kdo by jezdil destro bez haste/crit/hit gearu ? Bez toho bylo destro vicemene nepouzitelny. Az s prichodem SWP gearu a par veci z BT/MH se zacalo destro poradne rozjizdet...E1X píše:V TBC frcelo nejvic destro aspon v ty dobe kdy jsem jeste hral.. Pokud vim tak valna vetsina locku jelo ze zacatku affli a prechazelo na destro az s prichodem Ulda.
-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Skeeter
- Začátečník
Re: -=World of Warcraft=-
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Tak naše guilda je opravdu nadšená z nového patche. Ve středu jsme byli ulduar jako vždy, pitomýho Decontructora jsme nedali protože tam bylo neuveřitelný množství robotů. Nastěstí to opravili a včera jsme se propracovali až k Thorimovi kde jsme skončili protože nám do tunelu neustále lezli addi z vršku... . Prostě klasika po patchi - co fungovalo je rozmr*aný.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- E1X
- Začátečník
-
90% locku na DT i s KZ eq.. Destro se dalo i s ZA gearem/ badge gearem.Skeeter píše:kdo by jezdil destro bez haste/crit/hit gearu ? Bez toho bylo destro vicemene nepouzitelny. Az s prichodem SWP gearu a par veci z BT/MH se zacalo destro poradne rozjizdet...E1X píše:V TBC frcelo nejvic destro aspon v ty dobe kdy jsem jeste hral.. Pokud vim tak valna vetsina locku jelo ze zacatku affli a prechazelo na destro az s prichodem Ulda.
- Butch
- Středně pokročilý
Ja mel tehdy 1xT5 ramena, veci za bojky, crafty, veci z KZ..tedy zadny T6 nebo sunwell gear a v destru na single target v 25ce jsem tech 1450dps vytahl.
Byla to nuda, ale ucinne. Haste skoro zadnej(nez jsem si ucraftil ty ramena co recept padal v Bt tusim a koupil haste wristy + cloak za bojky), hit cap jsem mel a crit uz si nepamatuju.
Tehdy byl ale celkove vyssi nezli ted. Realny kolem 35-40%.
Hlavne boost po critu sb byl 20%, takze pak i s prumernym gearem jako jsem mel litaly crity SB v 25man dungu se vsemi dostupnymi buffy a zaplymi trinkety + blood fury az kolem 9k, coz na 70lvl bylo moc pekny.
Byla to nuda, ale ucinne. Haste skoro zadnej(nez jsem si ucraftil ty ramena co recept padal v Bt tusim a koupil haste wristy + cloak za bojky), hit cap jsem mel a crit uz si nepamatuju.
Tehdy byl ale celkove vyssi nezli ted. Realny kolem 35-40%.
Hlavne boost po critu sb byl 20%, takze pak i s prumernym gearem jako jsem mel litaly crity SB v 25man dungu se vsemi dostupnymi buffy a zaplymi trinkety + blood fury az kolem 9k, coz na 70lvl bylo moc pekny.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Skeeter
- Začátečník
E1X > mno ZA/ostrovni Badge byl uz vicemene haste gear Ale z KZ ? Na Aszune teda fcela neco jinyho
Hlavne se destro lock do raidu tezko dostal... Locku byl dost a v 90% pripadu musel bej afli kvuly cursum (of Shadow, of Elements...) Tzn. nez to nerfly a udelal se jeden curse tak byly tri afli loci v raidu temer nutnosti...
Ja teda locka nikdy nehral, ale muj RL kamos ano a co vim, tak destro sice kousalo, ale ne tak jako s prichodem SWP/BT/MH gearu...Afli loci delali diky dotkam dps lepsi...
Hlavne se destro lock do raidu tezko dostal... Locku byl dost a v 90% pripadu musel bej afli kvuly cursum (of Shadow, of Elements...) Tzn. nez to nerfly a udelal se jeden curse tak byly tri afli loci v raidu temer nutnosti...
Ja teda locka nikdy nehral, ale muj RL kamos ano a co vim, tak destro sice kousalo, ale ne tak jako s prichodem SWP/BT/MH gearu...Afli loci delali diky dotkam dps lepsi...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Co ja si pamatuju tak Afli se jelo do T5 a od T6 se jelo destro.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
- Vodnik
- Začátečník
-
Locku uz dost není, velmi často jsem v 25m pugu jedinej, v guildě jsem zůstal z původních asi 5 aktivních locků taky jedinej, ostatní po WotLK přešli na jiné classy. A aktuálně se pořád ještě jede destro, i když rozdíl mezi deep affli a deep destro je pár dps (1-2%). Affli se údajně víc hodí na některé Ulduar HM.
