Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- xtron
- Začátečník

- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Battlefield 3
Teď jsem snad poprve narazil na chetarníka. Normálně v metru se narodím u Kavárny a ten bast*rd stojí na nástupišti ze sniperkou a střílí mě. 3x zdechnu než mě napadlo že to je takovej cucák. Takhle nasr** hned na druhý den. 
Jako padesátka kulka třeba prostřelí zeď že chcípnu i za rohem ,ale střílet přes celí metro to už je moc bych řek
Jako padesátka kulka třeba prostřelí zeď že chcípnu i za rohem ,ale střílet přes celí metro to už je moc bych řek
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Nerboard
- Začátečník

-
Buduci tyzden sa ma objavit info o novom DLC. Mozno pojde o spekulovane All American dlc...
http://www.videogamer.com/xbox360/battl ... _york.html
Bude obsahovat 4 nove mapy:
Operation Subway Station
New York metro
Los Angeles canals
Civilian alleyway

6.feb patch pre PS3 voip fix...o pc neviem.
http://www.videogamer.com/xbox360/battl ... _york.html
Operation Subway Station
New York metro
Los Angeles canals
Civilian alleyway

6.feb patch pre PS3 voip fix...o pc neviem.
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Další metro tak to by bylo hodně zajímavé ,ale hlavně ať to vydají co nejdřív už to chci mít 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Podle názvů to vypadá spíš na koridorovkyNerboard píše:...
Operation Subway Station
New York metro
Los Angeles canals
Civilian alleyway...
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sir_-_Death píše:Podle názvů to vypadá spíš na koridorovkyNerboard píše:...
Operation Subway Station
New York metro
Los Angeles canals
Civilian alleyway....
Bohužel, Battlefield už nebude mít mapy takový jaký byly v předchozích dílech. Tenhle přístup mě úplně vytáčí!
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Včera jsme se s Winterondrou při hraní na HC serverech setkali s jednou dost nepříjemnou věcí. Když je fronta na techniku, tak pokud nastoupíte třeba do heli nebo jiného "průstřelného" vehiklu, tak vás teamový spoluhráč odpraví a sám vehikl veme
Nevěřil jsem vlastním očím.
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Až včera? S touhle demencí některejch hráčů bojuju (a ne sám) už nějakej ten měsíc... Jinak jsem moc rád za servery s příkazy !forgive a !punish.Krteq píše:Včera jsme se s Winterondrou při hraní na HC serverech setkali s jednou dost nepříjemnou věcí. Když je fronta na techniku, tak pokud nastoupíte třeba do heli nebo jiného "průstřelného" vehiklu, tak vás teamový spoluhráč odpraví a sám vehikl vemeNevěřil jsem vlastním očím.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
bacha, jde to i na serverech kde neni teamkill. osobne me stval jeden noob v heline, tak sem se prepnul k nemu do teamu a kyz se zvedal ze zeme, narval sem rpgckem do ocasu a on sel ihned k zemi. nemam rad svinky s 80+ : 0
- Krteq
- Středně pokročilý

-
I ty kacíři 
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Flegy píše:...narval sem rpgckem do ocasu a on sel ihned k zemi. nemam rad svinky s 80+ : 0
Když už jsme u těhle týmovejch protinoobovskejch sabotáží... Sem tam, když už mě to vytočí na maximum, vezmu RPG a do blba, kterej veme tank a uhání s nim sám pryč, jednu pošlu. Těmhle šaškum by měli zakázat online hraní!
- durod
- Středně pokročilý

jo, i proto nehravam HC servre, kdyz me oddelal v heline,jsem nechapal,bez rozpaku mi dal headshot.Pote jsem mel 5 teamkillu a nasledne vylouceni, ale mel jsem aspon dobry pocit 
//BTW, kdy vyjde novy patch a co bude opravovat, neni nekde nejake ucelene info?
/// No jo, mam prechodny pobyt na Firestorme
, ale aspon hraju fer
//BTW, kdy vyjde novy patch a co bude opravovat, neni nekde nejake ucelene info?
/// No jo, mam prechodny pobyt na Firestorme
Naposledy upravil(a) durod dne pát 3. úno 2012, 10:02, celkem upraveno 2 x.
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
se divis? kdyz ty v tech helinas bydlis 
- Butch
- Středně pokročilý

Vcera jsem chvili hral supporta na caspianu a celkem to slo i kdyz ta mapa je lepsi asi pro mechanika.
Jakou doporucujete zbran pro supporta do zacatku? Mam ten type 88 z Warfare packu. Mam prejit na M249(uz ji muzu vzit a zkousel jsem chvili, ale pres ty default miridla se mi blbe strili) nebo je pak jeste neco lepsiho? Preferuji munice mensi raze aby to co nejmene kopalo.
Diky za tip
Kamarad hraje s mg36 a rikal ze se mu s ni hraje nejlepe, ale chvili potrva nez k ni dolezu. Jeste to chce nejaky tusim achievy ktere moc neresim a spis je sbiram po ceste.
Jakou doporucujete zbran pro supporta do zacatku? Mam ten type 88 z Warfare packu. Mam prejit na M249(uz ji muzu vzit a zkousel jsem chvili, ale pres ty default miridla se mi blbe strili) nebo je pak jeste neco lepsiho? Preferuji munice mensi raze aby to co nejmene kopalo.
Diky za tip
Kamarad hraje s mg36 a rikal ze se mu s ni hraje nejlepe, ale chvili potrva nez k ni dolezu. Jeste to chce nejaky tusim achievy ktere moc neresim a spis je sbiram po ceste.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Frostys
- Začátečník

