryzen 5600x, MB: Asus ROG Strix B550-F Gaming , RAM: HyperX FURY 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 , SSD: Crucial MX500 1 TB, GPU: Gigabyte GTX 3060 Ti Gaming OC 8 GB , CASE: Cooler Master HAF 912 Plus, PSU: Seasonic M12II 620 W, OS: Win 10
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

U mě spíš pozoruju že je načítání naprosto náhodné, zvlášť první hra po restartu pc trvá dlouho. Občas naskočím třeba do Caspianu za 10s jindy to trvá přes pul minuty...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Loading starých map opravdu trvá déle. Když ale neloadíte jednou, tak druhý load už je velmi rychlý.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Tak už mám i s PP-19 nastříleno přes 500 lidí :D Sice to bylo někdy sní trápení ,ale otevřel jsem sní celého reconta a dostal psí známku.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Nerboard píše:Hlavne by mali fixnut bug ze ECM zrusi laser lock (a to mylsim hlavne uz vystrelene rakety)...

Tak so jsem nevedel, ja mam zato,ze to prave nefunguje, lockuji me soflamem/CITV, ECM zrusim(teda jak pises), a i tak me trefi javelin/tank. Mne se jeste nestalo, ze by me tankem/javeliem regulerne trefili po locku, vzdy zasah pride "potichu" a ma 100% damage

A to preskakovani locku je nekdy zabavne, nekdy ani nepreskoci- zamerena helina, vystrelim a koukam jak strely leti uplne mimo a trefuji letadlo :-D
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

durod píše:
Nerboard píše:Hlavne by mali fixnut bug ze ECM zrusi laser lock (a to mylsim hlavne uz vystrelene rakety)...

Tak so jsem nevedel, ja mam zato,ze to prave nefunguje, lockuji me soflamem/CITV, ECM zrusim(teda jak pises), a i tak me trefi javelin/tank. Mne se jeste nestalo, ze by me tankem/javeliem regulerne trefili po locku, vzdy zasah pride "potichu" a ma 100% damage

A to preskakovani locku je nekdy zabavne, nekdy ani nepreskoci- zamerena helina, vystrelim a koukam jak strely leti uplne mimo a trefuji letadlo :-D
No prave tak som to myslel, ze to nefunguje. Napisal som to blbo :D. Malo by to rusit aj vystrelene rakety lebo to nieje sanca. Soflam je este ako tak v pohode ze ho mozes vidiet ale CITV nemas sancu. A aj ten soflam ma podla mna velky range.. cca 600m+- to ja na gulf of oman po tej dialnici cela dlzka + soflam nevidis z 600m ale az z cca 400+ cize ta lockne skor nez ho mozes vidiet.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

taky me docela dere, ze bezim bezim ... ( po rovine) a zniceho nic mi to napise "smula" a death. pritom do me nikdo nestrelil, nikde sem neupadl... demence. :evil: vcera se mi to behem jedne mapy stalo 3x nebo 4x. taky doufam, ze nerfnou USASku, protoze s ni lita cim dal vice lidi s optikou a davaj me na vic jak 100m. dal je imbecilita vubec mereni vzdalensti u tehle alfaverze (parodie na odladenou) hru. z vlajky na vlajku u caspianu je to vic jak pul kilometru a ono to pise 200m :lol: . to jako ten vojak dela 3 metrovy kroky? u snip prvni vystrel hit, druhy vystrel s presne stejnym namirenim miri nekam jinam o desitky metru atd atd atd...

+ by mohly udelat nejakej real mod. v realu 1 javelin = death, one shot one kill u pechoty, seskok s jeepem/tankem/bvp ze skaly a technika ma 100% , proste demence
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Třeba tě někdo přejel a vyskočil z džípu, nebo na tebe spadnul kus letadla někde.
Mě se ještě nestalo že bych hebl jen tak z ničeho nic.
Taky na FF serverech když sestřelíš spoluhráče tak pokud maj ten mod tak můžou napsat !punish což tě zasebevražduje.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Ta sebevražda se mi stala jen jednou. Na Caspianu jsem přeskakoval nízký dřevěný plot a už to bylo :-D
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
komancero
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od komancero »

ano stalo se mi ze napr. letim v heli jako strelec ,najednou vidim ze heli leti dal ja stojim na miste a "smula" ,prouzeni v druhem tymu ,a nestalo se mi to jen jednou
mel bych takovy dotaz ,kde presne najdu powertune v ccc ,nejak ho nikde nevidim
:takze asi by mel byt jak jsou frekvence atd. takze kdyz tam neni tak co s tim ?
sorry zapomel sem ze su na b3 predtim sem mel grafiky :oops:
7700k (4,7/4,5 1,296v),noctua nh-d15,asus IX hero,gskill tridentz 3,6 cl16,gigabyte 1080 aorus 2050/12000,samsung 850evo 500gb,toshiba p300 2tb,evga sup. p2 750w,be quiet! pro900,logitech g510s,g500s,logitech z906,hyperx cloud II,msi optix
i5 4690k (4,5ghz 1,165v),noctua nh-d14,asus z97-pro,seasonic platinum 660w,fractal r4,g.skill 2x4gb,intel 530 480gb,3xhdd (9tb),sony bdrw
(ulozenka:i7 3770k (4,6ghz 1,240v),noctua nh-d14,sapphire hd 7950 1050/6300,asus-p8z77-v pro,seasonic platinum 860w,g.skill 1866mhz (2x8gb),cm stacker 830,samsung 840 pro 256gb,plantronics gamecom 777)
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

Mě se zase stává, že když letím v helině a najednou do mě nabourá stíhačka a tím mě odhodí a já se vykrešuju :D
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ToxicTears »

Jen tak mimo nahodím otázku. Nemáte náhodou někdy pocit, že se špatně vykreslují nepřátelé. Už několikrát se mi stalo, že parašutista letí třeba z 50 metrové výšku, já běžím jenom dopředu a nejednou z ničeho nic se zobrazí přede mnou. A asi 3x se mi stalo, že jsem se chtěl schovat do rohu místnosti a najednou jsem byl mrtví a on stál nepřítel v tom rohu, i když očividně tam nebyl, taková lama nejsem. A co si pamatuji, tak jeden týpek v killcamu nebyl vůbec vidět, ale běhal a byly vidět jenom záblesky z "imaginární" zbraně.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

dales.luk píše:Mě se zase stává, že když letím v helině a najednou do mě nabourá stíhačka a tím mě odhodí a já se vykrešuju :D
Taran/Ramming je bohužel celkem častý jev :( Pro helinisty je to dost strašák.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Mě se hodně stává že když letím v helině tak se pilot netrefí a napálí to do země, to je vždycky sranda. Ale hlavní je že za to nemá body i když se trefí.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Je ted jsem se dočetl že další DLC bude odhalen už příští týden :) Tak snad i vyjde v dohledné době a né jak psali na zingu že až v létě asi.
http://www.egmnow.com/articles/news/bat ... next-week/
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

sem zvedavej jak tu hru opet dom***j. hlavne at udelaj neco s autobalancem,nerfnou ecm a zakazou hrat retardovanejm cheaterskejm narodum :evil:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“