Jinak sekvence co tu psal Butch je pro destro locka zásadně špatně, protože CB se dává až po Conflagrate, kvůli Backdraftu. A místo CoE se rozhodně spíš dá CoA (CoD na bossovi), protože v naprosté většině případů je v raidu moonkin nebo unholy DK a CoE tím pádem nemá smysl.
Jinak sekvence co tu psal Butch je pro destro locka zásadně špatně, protože CB se dává až po Conflagrate, kvůli Backdraftu. A místo CoE se rozhodně spíš dá CoA (CoD na bossovi), protože v naprosté většině případů je v raidu moonkin nebo unholy DK a CoE tím pádem nemá smysl.
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Butch
- Středně pokročilý
Mno ja to tam flakam CB pred Conflagrate abych maximalne vyuzil cd a kolem 5k dps jsem schopnej dat.Vodnik píše: Jinak sekvence co tu psal Butch je pro destro locka zásadně špatně, protože CB se dává až po Conflagrate, kvůli Backdraftu. A místo CoE se rozhodně spíš dá CoA (CoD na bossovi), protože v naprosté většině případů je v raidu moonkin nebo unholy DK a CoE tím pádem nemá smysl.
Nekdy s BL i kolem 5,6k a to mam jen nax10/25 gear + dve veci z UL10
CoD na bossovi urcite je fajn, zalezi na slozeni grupy.
Kazdopadne muzu zkusit CB-Conflagrate, jak pises a uvidime jak se dps a celkova dmg projevi
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Skeeter
- Začátečník
tak tak...HEAD píše:Co ja si pamatuju tak Afli se jelo do T5 a od T6 se jelo destro.
- balaam
- Začátečník
Nový datadisk - World of Warcraft: Cataclysm (info z mmorpg.com - věrohodný zdroj, ale přesto jsou to zatím dohady)
Level cap zvýšen na 85.
2 nové rasy - goblini pro hordu a Worgeni pro alianci (worgen bude mít možnost přeměnit se do lidské, či zvířecí podoby)
Nebude žádné nové povolání, ale rasám se přidá povolání, které mít předtím nemohly:
Human Hunter
Orc Mage
Night Elf Mage
Dwarf Mage
Blood Elf Warrior
Dwarf Shaman
Undead Hunter
Tauren Paladin
Tauren Priest
Gnome Priest
Troll Druid
Barrens se rozdělí na dvě zóny (10+ a 20+), Thousand Needles bude zaplaveno, Azshara bude nyní pro low lvl (10-20), Ogrimmar bude zničen a Orkové si postaví nové hlavní město (hlavní město nového datadisku).
Tak co na to říkáte?
Level cap zvýšen na 85.
2 nové rasy - goblini pro hordu a Worgeni pro alianci (worgen bude mít možnost přeměnit se do lidské, či zvířecí podoby)
Nebude žádné nové povolání, ale rasám se přidá povolání, které mít předtím nemohly:
Human Hunter
Orc Mage
Night Elf Mage
Dwarf Mage
Blood Elf Warrior
Dwarf Shaman
Undead Hunter
Tauren Paladin
Tauren Priest
Gnome Priest
Troll Druid
Barrens se rozdělí na dvě zóny (10+ a 20+), Thousand Needles bude zaplaveno, Azshara bude nyní pro low lvl (10-20), Ogrimmar bude zničen a Orkové si postaví nové hlavní město (hlavní město nového datadisku).
Tak co na to říkáte?
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
A jeste doplnim, ze thrall nebude warchief a stane se jim garosh hellscrem a ten zabije cairna bloodhoofa vudce taurenu.
Pro me je to totalni mega picovina.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Jj, je to kec. Neveřím že by to byla pravda, je přeci jen okurková sezóna tak si někdo vycucal z prstu takovou blbost...
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- Vodnik
- Začátečník
-
Můžeš postnout nějaký WWS? Docela bych si nechal ukázat jak dáš s equipem kde ti do hitu chybí přes 7% 5k na bossovi Nepočítám Thaddiuse, Loatheba a Hodira ofcButch píše: Mno ja to tam flakam CB pred Conflagrate abych maximalne vyuzil cd a kolem 5k dps jsem schopnej dat.