-
Běžná praxe. Stačí si vybírat servery s !punish ale i tak se mi to stává málokdy. Není nic jednoduššího než ho pak za ten teamkill kvůli vehiklu zabíjet až do konce hry, on si pak příště rozmyslí 
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
type 88 je asi nejhorší zbraň,m249 má super kadenci,hraje se mi s ní nejlíp ale nemám ještě odemknutou mg36.Butch píše:Vcera jsem chvili hral supporta na caspianu a celkem to slo i kdyz ta mapa je lepsi asi pro mechanika.
Diky za tip
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- Nerboard
- Začátečník

-
http://bf3blog.com/2012/01/upcoming-bat ... t-we-know/
Minimalne toto vo feb patchi k PC.
Krteq - hraj na HC kde maju !punish a hotovo. Pockam kym vzlietne a zabijes ho vo vzduchu...
V poslednom case hrajem na 32/48 serveroch pretoze sa aj dostanes k technike a na tych malych mapach to neni rubacka ale mas aj sem tam klud. A je aj sanca sa dostat do squadu/do vlastneho s kamosmi. Na 64 serveroch to je casto 2/4 locked 2/4 locked a potom ostavaju squady plne sniperov a pilotov stihaciek s 4x explosive perkom takze parada...sa neda ani s kamosom normalne zahrat.
K tomu supportovi - ja mam pocit ze ten M249 je lepsi ako Type 88. Aj na blizko aj na dialku pac ten T88 striela pomaly. MG36 je super len ma maly zasobnik(51nabojov) + rozsireny (100). Ja na supportovi hrajem s brokovnicou MK3A1. Ma tlmic takze parada
Neviem preco by na caspiane mal byt lepsi inzinier. Ja sam hrajem vsetky classy a caspian je jedna z mojich oblubenych map takze tam mam odohrate vsetky classy a vsetky sa mi tam hraju super. Support s C4 je pecka. Polozis C4 na Ccko do rohoch na skaly a ked zacne blikat tak to odpalis a dostanes +3 killy
. Kazdy vzdy zaleze do rohov a podobne takze staci to hadzat na predvidane miesta. Na karkande to vzdy hadzem na Acko/Ccko a na sharqi tiez na Ccko do tej budovy
. Tam ked sa nasackuju 3-4ja a si myslia ze su v bezpeci...a to este nevideli moje C4 na strope
K tym saskum co uhanaju s prazdym jeepom/tankom prec co uz.. niesu komunikacne prostriedky v hre. A regen a podobne skazili styl hry ze aj keby ho zranili tak nepotrebuje medika/opravara len si zalezie a vystaci si sam.
Minimalne toto vo feb patchi k PC.
Krteq - hraj na HC kde maju !punish a hotovo. Pockam kym vzlietne a zabijes ho vo vzduchu...
V poslednom case hrajem na 32/48 serveroch pretoze sa aj dostanes k technike a na tych malych mapach to neni rubacka ale mas aj sem tam klud. A je aj sanca sa dostat do squadu/do vlastneho s kamosmi. Na 64 serveroch to je casto 2/4 locked 2/4 locked a potom ostavaju squady plne sniperov a pilotov stihaciek s 4x explosive perkom takze parada...sa neda ani s kamosom normalne zahrat.
K tomu supportovi - ja mam pocit ze ten M249 je lepsi ako Type 88. Aj na blizko aj na dialku pac ten T88 striela pomaly. MG36 je super len ma maly zasobnik(51nabojov) + rozsireny (100). Ja na supportovi hrajem s brokovnicou MK3A1. Ma tlmic takze parada
K tym saskum co uhanaju s prazdym jeepom/tankom prec co uz.. niesu komunikacne prostriedky v hre. A regen a podobne skazili styl hry ze aj keby ho zranili tak nepotrebuje medika/opravara len si zalezie a vystaci si sam.
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vždyť píšu že je lepší m249.
Jupiman dělá rozbory zbraní,tady je support: http://www.youtube.com/watch?v=dM9fe_1y ... re=related
Jupiman dělá rozbory zbraní,tady je support: http://www.youtube.com/watch?v=dM9fe_1y ... re=related
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
ja suppa vystrilel s P90tkou 
- Frostys
- Začátečník

-
Je*e vám Origin? Nechce mi pomalu ani naběhnout a když naběhne, tak neodpovídá.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240