Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
xtron
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3

Příspěvek od xtron »

hmm toho se asi nedožijem :-D
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Teď jsem snad poprve narazil na chetarníka. Normálně v metru se narodím u Kavárny a ten bast*rd stojí na nástupišti ze sniperkou a střílí mě. 3x zdechnu než mě napadlo že to je takovej cucák. Takhle nasr** hned na druhý den. :twisted:
Jako padesátka kulka třeba prostřelí zeď že chcípnu i za rohem ,ale střílet přes celí metro to už je moc bych řek :lol:
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Buduci tyzden sa ma objavit info o novom DLC. Mozno pojde o spekulovane All American dlc...
http://www.videogamer.com/xbox360/battl ... _york.html

Bude obsahovat 4 nove mapy:
Operation Subway Station
New York metro
Los Angeles canals
Civilian alleyway

Obrázek

6.feb patch pre PS3 voip fix...o pc neviem.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Další metro tak to by bylo hodně zajímavé ,ale hlavně ať to vydají co nejdřív už to chci mít :-D
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Nerboard píše:...
Operation Subway Station
New York metro
Los Angeles canals
Civilian alleyway...
Podle názvů to vypadá spíš na koridorovky :( .
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Sir_-_Death píše:
Nerboard píše:...
Operation Subway Station
New York metro
Los Angeles canals
Civilian alleyway...
Podle názvů to vypadá spíš na koridorovky :( .

Bohužel, Battlefield už nebude mít mapy takový jaký byly v předchozích dílech. Tenhle přístup mě úplně vytáčí!
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Včera jsme se s Winterondrou při hraní na HC serverech setkali s jednou dost nepříjemnou věcí. Když je fronta na techniku, tak pokud nastoupíte třeba do heli nebo jiného "průstřelného" vehiklu, tak vás teamový spoluhráč odpraví a sám vehikl veme :( Nevěřil jsem vlastním očím.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Krteq píše:Včera jsme se s Winterondrou při hraní na HC serverech setkali s jednou dost nepříjemnou věcí. Když je fronta na techniku, tak pokud nastoupíte třeba do heli nebo jiného "průstřelného" vehiklu, tak vás teamový spoluhráč odpraví a sám vehikl veme :( Nevěřil jsem vlastním očím.
Až včera? S touhle demencí některejch hráčů bojuju (a ne sám) už nějakej ten měsíc... Jinak jsem moc rád za servery s příkazy !forgive a !punish.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

bacha, jde to i na serverech kde neni teamkill. osobne me stval jeden noob v heline, tak sem se prepnul k nemu do teamu a kyz se zvedal ze zeme, narval sem rpgckem do ocasu a on sel ihned k zemi. nemam rad svinky s 80+ : 0
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

I ty kacíři :lol:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Flegy píše:...narval sem rpgckem do ocasu a on sel ihned k zemi. nemam rad svinky s 80+ : 0
:-D
Když už jsme u těhle týmovejch protinoobovskejch sabotáží... Sem tam, když už mě to vytočí na maximum, vezmu RPG a do blba, kterej veme tank a uhání s nim sám pryč, jednu pošlu. Těmhle šaškum by měli zakázat online hraní!
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

jo, i proto nehravam HC servre, kdyz me oddelal v heline,jsem nechapal,bez rozpaku mi dal headshot.Pote jsem mel 5 teamkillu a nasledne vylouceni, ale mel jsem aspon dobry pocit :roll:

//BTW, kdy vyjde novy patch a co bude opravovat, neni nekde nejake ucelene info?

/// No jo, mam prechodny pobyt na Firestorme :-D , ale aspon hraju fer
Naposledy upravil(a) durod dne pát 3. úno 2012, 10:02, celkem upraveno 2 x.
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

se divis? kdyz ty v tech helinas bydlis :lol:
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Vcera jsem chvili hral supporta na caspianu a celkem to slo i kdyz ta mapa je lepsi asi pro mechanika.