Nekdy s BL i kolem 5,6k a to mam jen nax10/25 gear + dve veci z UL10
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Lee
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak a konecne padl Yogg-Saron bez pomoci zadneho z keeperu!
- KlaSniC
- Začátečník
GZ konecne uz to dal nekdo schopni CZ/SK nas ceka v nedeli last 25m achiev freya +3 snad to pujde dolu uz me ten progress nebavi a potom hura algalon ten taky doufam padne jak nic z 10ky aspon trochu natrenovaneLee píše:Tak a konecne padl Yogg-Saron bez pomoci zadneho z keeperu!
- Butch
- Středně pokročilý
Vodnik píše:Docela bych si nechal ukázat jak dáš s equipem kde ti do hitu chybí přes 7% 5k na bossovi Nepočítám Thaddiuse, Loatheba a Hodira ofc
hehe podle armory porovnavat je nesmysl, mam ted veci nakombinovany pro maximalni dmg v HCckach na farmu emblemu. Takze tam nepotrebuju tolik hitu. Tj trinket s hitem jsem vymenil za ten s critem, a jeste par veci jako pasek, neck, chestu mam jinou na hccka a na raidy.
Vzhledem k tomu ze muj main je Druid, tak s lockem raiduju vyjimecne. Tj v raidovaci kombinaci gearu na armory moc nejsem casto. Voacko kolem 5kdps neni problem treba.
Se odlognu v gearu co obcas raiduju(jenom kvuli tobe ))) , nove jsem si ted udelal radost a koupil recept + udelal botky . Jeste jsem menil helmu, mel jsem predtim porad jenom tu z Grobulluse nax25(nebyla spatna, lepsi nez T7 . Hccka farmim v gearu co je zmixovanej na slusnej crit pri zachovani spell dmg.
Je zbytecny s sebou tahat veci co nosim zejmena kvuli tomu hitu na raidy.
Dale mam zbytecne vice gemu v gearu kde je obsah modreho(crit/spi, hit/spi), kvuli metasocketu kde jsou treba jen dva...to kvuli tomu ze se mi to pak uz nechtelo presocketovavat kdyz s lockem neprogressuju.
To pokud by jsi se ptal proc mam v zlutym spirit/crit misto spell power/crit.
Zmenil jsem par veci nedavno a nikde nebyly modre sockety jako mam ted v gearu kde bych dal sp/spi...
Jak jsem psal, lock je ted muj alt(takze ted uz jenom VOA+Hccka) a jinak raiduju spis s druidem.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =Shiftbull
- Rajče
- Mírně pokročilý
Proč ne?balaam píše: Level cap zvýšen na 85.
Jo, to zní zajímavě...balaam píše: 2 nové rasy - goblini pro hordu a Worgeni pro alianci (worgen bude mít možnost přeměnit se do lidské, či zvířecí podoby)
Všechno Ok krom těhle kombinací:balaam píše: Nebude žádné nové povolání, ale rasám se přidá povolání, které mít předtím nemohly:
Human Hunter
Orc Mage
Night Elf Mage
Dwarf Mage
Blood Elf Warrior
Dwarf Shaman
Undead Hunter
Tauren Paladin
Tauren Priest
Gnome Priest
Troll Druid
Dwarf Shaman
Tauren Paladin
Tohle mi přijde úplně mimo...
Hmm, Og mi bude chybět.....balaam píše: Barrens se rozdělí na dvě zóny (10+ a 20+), Thousand Needles bude zaplaveno, Azshara bude nyní pro low lvl (10-20), Ogrimmar bude zničen a Orkové si postaví nové hlavní město (hlavní město nového datadisku).
Ježiš a co je zase tohle za "nápad" ?HEAD píše:A jeste doplnim, ze thrall nebude warchief a stane se jim garosh hellscrem a ten zabije cairna bloodhoofa vudce taurenu.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník
Buh vi jak to bude, ale ty rasy by byly fajn
- balaam
- Začátečník
K tomu, že Garosh Hellscream zabije Cairna vede příběh... Garosh se rozhodne vyhlásit totální válku Alianci, proti čemuž je Cairn, který s nimi vcelku sympatizuje a tak ho Garosh nechá zavraždit (pravděpodobně quest).
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
- Frostys
- Začátečník
-
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X