Jakou doporucujete zbran pro supporta do zacatku? Mam ten type 88 z Warfare packu. Mam prejit na M249(uz ji muzu vzit a zkousel jsem chvili, ale pres ty default miridla se mi blbe strili) nebo je pak jeste neco lepsiho? Preferuji munice mensi raze aby to co nejmene kopalo.
Diky za tip :-)

Kamarad hraje s mg36 a rikal ze se mu s ni hraje nejlepe, ale chvili potrva nez k ni dolezu. Jeste to chce nejaky tusim achievy ktere moc neresim a spis je sbiram po ceste.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Běžná praxe. Stačí si vybírat servery s !punish ale i tak se mi to stává málokdy. Není nic jednoduššího než ho pak za ten teamkill kvůli vehiklu zabíjet až do konce hry, on si pak příště rozmyslí :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Butch píše:Vcera jsem chvili hral supporta na caspianu a celkem to slo i kdyz ta mapa je lepsi asi pro mechanika.

Jakou doporucujete zbran pro supporta do zacatku? Mam ten type 88 z Warfare packu. Mam prejit na M249(uz ji muzu vzit a zkousel jsem chvili, ale pres ty default miridla se mi blbe strili) nebo je pak jeste neco lepsiho? Preferuji munice mensi raze aby to co nejmene kopalo.
Diky za tip :-)

Kamarad hraje s mg36 a rikal ze se mu s ni hraje nejlepe, ale chvili potrva nez k ni dolezu. Jeste to chce nejaky tusim achievy ktere moc neresim a spis je sbiram po ceste.
type 88 je asi nejhorší zbraň,m249 má super kadenci,hraje se mi s ní nejlíp ale nemám ještě odemknutou mg36.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

http://bf3blog.com/2012/01/upcoming-bat ... t-we-know/

Minimalne toto vo feb patchi k PC.

Krteq - hraj na HC kde maju !punish a hotovo. Pockam kym vzlietne a zabijes ho vo vzduchu... :lol:

V poslednom case hrajem na 32/48 serveroch pretoze sa aj dostanes k technike a na tych malych mapach to neni rubacka ale mas aj sem tam klud. A je aj sanca sa dostat do squadu/do vlastneho s kamosmi. Na 64 serveroch to je casto 2/4 locked 2/4 locked a potom ostavaju squady plne sniperov a pilotov stihaciek s 4x explosive perkom takze parada...sa neda ani s kamosom normalne zahrat.

K tomu supportovi - ja mam pocit ze ten M249 je lepsi ako Type 88. Aj na blizko aj na dialku pac ten T88 striela pomaly. MG36 je super len ma maly zasobnik(51nabojov) + rozsireny (100). Ja na supportovi hrajem s brokovnicou MK3A1. Ma tlmic takze parada 8) Neviem preco by na caspiane mal byt lepsi inzinier. Ja sam hrajem vsetky classy a caspian je jedna z mojich oblubenych map takze tam mam odohrate vsetky classy a vsetky sa mi tam hraju super. Support s C4 je pecka. Polozis C4 na Ccko do rohoch na skaly a ked zacne blikat tak to odpalis a dostanes +3 killy :-D. Kazdy vzdy zaleze do rohov a podobne takze staci to hadzat na predvidane miesta. Na karkande to vzdy hadzem na Acko/Ccko a na sharqi tiez na Ccko do tej budovy :-D. Tam ked sa nasackuju 3-4ja a si myslia ze su v bezpeci...a to este nevideli moje C4 na strope 8-) :lol:

K tym saskum co uhanaju s prazdym jeepom/tankom prec co uz.. niesu komunikacne prostriedky v hre. A regen a podobne skazili styl hry ze aj keby ho zranili tak nepotrebuje medika/opravara len si zalezie a vystaci si sam.
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Vždyť píšu že je lepší m249.
Jupiman dělá rozbory zbraní,tady je support: http://www.youtube.com/watch?v=dM9fe_1y ... re=related
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ja suppa vystrilel s P90tkou :oops:
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Je*e vám Origin? Nechce mi pomalu ani naběhnout a když naběhne, tak neodpovídá.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“